• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah. Biraz önce hastaneyle görüştüm. Yarın kürtaj için gidicem ve içimdeki boşluğu alıp tamamen bomboş bırakacaklar. Bebeğin olmamasından ziyade bu kürtaj işi daha çok yordu beni. Allahım sen yardım et. Biran önce olup bitse ve yorganı kafama çekip yatsam hiç bişey yapmadan. İnşallah bugünlerin mükafatını alırız yoksa dayanılacak gibi değil:43::43:

Canım üzülme anlıyorum seni inan. umutla bekleyip güzel haberi aldıktan aslında yalan söyledik gibi bişey oluyor bu dayanması zor ama rabbim çekemeyceğimzden fazla yük vermez ne yapalım bu da bizim imtihanımız. yüzümüzün akıyla çıkarız inşallah

cnm çok geçmiş olsun... rabbim sabır versin... dayanmak çok zor...Allahım böyle acılarla kimseyi sınamasın inşallah...

bugün biraz cnm sıkıldı........... iş yerimdeki bayanlar seni tanıyamadık bu senmisin bu ne kilo dediler :((((( şimdi eve geldim... spor yapcam:((((

canım inanki çok üzücü bi durum ne desek boş... seni anlayabiliyorum bundan 3 yıl önce bebeğim var diye 2 ay gezdim ilaçlar iğneler düşük tehlikesi gidiyorum kontrole kese yok gidiyorum değerim ha bire yükseliyor... en sonunda ferklı bi ultrasonla dış gebelik olduğunu öğrendik.. ve acilen ameliyata alındım.. özel bi hastahene idi ve sadece bebk ünitesi idi canım benim her kez girdi o ameliyathaneye bebeğini alan çıktı:((( ben 2 saat süren bi ameliyattan sonra hem bebeğimi hem sol tüpümü kaybettim... ayıldığımda çok zoruma gitmişti herkez bebek emziriyordu ve yan odalardan geçmiş olsuna gelenler senin bebeğin nerde kuezdemi yoksa diye soruyorlardı.. hep ağladım çok zor günlerdi hemde çok zor hiç geçmeyecek sandım amam onun üstüne neler geçti... şimdi sana diyorum üzülme ve kendine gel rabbim böyle münasip görmüş en azından dışta olsa boşta olsa bizler gebe kalabiliyoruz bu sana teselli olsun ... hayırlısı ile yarın kürtajını ol ve gel ama önce kendine gel böylesi hayırlıymış diye düşün zor olsada:))

Son düzenleme:
canım inanki çok üzücü bi durum ne desek boş... seni anlayabiliyorum bundan 3 yıl önce bebeğim var diye 2 ay gezdim ilaçlar iğneler düşük tehlikesi gidiyorum kontrole kese yok gidiyorum değerim ha bire yükseliyor... en sonunda ferklı bi ultrasonla dış gebelik olduğunu öğrendik.. ve acilen ameliyata alındım.. özel bi hastahene idi ve sadece bebk ünitesi idi canım benim her kez girdi o ameliyathaneye bebeğini alan çıktı:((( ben 2 saat süren bi ameliyattan sonra hem bebeğimi hem sol tüpümü kaybettim... ayıldığımda çok zoruma gitmişti herkez bebek emziriyordu ve yan odalardan geçmiş olsuna gelenler senin bebeğin nerde kuezdemi yoksa diye soruyorlardı.. hep ağladım çok zor günlerdi hemde çok zor hiç geçmeyecek sandım amam onun üstüne neler geçti... şimdi sana diyorum üzülme ve kendine gel rabbim böyle münasip görmüş en azından dışta olsa boşta olsa bizler gebe kalabiliyoruz bu sana teselli olsun ... hayırlısı ile yarın kürtajını ol ve gel ama önce kendine gel böylesi hayırlıymış diye düşün zor olsada:))

okurken cok duygulandim allah sabir variyor allah yardimcimiz olsun ne kadar zor kimi insan elinde olanin kiymetii bilmz kimide bizler gibi elimizden geleni yapariz tabiki taktir allahin rabbim bizleri evlatsizlikla sinav etmesin aminn allahim bize bol bol sabir versin.

selam naber iki gündür işyerinde 5 dk girebiliyorum alışınca bırakması zor oluyor vallahi.ilk günlerden kovulmıyım diyede fazla kalamıyordum.geçmiş olsun diş ağrısı fenadır.

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah. Biraz önce hastaneyle görüştüm. Yarın kürtaj için gidicem ve içimdeki boşluğu alıp tamamen bomboş bırakacaklar. Bebeğin olmamasından ziyade bu kürtaj işi daha çok yordu beni. Allahım sen yardım et. Biran önce olup bitse ve yorganı kafama çekip yatsam hiç bişey yapmadan. İnşallah bugünlerin mükafatını alırız yoksa dayanılacak gibi değil:43::43:

çok üzüldüm ama Allah büyüktür takdiri ilahi ne yapalım.geömiş olsun Allah sabrını versin.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

Sahabelerden biri Rasulullaha: Cenab-i hak kime kıyamaz ya Rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v.)’de ” Allah’u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam, ikisini de affederim!” diye buyurdu… Duaların da anılmak dileğiyle hayırlı cumalar

canım benim geçte olsa seninde cuman mübarek olsun rabbim gönlünden geçen tüm duaları kabul etsin bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş

sağol canım yeni diş doktorundan geliyorum dolgu yaptı dişimi biraz ağrıyor sen ne yapıyon canım

canım benim çok geçmiş olsun diş ağrızı kötüür rabbim bir daha yaşatmasın canım

asilim asil yürekli arkadaşım rabbim bizim hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir inş bundan sonra güldürür yüzünü canım üzülme demiyeceğim elbet üzüleceksin ama buda geçecek rabbim büyük belki bundan sonraki kendiliğinden gelir hiç belli olmaz canım benim rabbime sığın o en güzelini yazmıştır hakkımızda

merhabalar minişler nabersiniz kararlıyım haftadan itibaren rapor alcam biraz kafamı dinliyim hemde dinlenirim diyom sz neler yapıyonuz afras bağırsaklar ne alemde rahatmısın

canım benim bencede rapor al bıraz kafanı dinlersin bebişinle vakit geçirirsin

seminay canım merak ettim seni canım dinleniyosundur eminim inş bu sefer rabbim güldürür yüzünü bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inş

Back
X