Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.

Canım nasıl ağladım varya yazdıklarını okuyunca.AMa umutlu gördüm seni maşallah.Eşinide çok çok iyi anlarım
Bizdede sorun bende olduğu için hep bir yanım mahsundu başlarda ama kaderse onunda kaderi dedim
Seninde kaderin bu.Eşine destek ol.Allahtan ümit kesilmez asla asla.İnşallah kaderinizde hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmak vardır

kızlaaaar ben geldim. Ne var ne yok görmeyeli kimler hamile var mı değişiklik. dün aynı sorunları paylaştığımız bir arkadaşım ikinci denemeyle (dondurulmuşlarla) hamile olduğunu öğrendi. Çok sevindim. Ben de inşallah bir iki aya kadar tekrar başlıycam. Ama merkezimi değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Bursa Pembe Maviye gidiyorum normalde. tavsiyesi olan ???

Miragem seni ne kadar iyi anladığımı söylememe gerek bile yok aslında. Aynı hisleri paylaşıyoruz eksiksiz. Ne can sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum ahhh ahhh. İsyan etmiyorum ama bıktım bi süredir bu milletin hamilelik telaşından dert edilmeyecek dertlerinden gereksiz konuşmalarından. 2 3 gün başımı alıp gidecem bi yerlere planlama yaptım. Gel beraber olsun:)))

Burcu canım ne diyim gülüm sana. Rabbim sabır versin gönlüne ferahlık evine huzur versin. Boğazım düğümlendi resmen. Burda bi çok arkadaş 2. 3. Denemesinde. Dolayısıyla hepimiz daha bi gergin daha bi doluyuz. Hepimizin beklentisi aynı hikayesi farklı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Burda gönülden bi bağ kurduk birbirimizle. Emin ol en içten halimle dualarımdasın. Küçük mucizen mucize bi şekilde seninle olsun inşallah.

sağol canım desteğin için Allah razı olsun.kök hücre çalışmalarını takip ediyorum sürekli ama çok zor gibi yavaş ilerliyor uzun zaman beklemek çok zoruma gidiyor ama elimden de başka bişey gelmiyor.hepimize Rabbim bir mucize versin de çocuğu olmayan kalmasın inşallah.

Canım nasıl ağladım varya yazdıklarını okuyunca.AMa umutlu gördüm seni maşallah.Eşinide çok çok iyi anlarım
Bizdede sorun bende olduğu için hep bir yanım mahsundu başlarda ama kaderse onunda kaderi dedim
Seninde kaderin bu.Eşine destek ol.Allahtan ümit kesilmez asla asla.İnşallah kaderinizde hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olmak vardır

hep destekçiyiz birbirimize ikimizinde içi yanıyor ama sırf birbirimizi üzmemek için dışarıya yansıtmıyoruz ama daha da bi bağlandık kenetlendik.Rabbimden ümidimizi hiç kesmiyoruz bize de nasip olur inşallah bir gün o sesi duymak.

hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.

canım benim sizin yaşadıklarınızı en iyi bizler anlarız, bizlerde senin yaşadıklarının benzerlerini yaşıyoruz...
Allah'tan umut kesilmez, bu bizim kaderimiz ne yapalım, Allah'ın takdiri...
her şerde bir hayır vardır...
eşin için de durum zor, bu ameliyatı kabul etmekle bile en az senin kadar istediğini göstermiş...
Allah'ın mucizeleri bitmez, umudunu kaybetme canım...

canım benim sizin yaşadıklarınızı en iyi bizler anlarız, bizlerde senin yaşadıklarının benzerlerini yaşıyoruz...
Allah'tan umut kesilmez, bu bizim kaderimiz ne yapalım, Allah'ın takdiri...
her şerde bir hayır vardır...
eşin için de durum zor, bu ameliyatı kabul etmekle bile en az senin kadar istediğini göstermiş...
Allah'ın mucizeleri bitmez, umudunu kaybetme canım...

sağol canım desteğin için zor bir durum üstesinden gelicez hepimiz Allahın izniyle.umudumuzu hiç kaybetmedik zaten.

