canım genetik için aramayabilirler..bnce sen bir ara .. 1 ayı geçti dimi
ooooooooo ne bir ayı nerdeyse 2..aya girdik :))) pazartesi ben arayayım bari....
kız şimdiye çıkması lazım nerde yaptrdınki araştırma hastanesinde mi:26:
yok canım yaa tıp fakültesi...muhtemelen çıkmıştır belkide bende merkezime nasılsa gönderirler dr..umda beni arar diye bekliyorum:))))))))
doktorumda çok güldü yaa alemsiniz dedi zaten ben sizin gibisini görmedim diyo hep iğne vuruşumuzdan fln :))
tatlım resim açılmıyor...bunlar kurabiyemi:))))
elfaesin slm var tatlım bu tedavinde bebeğine ulaşacağını düşünüyor içine öyle doğuyormuş....))
Ay evet ama ben sana mjs attim buraya nasil dustu bu tuh kaciyorum ben mirage cildirmadan:)
saçmalama:))) kal burda yanlışlıkla düştün :))) gitme atrık özledil biz seni....
ve diğer kayıp arkadaşlar aysebaab... ayşen 79... şafak... nerdesiniz....
Canim benim ins baska zaman havinim suraya yazsin ins hamileyim die ondan sonra gelicem ins ugursuzlugum ıspatlansin ins:)google bebek kurabiyeleri die yaz lutfen bi bak dogum ne zamansa emrin olur birde kiz erkek bildir mjs sinir oluyorum 10 dk bekletiyobebek ii ins 2 tarama yaptirdik allahin izniyle ii cikti pipi goremiyorum dedi:)14 hafta oldu bende seker cikti baya yuksek diyetteyiz bulantim tiskintim hic olmadi dikkat ettim herkesin kizi oluyo bu sene kiz senesi herhalde:) havinim ne olur hamile kallllll hep duamdasin
Ay evet ama ben sana mjs attim buraya nasil dustu bu tuh kaciyorum ben mirage cildirmadan:)
Canim benim ins baska zaman havinim suraya yazsin ins hamileyim die ondan sonra gelicem ins ugursuzlugum ıspatlansin ins:)google bebek kurabiyeleri die yaz lutfen bi bak dogum ne zamansa emrin olur birde kiz erkek bildir mjs sinir oluyorum 10 dk bekletiyobebek ii ins 2 tarama yaptirdik allahin izniyle ii cikti pipi goremiyorum dedi:)14 hafta oldu bende seker cikti baya yuksek diyetteyiz bulantim tiskintim hic olmadi dikkat ettim herkesin kizi oluyo bu sene kiz senesi herhalde:) havinim ne olur hamile kallllll hep duamdasin
doğum şubat 25/26 ....kız bebek inşallah:)))))))))....
bu arada kızlar bu tarih ve cinsiyet abimin kızı için
gizli bebek yapmadım:))))))))
canım hoş geldin yeni bir topik yeni bir başlangıç neden kaçıyonki
canım benim rabbim ne yazmışsa kaderimize onu yaşarız inş benimde kaderimde bu tedavimin sonunda hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak vardır bu bekleyişlerimin sonu inş bebişlerime kavuşmam için bir adımdır rabbim muradımı gönlümden geçen dualarımı biliyo inş bende hayırlısıyla kavuşurum bebişlerime ve sım sıkı tutunurlar bana 9 ay hiç bırakmazlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?