Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyacı burda ayşegül geldiiii feriha burda kıslarrrrr temizlik yaptım deli gibi yorgunluktan sızlanıyommmm
havin mesajlarına bakkkkkkkk kuzummmmm
özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))
Canım pozitif ol lütfen bence moralini bozacak herhangi bir durum yok ortada her şey güzel olacak![]()
özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))
canım sen şimdi rahimin kalınlaşmasına odaklan hayırlısıyla transfer gününde embriyoların sağlıklı çözünün eğer sağlıklı çözünecek olmasalardı neden dondurup riske attılarki diye düşün rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım
canım benim olmazmı ihtiyacımız dua topiğinde merve liste paylaşıyo sana linkini yolluyalım okursun sende
canım uzaklaşmak bak iyi gelmiş sana inş dahada iyi olursun canım az kaldı bebişlerimi göbüşüme almama salıya ne kaldıki gün dediğin geçiyo inş salı günü hayırlısıyla alırım bebişlerimi göbüşüme dua edin canlarım
canım evde olsaydım yazacaktım ama anahtarı evde bıraktım bende komşuda kös kös oturdum gün boyu
canım sanada iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın
hoşbulduk canım nasılsın dün gözükmedin hiç
ilk etapta kötü olana odaklanıyorum cnm ama doktorum dediki bu ayda rahim konusunda herşey güzel olacak yine dedi allahın izniyle olacak cnmm rabbim acısın halimize
vallahi bilmiyorum çıktımı ben merkezi aramadım sonuçlar çıksa heralde haber verirler değilmi?? ev işleri içinde tadilat var onları bekliyoruz biter bitmez taşınacağım balkonları cam balkon kapattırıyorum ilave dolap falan filan işte biter bitmez taşınırız heralde..iyidir canım senden ne habaer.. çıktı mı genetik sonuçların... ?? ev işleri ne alemde...
o bebekler bu evlere gireceeeeeeek:)))))))))))sağol cnm banada öyle gibi geliyor doktorlar söylemez doktor bile sizde ters giden pek bişey yok inş sizinle güzel sonuçlara varıcaz dedi ama ben yinede tereddüt ettim ama şimdi daha iyiym ayşegülü diyodu ya o bebek bu eve gelecek allahın izniyle :)
dualarım seninle ve bebek isteyen herkeze....hadi bakalım inşallah allahın izni ile olacak bu defa...hayırlısı:))ayşegülüm dua et canım salı günü saat 4 yahutta 5 gibi olacak hayırlısıyla kuzucuklarımı bende göbüşüme alayım inş
ayşegül nasılsın canım ev işi ne alamde nasipse ne zaman tam olarak yerleşiyon eve
canım benim hep iyiyi düşün kötüye odaklanma iyi düşünki herşey iyi olsun
vallahi bilmiyorum çıktımı ben merkezi aramadım sonuçlar çıksa heralde haber verirler değilmi?? ev işleri içinde tadilat var onları bekliyoruz biter bitmez taşınacağım balkonları cam balkon kapattırıyorum ilave dolap falan filan işte biter bitmez taşınırız heralde..
o bebekler bu evlere gireceeeeeeek:)))))))))))
dualarım seninle ve bebek isteyen herkeze....hadi bakalım inşallah allahın izni ile olacak bu defa...hayırlısı:))
iyiyim tatlım sadece çok yorgunum bedenim ve beynim yorgun bi bitseydi şu işler ondan sonra 12 gün yatacağım:))))
sağol cnm banada öyle gibi geliyor doktorlar söylemez doktor bile sizde ters giden pek bişey yok inş sizinle güzel sonuçlara varıcaz dedi ama ben yinede tereddüt ettim ama şimdi daha iyiym ayşegülü diyodu ya o bebek bu eve gelecek allahın izniyle :)
Sende gidip en kötüyü cımbızla çekenlerdenmisin yoksa canikom:26:
Amaan öyle olma moralli ol firgoların snei bekliyor annesi unutmaa![]()
biliyorum cnmm onlar için 9 aylık yuvalarını en iyi şeklde hazırlamak için pozitifim artık :) dün görmeye gittin meleklermi dedimki ben bebeklerimi görmeye geldim kime benziyolar merak ediyorum dedim göstermediler ama çok güldüler :))
vallahi bilmiyorum çıktımı ben merkezi aramadım sonuçlar çıksa heralde haber verirler değilmi?? ev işleri içinde tadilat var onları bekliyoruz biter bitmez taşınacağım balkonları cam balkon kapattırıyorum ilave dolap falan filan işte biter bitmez taşınırız heralde..
o bebekler bu evlere gireceeeeeeek:)))))))))))
dualarım seninle ve bebek isteyen herkeze....hadi bakalım inşallah allahın izni ile olacak bu defa...hayırlısı:))
iyiyim tatlım sadece çok yorgunum bedenim ve beynim yorgun bi bitseydi şu işler ondan sonra 12 gün yatacağım:))))
havinim ben de cevap verdim ekle de öle yatayım :))))
HeheAlemsin valla transfer olurken gösterirler merak etme
![]()
yok ya ben hiç bu kadar iyi hissetmdim 6 aydır ters giden hiç bişey yoksa allahın izniyle bnm önce göbüşüm sonra kollarım dolacak güzel bebeğim beni ömür boyu bırakmayacak allahın izniyle :)