tatlım sana ve eşine moral olması için sana abimin hikayesini anlatacağım abim 42 yaşında bundan yıllır önce askerden kız kaçırdı aşık olarak severek evlendi ve yıllarca evli kaldılar taki abime sende siperm yok sen kısırsın sonucunu verene kadar ondan sonra evliliği bitti eşi çocuk istediğini söyledi ve boşandılar....bu bize çok acı verdi abim senelerce kendine gelemedi bi yandan çok sevdiği eşi ile ayrılması diğer taraftan artık hiç çocuğunun olmayacağını bilmesi bu hepimizi yıktı buarada diğer abimin 3 tane peşpeşe kızı oldu durumu anlayabiliyorsundur biz abimin yanında artık çocukları sevemiyorduk...aradan belli bi süre geçtikten sonra abim yine biri ile tanıştı evlendiler tabikide abim eşine benim çocuğum olmaz demiş ama 5 yıl evli kalabildiler o eşide yine çocuk için evi terk etti:((((( ondanda boşandı ve abim bu olaylara dayanamadı ve türkiyeyi terk etti yurt dışına yerleşti tam 12 yıl yurt dışında kaldı nihayetinde bundan 5 sene evvel ordan yabancı tek kelime türkçe bilmeyen biri ile yine gerçekleri anlatarak evlenmiş geldi gelinimiz hiç türkçe bilmiyordu şimdi tek tük konuşur ve en azından bizi anlar...sonra türkiyede mucize olması tedaviye başladılar konya tıp fakültesinde 2 defa tüp denediler olmadı ...abim tam vazgeçmiştiki gelinimiz eurofertili ısrarla istedi abim olmayacağını bile bile sırf eşini mutlu etmek için son olarak eurofertilde bundan 9 ay önce tüp denediler ve allahımın mucizesi gerçekleşti...hem yurt dışında hem türkiyede defalarca tedavi görmüştü ve kısır raporu bile vermişlerdi 2 tese denemesindede hiç siperm bulunamamıştı dünyamız yıkılıyordu her defasında ve mucizemiz 2 gün önce dünyaya teşrif etti....)))
sakın ama sakım umutsuz olma allahtan biz isteyeceğiz inşallahta verecek hazinesinde çok...ol derse oluverir ve ben inanıyorumki o mucize o hasret bi gün sizide bulacak bunları eşine anlatmanı ve moral vermeni istiyorum......

Kızlar nerelerdesiniz hepiniz inzivaya çekildiniz. Havin dinlenecekti biz değil:)) bu arada aklım hep havinde inşallah oldu bu sefer:16::16: bu arada bende bugün endokrin mi ne o Dr.a gittim. Troidim için hap verdi diyetede başlayacam yani kendimi bebişime hazırlayacam. Allah izin verir troidler normale biner başka bi sıkıntı çıkmazsa Nisan da bende start veriyorum. Ya Allah bismillah...:32:

Son düzenleme:
kızlar topik küsecek nerelerdesiniz .....topik sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))
asıl sen nerdesin sıkıldınmı bizden gel artık sen yoksun kimseler uğramaz oldu
havinim senden naber senmişssin topiği konuşturan hadiiii gel artık yeter yattığın:))))
kızlar bu aralar hayat bana dönük yaşıyor galiba:(maşallah)...
evimi sattım yeni evimi aldım arabamı aldım..evimin içini istediğim gibi döşedim..
20 yıllık hasretimiz miranur geldi
genetik testlerimiz temiz çıktı bu adetimi bekliyorum 2/3 gün içinde olurum heralde
dr...temizlen ve gel histereskopi yapalım dedi.
sonrasında inşallah nisan adetimle tüpçülerde inecek vaarrr diyeceğim:))))
ha bu arada evimede gelecek hafta pazara taşınıyorum....

Son düzenleme:
Şekercim ben sıkılır mıyım hiç sizden? Siz olmasanız nasıl geçer bu günler kendi kendime. Annem bizde dizinden ameliyat olmuştuda gelen giden iş güç yoğun bi dönem benim için. Bu arada herşeyin senin için yolunda olmasına çoooook sevindim. Sende yaklaşıyon adım adım mucizene. Aynı şehirde olaydık yeni evine hayırlı olsuna gelirdim bi pastayla:) herşey gönlünce olsun inşallah seninde yüzün gülsün bundan böyle:16:

