- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.
Canım nasıl ağladım varya yazdıklarını okuyunca.AMa umutlu gördüm seni maşallah.Eşinide çok çok iyi anlarım
Bizdede sorun bende olduğu için hep bir yanım mahsundu başlarda ama kaderse onunda kaderi dedim
Seninde kaderin bu.Eşine destek ol.Allahtan ümit kesilmez asla asla.İnşallah kaderinizde hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmak vardır