Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

nasılsınz ? kimsecikler yok hafta sonu ya kocişleri alıp kaçtınıs dimi gesmeklere :)) biz ev kuşu grubuna katılıyoruz karı-koca :)

iyiyiz canım sen nasılsın evet ya nerde kızlar herkez gezmelerde valla bizde evdeyiz şimdi bir erkek bir kadın çıkar ona bakarız çok gülüyorum onu seyrederken

kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn

ilknur canım hadi hayırlı olsun rabbim bu sefer inş bebişine kavuşturur seni rabbim hayırlısıyla bol kaliteli yumoşlarının gelişip büyümesini nasip eylesin

tatlım sen aslında en iyi kararı verecek kişisin..tebdili mekan da ferahlık vardır derler..ama bir yandan da dediğin gibi dr.un artık seni tanıyor vücudunu biliyor vs.. iyi düşün taşın 3 tedavinide mi aynı yerde yaptın.. bak mirage de değişiklik yaptı belki iyi gelecektir sende farklı dr. düşünebilirsin aslında..

Havinim sende gelsene dua topiğine bi saniyeliğine
önemli bişey söyleyeceğim

Demet05 canım sen neler yapıyorsun

canım iyiyim ben çok şükür misafirim vardı onları yeni yolcu ettim sen nasılsın bebiş napıyor:) ay akşam kendi halime şükrettim valla gelen arkadaşta çocuk istiyor ama kistleşiyor yumurtaları yumurtalıkta bide doktora gitmiş raporlarına bakmış sen önce zayıfla hamile falan kalamazsın demiş ona üzüldüm Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bekletmeden aratmadan inşallah..
bide havine dua okunuyormuş fazla varsa bende okurum..

evet cnm kontrolde sorun yok ama yumoşlar abarmiş yine benm demiştim ztn o yüzdn uzun protokol uygulanacak. bebişlerin durumu üzdü sadece beni aşka bi sorun yok inş onlarda yoluna girer

canım sen şimdi rahimin kalınlaşmasına odaklan hayırlısıyla transfer gününde embriyoların sağlıklı çözünün eğer sağlıklı çözünecek olmasalardı neden dondurup riske attılarki diye düşün rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım

havinim dua ediyormuşsunuz bende ederim sana ihtiyaç varsa bende katılırım aklında olsun salıya da bişey kalmadı holeyyy:))

canım benim olmazmı ihtiyacımız dua topiğinde merve liste paylaşıyo sana linkini yolluyalım okursun sende

canım uzaklaşmak bak iyi gelmiş sana inş dahada iyi olursun canım az kaldı bebişlerimi göbüşüme almama salıya ne kaldıki gün dediğin geçiyo inş salı günü hayırlısıyla alırım bebişlerimi göbüşüme dua edin canlarım
Yarın Pazar diye kimsecikler yok galiba

canım evde olsaydım yazacaktım ama anahtarı evde bıraktım bende komşuda kös kös oturdum gün boyu
nasılsınz ? kimsecikler yok hafta sonu ya kocişleri alıp kaçtınıs dimi gesmeklere :)) biz ev kuşu grubuna katılıyoruz karı-koca :)

canım sanada iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın
Havinim hoşgeldinn kuşum

hoşbulduk canım nasılsın dün gözükmedin hiç

ay kararı veremiyorum ki yaa dediğim gibi doktorum beni tanıdı iyce benim ruh halimi her şeyimi biliyor bide orda her ihtimale karşı sperm dondurdular kafam karıştııııı kaldı canım ilkini başka bi doktorda yaptırmıştım 2. ve 3. bu gittiğim merkezde yaptırdım

valla iyi geldi diyorum ya kıskançlık yapsam en yakın arkadaşlarım hamile onlara yaparım gece gündüz görüştüğüm insanlar öyle valla en hayırlısı böyle uzak durmak..
tamam bebeğim gönder bende okurum.
bebişlerini al gel göbüşün sonra kucuşun dolsun inşallah:))

Anaa bendede çok kist oluyordu canım ya her ay illa 3-3.5 cmlik kistim olurdu
Huy edinmişti sanki vücudum.demekki arkadaşın pkolu canım
Ohh ohh misafirlerine ne yaptın hamur işi yaptınmı
Tabiki gel canım kızlara verdiğim linke tıkla sanada pay edelim kuzum

tamam canım bakayım linke olur vallla Rabbim kabul etsin inşallah..
ya bunun tam döllenme zamanı oluyormuş sanırım daha büyük oluyor öyle dedi üzülmekten anlatamadı bile kuzum Rabbim şifasını versin inşallah..

canım çocuklara bak ve rabbim banada sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua et canım ben hep böyle dua ederim

canım doktorundan memnunsan yeni merkez yeni doktor belki bıraz zorlanırsın ama sen doktorunla bu sefer konuş neden bebişlerim tutuyoda düşükle sonuçlanıyo bunu araştıralım ve histeroskopide yapalım de sıkıntının nerde olduğunu bulalım ona göre tedaviye başlıyalım de yani nasıl desem çekingelerini tereddütlerini açıkca anlat ona göre bir yol haritası çizer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…