Şekercim ben sıkılır mıyım hiç sizden? Siz olmasanız nasıl geçer bu günler kendi kendime. Annem bizde dizinden ameliyat olmuştuda gelen giden iş güç yoğun bi dönem benim için. Bu arada herşeyin senin için yolunda olmasına çoooook sevindim. Sende yaklaşıyon adım adım mucizene. Aynı şehirde olaydık yeni evine hayırlı olsuna gelirdim bi pastayla:) herşey gönlünce olsun inşallah seninde yüzün gülsün bundan böyle:16:
canım benim ben hep diyorum ortak bi noktada bulışalım tanışalım diyorum en iyisi kızlarla ayarlayın nepberaber bana gelin hem ev hayırlı olsuna:)))) hemde ben 12 gün yatarken bana yardıma:)))) şaka bi yanada ne güzel olurdu vallahi....))

tatlım aşağıda ne yapıyorsun nasılsın hep geliyorsun bakınıp gidiyorsun:)))))

canım hiç dermanım yok dün hastanedeydim çok iyiydim ama geçen akşam mide bulantısı ağrısı hiç durmadı normal gebelik bulantısı gibi değildi, korktuk doktora gittik akşama kadar yatırdılar iki şişe serum yedim, artık susuzluktan içim yanmaya başlamış serumlar iyi geldi dün akşam çıktım hastaneden, komşumu aradım çorba yemek yaptı biraz yedik yattık birsürü ilaç verdiler şimdi daha iyiyim çok şükür en azından bulantılarım ve mide ağrım geçti açlıktan dolayı halsizlik var daha tam yiyemiyorum, teşhiste koyamadılar o kadar teste tahlile rağmen, ne olduğunu bizde anlamadık çok şükür atlattım şimdilik. kayınvalidem geldi bakmaya inşallah daha iyi olacağım

canım hiç dermanım yok dün hastanedeydim çok iyiydim ama geçen akşam mide bulantısı ağrısı hiç durmadı normal gebelik bulantısı gibi değildi, korktuk doktora gittik akşama kadar yatırdılar iki şişe serum yedim, artık susuzluktan içim yanmaya başlamış serumlar iyi geldi dün akşam çıktım hastaneden, komşumu aradım çorba yemek yaptı biraz yedik yattık birsürü ilaç verdiler şimdi daha iyiyim çok şükür en azından bulantılarım ve mide ağrım geçti açlıktan dolayı halsizlik var daha tam yiyemiyorum, teşhiste koyamadılar o kadar teste tahlile rağmen, ne olduğunu bizde anlamadık çok şükür atlattım şimdilik. Kayınvalidem geldi bakmaya inşallah daha iyi olacağım

ayy tatlım benim kıyamam yaa...haşlanmış patates ve ayva yemeni tavsiye ederim hem iştah açar hem bulantılarına iyi gelir tuzlu leblebide olur ..
Yoktur bişey korkma gebeliğin zorlukları ağır geçecek demekki allahım şifanı ve sabrını bol versin canım hamile kalayımda yemin ederim hepsine razıyım:(((

ayy tatlım benim kıyamam yaa...haşlanmış patates ve ayva yemeni tavsiye ederim hem iştah açar hem bulantılarına iyi gelir tuzlu leblebide olur ..
Yoktur bişey korkma gebeliğin zorlukları ağır geçecek demekki allahım şifanı ve sabrını bol versin canım hamile kalayımda yemin ederim hepsine razıyım:(((

canım ayvayı bilmiyordum denicem patatese devam :) amin Allah razı olsun canım Rabbm sanada rahat bir gebelik nasip etsin. ama bu durumum hamilelikten değildi canım anlayamadılar ne olduğunu, ishal olsa zehirlenme diyecekler ama safradan filan şüphelendiler neyseki bişey çıkmadı, birde bebek kıymetli olunca insan ister istemez telaş yapıyor. ama salgın varmış galiba çoğu insan bu şikayetle hastaneye gelmiş tabi bizde de hamilelik olunca birde tüp olunca risketmek istemediler iyice bir araştırdılar bişeyde bulamadılar.. Mevlam sana kolay bir hamişlik nasip etsin canım duanında güzelini istemek lazım, çok hasretiz yeterki olsunda herşeye razıyız diyoruz ama can öyle bir tatlı ki anlatamam Allah başka şeylerle imtihan ediyor bu sefer, inanki ben bile dün Allahım bebişe bişey olmasında ben çekmeye razıyım dedim, bu seferde eşim diyor ki sen çekince bebek çekmiyor mu ama onu öyle düşünüp söylemiyorum ki.. sende hamileliğin kötü olursa ister istemez bebeğin etkileniyor su bile içemezsen ona zararı var, suyunun tazelenmesi lazım bol su içmek lazım ama içemiyorsun neden bende senin gibi dedim Allahım yeterki olsunda herşeyi çekerim, çok pişmanım isterken güzelce istemek lazımmış.
ve hastanın duası kabul olurmuş ya (inşallah) dün aklıma geldiniz hasta hasta hepinize dua ettim. Mevlam kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.

