Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
canım benim gerçekten çok zor bi durum:50: Allah yardımcınız olsun Rabbim hayırlı kapılar açsın inş.

Nasilsinizz kizlarrrrrrrrrr INSALLAH iyisiniz?? bugün cok isim vardi simdi oturdumm.

Koltuga oturup sandalyayade ayakalrimi uzatip leptopuda kucagima alip sohbet etmek istiyorum

tabiki sizlerde katilirsanizz

kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
Ah canım ya Rabbim yardımcınız olsun yinede umudunuzu kaybetmemeniz çok çok güzel bişey takdire şayan gerçektende
Belli olmaz bu işler Rabbim ol derse olur:49:

Burcu ALLAHTAN imit kesilmez canim INSALLAH kücück mucizen en kisa zamanda gelicek canim.

Kardesim anlatmisti onlarin akrabalarininda erkekte sizinkine benzer sorunu varmis kadin simdi hamileymiss.

Neler duyduk simdiye kadar caniniz sagolsun öncelikle elbette olucaktir.

allahıma şükürler olsunki abimin 21 yıllaık hasreti bu gün sona erdi ...sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyuz allahım hepimizi bu gün benim yaşadıklarımı yaşatsın...allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin çok güzel ve farklı bi duygu...minnacık küçücük allahım bu saate kadar hastahanede idim yeni geldim eve ...daha annesinde süt yok aç galiba arada bağırıyor elimizi ayağımıza dolaştırıyor annesi yani gelinimiz ameliyatlı sezeryan oldu dolayısı ile kalkamıyor ama kuzusu ağlayınca kendi acısını unutup yerinden fırlıyor:))) çok tatlılar yaa hele abimin heyecanı görülmeye değerdi bebek kucağına geldiğinde öyle bi ağladıki kucakladı hoşgeldin hasretim hoş geldin gurbetim diye diye ağladı hepimizi ağlattı.....
çok şükür rabbime ....kızımızın adı miranur:)

allahıma şükürler olsunki abimin 21 yıllaık hasreti bu gün sona erdi ...sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyuz allahım hepimizi bu gün benim yaşadıklarımı yaşatsın...allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin çok güzel ve farklı bi duygu...minnacık küçücük allahım bu saate kadar hastahanede idim yeni geldim eve ...daha annesinde süt yok aç galiba arada bağırıyor elimizi ayağımıza dolaştırıyor annesi yani gelinimiz ameliyatlı sezeryan oldu dolayısı ile kalkamıyor ama kuzusu ağlayınca kendi acısını unutup yerinden fırlıyor:))) çok tatlılar yaa hele abimin heyecanı görülmeye değerdi bebek kucağına geldiğinde öyle bi ağladıki kucakladı hoşgeldin hasretim hoş geldin gurbetim diye diye ağladı hepimizi ağlattı.....

MASALLLAH MASALLAH BINLERCE KEZ MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ALLAH sanada nasip etsin aysegül canimm abinle yengen INSALLAH mürüvetinide grürler.

Ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa darisi bizim basimizaaaaaaaaaaaaa

cnm bnm o kadar üzüldüm ki anlatamam ssana allah yar ve yardmcın olsun yarın dilek falan dileyip hayır için bir yere gidicem ve dilek ağacına senin için özel bir kurdele bağlıycam diğer kızlarada toplu olarak bağlıycam allahım hepimizin kucağını doldursun inş.

işte bu haber ağlatır insanı kendimi gördüm sanki allahın izniyle olucak ya bizlerinde bende öyle sarılıcam yavruma hasretim nazlı bebeğim bnm diye o kadr sevindim ki allahım er geç veriyor işte üce rabbim uzun ömürler hayırlı yazılar versin cnm bnm allahım geç olmadan sana ve bizlerede nasip eylesin.

hayır cnm bilmiyorum ama içimde bi sıkıntı var bebekleri gördükçe bebeği olanları gördükçe soruldukça acı çığ gibi büyüyo sanki ağlamak geliyor içimden off off :(((

ALLAH yardimcin olsun sabir versin sana canim bol bol LA HAVLE iyi gelicektir

Benimde adet tarihim yaklasitikcak senin gibi oluyorum. bugün ev bakmaya gittik ahhhhhh ahhhhhhhh

Bizimde bebklerimiz olucakmi evimizin icinde bebk sesleri duyulucakmi bilmiyorum.

