- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
aycanım bilmiyorum kaçıncı katta ama hemen her katta mağazaları var, uyku setide beşiğe dahil canım saten aldım cicili bicili, sanada tavsiyem beşikle beraber al beşikçiden daha uygun, başta ayrı almayı düşünmüştüm ama çok pahalı geldi uygun olanlarıda en beğenmedim, birde cibinlği var,takı yastığı filan herşey içinde içime sindi yani..
bende 2ltyi geçiyordur biraz elimde resmen şişeyle geziyorum daha kolay oluyor,ne demek canımcım böyle bişileri paylaşalım iyi olur. birde çok cicili bicili şeyleri alma oralardan normal ihtiyacları al birde büyük al ben hep 3-6 aylık aldım iyikide öyle yapmışım birtek hastane çıkışı küçük, cicili bicili şeylere civilden bak hem çok güzeller hemde uygun,
Ay dediğin iyi oldu ben ne yaptım biliyormusun 10 tane felan çıt çıtlı bodylerden aldım hepsi 0-3 ay
Geçen arkadaşım gelmişti o söyledi ancak 40'ı çıkana kadar giydirirsin dedi üzüldüm bide viaporttan almıştım jokerden güzel güzel
Ama dediğin gibi 3-6 aya geçeceğim inşallah canım bi tane hastane çıkışı alacağım yeter dimi aman abartmaya gerek yok zaten

Su iyi valla içelim hemde 3 saate bir amniyo sıvı değişiyormuş ya iyi olur