• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

adetimi bekliyom adettin 2. günü doktora gideceğim nasipse ne neler yapıyon tedaviye ne zaman başlıyon nasipse

havin ikinci günü ultrasalla bakiliyo demi türkiyede sonrada plan cikariliyo bana öyle yapmislardi burda regel halindeken bakmiyolar etxsra bana omega 3 die bir hap verdiler o habi kulaniyorum nette arasirdim faydasi cok varmis galiba türkcesi balikla illgili vitamin haplari valan vücudu hazirlaniyo insallah güzel bir planla baslarsin sonunuda güzel bir sekilde bitirirsinn rabbim insallah seni o güzel yüregini evlatlarinin sevgisile dolar...

Son düzenleme:
canım rabbim büyük inş bu sefer güldürür yüzümüzü

dediğin gibi matti manevi her şekilde battık ben maddiyatı geçtim manevi yönnende battık rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize

canım bu sefer herşey hakkında güzel olsun rabbim üzmesin seni

İnşallah cnm biliyorsun bu bizim 3 denememiz olucak bir sene içerisinde. Artık eşime karşı yüzümde kalmadı eğer bu seferde olmazsa epey bir süre beklemek zorundayım

Senin donmuşun vardı değilmi

havin ikinci günü ultrasalla bakiliyo demi türkiyede sonrada plan cikariliyo bana öyle yapmislardi burda regel halindeken bakmiyolar etxsra bana omega 3 die bir hap verdiler o habi kulaniyorum nette arsirdim faydasi co varmis galiba türkcesi balila illgili vatamin haplari valan vücudu hazirlaniyo insallah güzel bir planla baslarsin sonunuda güzel bir sekilde bitirirsinn rabbim insallah seni o güzel yüregini evlatlarinin sevgisile dolar...

canım bu sefer adetimin 2. günü gittiğimde doktor rahim kalınlığına bakıcak bide yumurtalara bakar sıkıntı varmı diye ondan sonrada nasipse transfer gününe kadar rahimi bebişlere hazır edecek ilaçları verecek ondan sonrada geri sayım başlıyacak bebişlerime kavuşmak için

rabbim hepimizin içindeki evlat aşkını bebişlerimize bizi kavuşturup o aşkı onlarla söndürmemizi doya doya bebişlerimizi sevmemizi nasip etsin

İnşallah cnm biliyorsun bu bizim 3 denememiz olucak bir sene içerisinde. Artık eşime karşı yüzümde kalmadı eğer bu seferde olmazsa epey bir süre beklemek zorundayım

Senin donmuşun vardı değilmi

canım merkezi değiştinse inş bu merkezdeki doktor iyi çıkar tahlillerini her şeyini güzelce bakar ona göre tedaviye başlarsın canım

evet benim iki kuzum donduruldu şimdi kavuşmak için onlarla gün sayıyom

canım bu sefer adetimin 2. günü gittiğimde doktor rahim kalınlığına bakıcak bide yumurtalara bakar sıkıntı varmı diye ondan sonrada nasipse transfer gününe kadar rahimi bebişlere hazır edecek ilaçları verecek ondan sonrada geri sayım başlıyacak bebişlerime kavuşmak için

rabbim hepimizin içindeki evlat aşkını bebişlerimize bizi kavuşturup o aşkı onlarla söndürmemizi doya doya bebişlerimizi sevmemizi nasip etsin[/QUOT

amin insallah bir basladinmi arkasi geliyor zaten türkiye daha iyi inceliyorlar hayirlisi hakimizda insallah hersey güzel olur...

canım merkezi değiştinse inş bu merkezdeki doktor iyi çıkar tahlillerini her şeyini güzelce bakar ona göre tedaviye başlarsın canım

evet benim iki kuzum donduruldu şimdi kavuşmak için onlarla gün sayıyom
Hayırlısı olsun cnm inşallah ikiside bir problem olmadan çözülür. Offfff benim yokkk sil baştan onca iğneyi yiycem

rabbim hepimizin içindeki evlat aşkını bebişlerimize bizi kavuşturup o aşkı onlarla söndürmemizi doya doya bebişlerimizi sevmemizi nasip etsin[/QUOT

amin insallah bir basladinmi arkasi geliyor zaten türkiye daha iyi inceliyorlar hayirlisi hakimizda insallah hersey güzel olur...