Hakkimizdan hayirlisi olsun demekten baska elimden baska bise gelmiyor.

ALLAH yardimcin olsun sabir versin sana canim bol bol LA HAVLE iyi gelicektir

Benimde adet tarihim yaklasitikcak senin gibi oluyorum. bugün ev bakmaya gittik ahhhhhh ahhhhhhhh

Bizimde bebklerimiz olucakmi evimizin icinde bebk sesleri duyulucakmi bilmiyorum.

Hakkimizdan hayirlisi olsun demekten baska elimden baska bise gelmiyor.

bu evi aldığımızda eşimle bizde ilk aynı şeyi konuştuk cnm bu ev bebeğimizin şansı olabilir die eğer öyleyse inş içi bebiş sesleriyle dolsun aşsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize

bu evi aldığımızda eşimle bizde ilk aynı şeyi konuştuk cnm bu ev bebeğimizin şansı olabilir die eğer öyleyse inş içi bebiş sesleriyle dolsun aşsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize

INSALLAH canim bizm imtihanimiz böyleymis sabir etekten baska caremiz yokk

Benim esim konusmayi pek sevmez arkadas cevrem yok bende pek istemyiorum

Drumumu sen düsün artik bugünlerde moralim iyi adetim yaklastikca cok kötü oluyorum

canım çokkk sevindim ,çok duygulandırdın beni.Rabbim sağlık ,mutluluk ,güzel kader versin inşallh.Abiciğinin ve yengeciğinin gözü aydın olsun.Sağlıkla büyütsünler inşallh.Darısı başınıza inşallh

HAMILE arkadaslar bir bilgi dahavermek istiyorum cok bilmislik tasliyormus gibi oluyorum ama zorluk cekmeyin diye sölüyorum.

Kardesime doktor demis hamileyken en gec 9 dan önce kahvalti yapmak zorundasin yoksa bebek sabah erken acikyior annenin cigerindeki birikmis pis kandan besleniyor demis.

Kardesim sürekli sirtim agiriyordu meger gec kahvalti yaptigindaymis Büyük cocuk cok yaramazdi onun pesine kosturmaktan kahvalti yapamiyor yemek yiyemiyordu.

Kizi dünyaya geldiginde dis damaklalri gelismemisti zamanla gelisiri demis iyi beslenseydin böyle olmazdi demis doktor

Bir bardak süt icsen bile cok iyi yanindada 2, 3 ceviz yeterli demis

bn çalıştığım için mecburen 9 olmadan kahvaltımı yapıyorum ama bunu bilmiyordum.Teşekkür ederim evde olduğum zamnlarda geç kalkıyordum bişey olmaz diye:( artık dikkat edicem canım sağolasın

kızlar git gel çok yoruluyorum fırsatta bulamıyorum ben de pek bi, gelişme yok

benim yumiler 5 günde max 8mm olmuş. 5 toz 2 su 5 gün daha yapcam karnım kocaman oldu perşembe her şey belli olcakkk sanırım
pek iyi birşey olmayacak çünkü E2 25 çıktı 4 gün sonra

daha yüksek olmalıymış galiba...

herkesler çok iyidir İnşallahhhh

kocaman öpücükler ve selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım gözünüz aydın çok güzel bi haber bu Rabbim bu güzel haberi vermeyi sana ve hepimize de nasip etsin inş. :46::46::46:
:118::118::118:
kızlar git gel çok yoruluyorum fırsatta bulamıyorum ben de pek bi, gelişme yok

benim yumiler 5 günde max 8mm olmuş. 5 toz 2 su 5 gün daha yapcam karnım kocaman oldu perşembe her şey belli olcakkk sanırım
pek iyi birşey olmayacak çünkü E2 25 çıktı 4 gün sonra

daha yüksek olmalıymış galiba...

herkesler çok iyidir İnşallahhhh

kocaman öpücükler ve selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hakkında hayırlısı inş. güzel sonuçlar alırsın tatlım:39:

Burcucuğum üzüldüm canım.. Ama herşey Allah'ın takdiri. Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor. Başa gelen neyse çekiyoruz. Ümidini, dirayetini kaybetmemişsin. Bu çok güzel. Allah yardımcınız olsun canım. Mucizeler her zaman olabiliyor. :16: Belki de bebişin kendiliğinden gelir...

Back
X