kızlarrr ben iki gündür temizlikle uğraşıyorum ama yazılanları okudum çokkk üzüldüm.ben bilerek yprum yapmak istemedim çünkü biliyorsunuz ben burda rezil edilmiştim ortaya dökülmedik konum kalmamıştı. Allah razı olsun desteklerinizle belkide evliliğim bitmedi.neyse konu ben değilim. demek istediğim burası çok önemli bizler için.ne oldu nasıl oldu nerden çıktı önemli değil bence elfaes ve mirage barışın eğer küsseniz değilsenizde bence birbirinize iyi temennide bulunun bizde sevinelim gerçekten kim haklı demiyorum ikinizde kendinize göre en haklısınızdır zaten tartışmalarda bu sebepten çıkar kimse sen haklısın ama ben yinede seninle tartışıyorum demez saçma olur.elfaes balık burcu o endişeli psikologa gitti geçen daha iyi olabilmek için ama mirage de haklı tedavi beklemek başlamak çok zor zaman ilerliyor ve sen hala aynı noktadasın.benimle başlayanlar doğurdu lan daha ne olsun.küfür de ettim sonunda.neyse kızlar ne olur bak ilk adımı atan sevap kazanır biriniz diğerine kusura bakma desin diğeride zaten kesin sende kusura bakma der.aynı topikte olup konuşmamak aynı evde konuşmayan karı koca olmak kadar zordur.barışın kızlar ne olur.bizi birtek biz anlarız.ele kolay yaşadıklarımız valla.