annem hala aynı durumda ..............(((((((((((((((((
cnm allah şifalar versinn annene inş allahım sizlere bağışlasınn :26::26::26:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Allah şifa versin hç mi gelişme yok olumluannem hala aynı durumda ..............(((((((((((((((((
sağol canım sen nasılsın bu aralar yoğunum pek uğrayamıyorum
Hkere nasılsın canım?![]()
canım iyiyim sen nasılsın, bugün beşiğimizi aldık çok şükür ama 1 ay imalat süresi var,odanın tülleri yapılacak, daha ütü işim bitmedi,öyle uğraşıp duruyorum işte sende ne var ne yok canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benimBüyüyen beşik mi tercih ettin?:26:
1 ay fazla değilmi yaa:26: hemencicik yapsınlarda gelsin evinize
Tülü nasıl bişey beğendin?
Bizde ayın 15 ini bekliyoruz gelmiyor anacım bir türlü alışverişe çıkmak için![]()
büyüyen beşik aldık canım beyaz, belistekiler gibi değil ama :)) buda tülümüzün fotosu
Eki Görüntüle 650011
Amaann bana belis deme tüylerim diken diken oluyor
Ayy canım çok sevimliymişşş tavşanlı tavşanlı tam prenseSine layık
Bide pembe kanat yaptır ne şık olur
ben byıldım bu tüle görünce başka biey beğenemedim, evet kanat da yaptırcam içindeki pembe gibi, ayın 15 ine az kalmış nerden yapmayı düşünüyorsun alışverişi
Havuzluhana gitmeyidüşünüyoruz hkerem çünkü ben öyle gezemem tek tek hani mağaza mağaza
Eşimde toplu alalım dior bi gittikmi bütün ihtiyaçlarını alacağım liste uzuuuun
Canım ya benden şeffaf akıntı geliyor iki gündür diyorum kese delindide suyum mu geliyor acaba diye:18::18:
Ama öyle bişey olsada anlardım galiba sende de varmı?
bana kimse yazmıyor artık :S
canım bende ordan aldım bi çok şeyi elif bebeden, ama pazarlık yap kime ne tutrururlarsa...
akıntı normal bu muayenede bende sordum, vajinal muayene yapmıştı kokusu yok dedi,sende de yoksa normal birde yeşil renkli olursa hemen ara dedi, açık renk normal canım telaş yapma, birde farkettinmi bilmorum ama idrarını ne kadar ok tutarsan okadar fazla akıntı geliyor bol su içip wc ye git bol bol
bana kimse yazmıyor artık :S
canım göremiyoruz seni, nasılsın ne var ne yok bittimi misafirler
Ayy canım bunu dediğin iyi oldu uyku seti işini ne yaptın?
Elif bebe dedin demi kaçıncı kattaydı o hatırlayamadım şimdi
Canım içimi rahatlattın valla yok kokulu değil açık renk Allah razı olsun
Günde 2 litre su içiyorum nasıl ama sen kaç lt içiyosun
bu haftalık bitti cnm ftayada ben kabul edemem zaten inş artk bebişim olursa 3 ay onunla baş başa kalıcam kimse için harab edemem kuzumu tabi allah nasip ederse çok yorucu oluyo çünkü o yoğunlukta onu kaybetmekten korkarım
sen napıyosun ne kadar kaldı bebişine kavuşmana
Kuzum öyle deme üzülürüz bakkk
Bu ara topikte bi seszilki hakim nazar değdi valla
zaten kayınvalidemle annem klıcak cnm sırayla onlar varken gelen gelsin ama ben yanlızken kimseyi alamam bebişime sarılırımcanım tam tamına 3 ay gibi vaktinde olursa, kimseyi ağırlama canım o sürecte kimse kusura bakmasın dilenmen lazım bebeşine sıkı sıkı sarılman lazım