canım ben bu yola çıkarken rabbime teslim oldum rabbiminde izniyle herşey güzel olacak inş bu sefer benimde bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacak rabbim bu topikte sonradan tedaviye başlayanlarında yüzünü güldürecek senin de seminayında rabbimin izniyle test gününüzde güzel haberlerinizi alacağız bu sefer hepimizin kucağı dolacak rabbim bu sefer ol diyecek hepimizin bebişleride sıkı sıkı tutunacak

Hayırlısı olsun cnm inşallah ikiside bir problem olmadan çözülür. Offfff benim yokkk sil baştan onca iğneyi yiycem

inş canım sağlıklı güzel çözünürler bana transfer olduktan sonrada sıkı sıkı tutunup beni 9 ay bırakmazlar anne karnında ondan sonrada kucağıma alırım sağlıkla bebişlerimi rabbim büyük inş bu sefer benimde güldürecek yüzümü dolduracak kucağımı

canım inş bu sefer senin de son olur rabbim daha fazla aratmaz senide kızında kavuşur kardeşine

tugok canım hoş geldin nasılsın hamilelik nasıl gidiyo

canım sağol geçmişi okuyordum... biraz bulantım oluyo onun haricinde hamdolsun bir sıkıntımız yok.. 9 kasımda bir de kalp atışlarını duyarsam hayırlısıyla biraz daha rahatlayacağım.. sen nasılsın canım

canım sağol geçmişi okuyordum... biraz bulantım oluyo onun haricinde hamdolsun bir sıkıntımız yok.. 9 kasımda bir de kalp atışlarını duyarsam hayırlısıyla biraz daha rahatlayacağım.. sen nasılsın canım

canım benim 3 gün kalmış hayırlısıyla kalp atışlarını duymana rabbim kalp atışlarını duymanı sağlıklı anne rahminde bebeğinin gelişimini sağlıklı kucağına almaıda nasip etsin
bebiş büyüyo bulantılarla kendini gösteriyo annesi

ben iyiyim şükür işte gün sayıyom

inşallah hep onun umuduyla ayaktayım zaten.cuma gününü iple çekiyorum bir an önce başlasın artık tedavi.ama sanırım biraz gecikebilir prolaktinim yüksekti benim bundan 5-6 ay önce yaptığım hormon testinde 46 ydı geçen hafta yine yaptırdım 33 e düşmüş belki bunun için ilaç kullan diyebilir bilmiyorum düşünmekten kafam çok dolu.

canım benim de prolaktinim sürekli çıkıp iniyor hatta tüp bebeğe başladığımda da yüksekti ama doktor ilaçla hemen kontrol altına aldı şimdi de iki ayda bir baktırıyom

kızlar ben geldim. nasılsınız ben iyi değilim hiç. tam bir depresyon modundayım resmen. durup durup ağlıyorum moralim çok bozuk. eşim yazdığı birkaç şiiri okudum canım çok sıkıldı. şiirlerindeki ruh hali beni çok gerdi.tabi diyemiyorum da şiirlerinden dolayı üzüldüm duyguların beni gerdi falan diye. ben ailemin olduğu şehirde oturuyorum onun ailesi de başka bir şehirde. bir kadın için bu durumun ne kadar önemli olduğunu az çok herkes bilir. ancak o burdan gitmek istiyor ve bu fikir beni resmen kahrediyor. hani diyorum ya sebepsiz diye sebebim bu işte. beş yıllık evliyim beş yıldır hep bu korkuyla geldim bu güne. stres yapma diyorlar stresin kaynağı bitmeden nasıl yok ederim stresi bilemiyorum. iki üç gündür eşimle doğru dürüst konuşamıyorum bile devamlı gözlerimden yaş akıyor. ne yapayım bu halden nasıl kurtulayım bilmiyorum. tam da birbirimize tutunmamız gereken bir dönemde bu korkuyla ondan uzaklaşmak istemiyorum. dua edin ne olur.

canım benımmm.bizdede sorum eşimin sperm sayılarında hızında vede morfolojısınde düşüklük var eşim varikosel amelıyatı oldu 2 hafta önce ankarada kaan hocaya gidecek ıns.21 kasımda.2 defa semen testı yaptırdık bırınde 4.7 mılyon cıktı dıgerın 800 000 nıye bukadar düştü anlamadım dogrusu.Rabbım cümlemizin gönlune göre versin inş.