canım ayvayı bilmiyordum denicem patatese devam :) amin Allah razı olsun canım Rabbm sanada rahat bir gebelik nasip etsin. ama bu durumum hamilelikten değildi canım anlayamadılar ne olduğunu, ishal olsa zehirlenme diyecekler ama safradan filan şüphelendiler neyseki bişey çıkmadı, birde bebek kıymetli olunca insan ister istemez telaş yapıyor. ama salgın varmış galiba çoğu insan bu şikayetle hastaneye gelmiş tabi bizde de hamilelik olunca birde tüp olunca risketmek istemediler iyice bir araştırdılar bişeyde bulamadılar.. Mevlam sana kolay bir hamişlik nasip etsin canım duanında güzelini istemek lazım, çok hasretiz yeterki olsunda herşeye razıyız diyoruz ama can öyle bir tatlı ki anlatamam Allah başka şeylerle imtihan ediyor bu sefer, inanki ben bile dün Allahım bebişe bişey olmasında ben çekmeye razıyım dedim, bu seferde eşim diyor ki sen çekince bebek çekmiyor mu ama onu öyle düşünüp söylemiyorum ki.. sende hamileliğin kötü olursa ister istemez bebeğin etkileniyor su bile içemezsen ona zararı var, suyunun tazelenmesi lazım bol su içmek lazım ama içemiyorsun neden bende senin gibi dedim Allahım yeterki olsunda herşeyi çekerim, çok pişmanım isterken güzelce istemek lazımmış.
ve hastanın duası kabul olurmuş ya (inşallah) dün aklıma geldiniz hasta hasta hepinize dua ettim. Mevlam kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallah.

amiiiiiiiiiiiin bacım amiiiiiiinnnnnnn.....))

kızlar valla canımdan bezdim artık yaa. neye üzülüp neyi düşüneceğimi şaşırdım. bu sefer de babamın akciğerinde bir kitle saptandı. cuma günü kesinleşecek tam olarak ne olduğu. kafam karmakarışık. o kadar depresifim ki gelip iki satır yazmaya bile takatim yok inanın.

bu arada bir iş teklifi aldım. annemin dükkanında rahata alışmıştım ama elime çok para geçmiyor burada. teklif edilen işin parası bayapa iyi. dönemsel bir iş, 6 aylık. benim eski iş arkadaşım hamileydi, doğum iznine çıkacak, yerine beni önermek istiyor. gitsem iyi olacak sanki. hem maddi hem manevi iyi gelecek bana. ama dükkanda teyzem yalnız çalışmak zorunda kalacak haftanın yeni günü. ona zor olacak. kız diyor ki tedavini de yaparsın, direktör yabancı olduğun için çok rahat bir adam, kısıtlamaz diyor. galiba kabul edeceğim.

öte yandan kararımı da verdim doktor için. kararım bülent urman.

bir de akupunktur için randevu aldım önümüzdeki haftaya.

benden haberler böyle. ben böyle bir döneme girdim yok oldum, siz sahip çıkın topiğimze yok olmayın. yakında havin de döner zaten. inşallah güzel haberlerle döner. herhalde 2 martta falandır onun testi diye tahmin ediyorum.

siz napıyosunuz herkes iyi mi? ayşegülüm yeni evin ve araban hayırlı olsun canım. hkerecim geçmiş olsun.

haa bu arada tek tüpü olmayan ve yeni tüp bebek denemesine hazırlanan bir tanıdığımın 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani umutlar tükenmesin asla.

Back
X