hayırlı olsun tedavin.bizde geçen hafta kaan hocadaydık..bizimde sperm problemii.Hakkımızda hayırlısı arkadaşım...

kızlar ben geldim. nasılsınız ben iyi değilim hiç. tam bir depresyon modundayım resmen. durup durup ağlıyorum moralim çok bozuk. eşim yazdığı birkaç şiiri okudum canım çok sıkıldı. şiirlerindeki ruh hali beni çok gerdi.tabi diyemiyorum da şiirlerinden dolayı üzüldüm duyguların beni gerdi falan diye. ben ailemin olduğu şehirde oturuyorum onun ailesi de başka bir şehirde. bir kadın için bu durumun ne kadar önemli olduğunu az çok herkes bilir. ancak o burdan gitmek istiyor ve bu fikir beni resmen kahrediyor. hani diyorum ya sebepsiz diye sebebim bu işte. beş yıllık evliyim beş yıldır hep bu korkuyla geldim bu güne. stres yapma diyorlar stresin kaynağı bitmeden nasıl yok ederim stresi bilemiyorum. iki üç gündür eşimle doğru dürüst konuşamıyorum bile devamlı gözlerimden yaş akıyor. ne yapayım bu halden nasıl kurtulayım bilmiyorum. tam da birbirimize tutunmamız gereken bir dönemde bu korkuyla ondan uzaklaşmak istemiyorum. dua edin ne olur.

eşine sık sık onu sevdiğini söyle...en kıymetlimiz hep yanımızda onlar var..sakın üzme kendini ağla rahatlarsın..ama ağlamaya alştırma kendini:))sonra bebiş doğduğunda oturur onla ağlarsın:)))

gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle.. hayirli gecelerr......

allah yardımcın olsun cok üzüldüm cok duyguladımm allah yardımcın olsun rabbıım bır kapıyı kapatır bır kapıyı acat ınsallah en kısa zaman toparlanın alahın ıznıyle takrar baslarsınız va sabır ımtıhamınn bıter hayırlısıyla cennet kkulu yavrularına kucagına alırsın rabbım esıne ve sana sabır versın......

slm.. Asil cim çok geçmiş olsun arkadaşım.. Eşine teselli sana düşüyor onlar duygularını belli edemiyorlar ya ağlıyorlar yada susuyorlar..allahım başka acı yaşatmasın hem onlara hem bizlere istirahat et kendini sıcak tut ve dinlen bu arada kürtaj düşük gibi bişey bu ay kendiliğnden hamile kalabilirsin.. Rahim açık bütün vücudun ilaçlardam açılmış durumda sakın üşütme kendini...

cnm geçmiş olsun..Rabbim sevindirsin inşallah seni de bizleri de bunlar son döktüğümüz gözyaşları olur inşallah...

Canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Rabbim sabrını da verecektir.Ne diyebiliriz ki herşey boş....Kısmet olmayınca olmuyor işte toparlanmaya çalış daha gençsin hereyin vakti var,eşine belki sen destek olacaksın ,destek alman gerekirken ama erkek psikolojisi de çok zor,allah ikinizede sabır versin.Geçmiş olsun

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın[/QUOTE]

asilim canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın senin desteğe ihtiyacın varken şimdi eşine destek olma zamanın canım bir bir yaralarınızı yine siz saracaksınız rabbimin izniyle rabbim bundan sonra güldürsün yüzünüzü bir daha acı yaşatmasın inş size

asilll!!! :( çok zor biliyorum. öylesine biliyorum değil, yaşadığım için biliyorum. ama yeniden ayağa kalkıp yeniden umutlanıyorsun canım. ağır şeyler yaşıyoruz ama Allah beterinden saklasın diyelim ne diyelim.

asil38
canım benim sana özel msj yazmıştım ama burdanda yazayım geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bi acıyı inşallah yeniden bebişin gelecek eşinle siz şimdi daha çok kenetlenmelisiniz biran önce iyileşmek için
dualarımdasın canım benimmmmm

Canlar hepinizden ALlah razı olsun. Daha iyiyim çok şükür. Sadece hamileliği çok özlüyorum kendimi hiç bu kadar kadınsı hissetmemiştim uzun zamandır. Rabbim hepimize yaşatır inşallah tabi sonuda güzel bişekilde inşallah. Kocaman öpüldünüz Allah emanetsiniz

Back
X