Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))

Canım pozitif ol lütfen bence moralini bozacak herhangi bir durum yok ortada her şey güzel olacak:34::16:

sağol cnm banada öyle gibi geliyor doktorlar söylemez doktor bile sizde ters giden pek bişey yok inş sizinle güzel sonuçlara varıcaz dedi ama ben yinede tereddüt ettim ama şimdi daha iyiym ayşegülü diyodu ya o bebek bu eve gelecek allahın izniyle :)

özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))

ayşegülüm dua et canım salı günü saat 4 yahutta 5 gibi olacak hayırlısıyla kuzucuklarımı bende göbüşüme alayım inş

ayşegül nasılsın canım ev işi ne alamde nasipse ne zaman tam olarak yerleşiyon eve

canım sen şimdi rahimin kalınlaşmasına odaklan hayırlısıyla transfer gününde embriyoların sağlıklı çözünün eğer sağlıklı çözünecek olmasalardı neden dondurup riske attılarki diye düşün rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım

canım benim olmazmı ihtiyacımız dua topiğinde merve liste paylaşıyo sana linkini yolluyalım okursun sende

canım uzaklaşmak bak iyi gelmiş sana inş dahada iyi olursun canım az kaldı bebişlerimi göbüşüme almama salıya ne kaldıki gün dediğin geçiyo inş salı günü hayırlısıyla alırım bebişlerimi göbüşüme dua edin canlarım

canım evde olsaydım yazacaktım ama anahtarı evde bıraktım bende komşuda kös kös oturdum gün boyu

canım sanada iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın

hoşbulduk canım nasılsın dün gözükmedin hiç

ilk etapta kötü olana odaklanıyorum cnm ama doktorum dediki bu ayda rahim konusunda herşey güzel olacak yine dedi allahın izniyle olacak cnmm rabbim acısın halimize

iyidir canım senden ne habaer.. çıktı mı genetik sonuçların... ?? ev işleri ne alemde...
vallahi bilmiyorum çıktımı ben merkezi aramadım sonuçlar çıksa heralde haber verirler değilmi?? ev işleri içinde tadilat var onları bekliyoruz biter bitmez taşınacağım balkonları cam balkon kapattırıyorum ilave dolap falan filan işte biter bitmez taşınırız heralde..
sağol cnm banada öyle gibi geliyor doktorlar söylemez doktor bile sizde ters giden pek bişey yok inş sizinle güzel sonuçlara varıcaz dedi ama ben yinede tereddüt ettim ama şimdi daha iyiym ayşegülü diyodu ya o bebek bu eve gelecek allahın izniyle :)
o bebekler bu evlere gireceeeeeeek:)))))))))))
ayşegülüm dua et canım salı günü saat 4 yahutta 5 gibi olacak hayırlısıyla kuzucuklarımı bende göbüşüme alayım inş
dualarım seninle ve bebek isteyen herkeze....hadi bakalım inşallah allahın izni ile olacak bu defa...hayırlısı:))
ayşegül nasılsın canım ev işi ne alamde nasipse ne zaman tam olarak yerleşiyon eve

iyiyim tatlım sadece çok yorgunum bedenim ve beynim yorgun bi bitseydi şu işler ondan sonra 12 gün yatacağım:))))

canım benim hep iyiyi düşün kötüye odaklanma iyi düşünki herşey iyi olsun

yok ya ben hiç bu kadar iyi hissetmdim 6 aydır ters giden hiç bişey yoksa allahın izniyle bnm önce göbüşüm sonra kollarım dolacak güzel bebeğim beni ömür boyu bırakmayacak allahın izniyle :)

vallahi bilmiyorum çıktımı ben merkezi aramadım sonuçlar çıksa heralde haber verirler değilmi?? ev işleri içinde tadilat var onları bekliyoruz biter bitmez taşınacağım balkonları cam balkon kapattırıyorum ilave dolap falan filan işte biter bitmez taşınırız heralde..

dualarım seninle ve bebek isteyen herkeze....hadi bakalım inşallah allahın izni ile olacak bu defa...hayırlısı:))

iyiyim tatlım sadece çok yorgunum bedenim ve beynim yorgun bi bitseydi şu işler ondan sonra 12 gün yatacağım:))))

evet cnm onlar gelecek bizde popolarına popolarına vurucaz çok beklettiniz bizi diye o kadar inandım artık yeni sloganım o bebekler bu evlere gireceeek :))

Sende gidip en kötüyü cımbızla çekenlerdenmisin yoksa canikom:26:
Amaan öyle olma moralli ol firgoların snei bekliyor annesi unutmaa:52:

Sende gidip en kötüyü cımbızla çekenlerdenmisin yoksa canikom:26:
Amaan öyle olma moralli ol firgoların snei bekliyor annesi unutmaa:52:

biliyorum cnmm onlar için 9 aylık yuvalarını en iyi şeklde hazırlamak için pozitifim artık :) dün görmeye gittin meleklermi dedimki ben bebeklerimi görmeye geldim kime benziyolar merak ediyorum dedim göstermediler ama çok güldüler :))

biliyorum cnmm onlar için 9 aylık yuvalarını en iyi şeklde hazırlamak için pozitifim artık :) dün görmeye gittin meleklermi dedimki ben bebeklerimi görmeye geldim kime benziyolar merak ediyorum dedim göstermediler ama çok güldüler :))

Hehe:1::1: Alemsin valla transfer olurken gösterirler merak etme:16:

canım inş hayırlısıyla hep duam öyle zaten rabbim bu tedavimi son tedavim eylesin inş rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tez vakitte

canım inş hayırlısıyla işlerini halleder 12 gün sende yatarsın beden yorgunluğu geçiyoda beyin yorgunluğu bıraz zor geçiyo hayırlısıyla inş toparlanırsın canım genetik testlerden ne haber çıktımı sonuçları

yok ya ben hiç bu kadar iyi hissetmdim 6 aydır ters giden hiç bişey yoksa allahın izniyle bnm önce göbüşüm sonra kollarım dolacak güzel bebeğim beni ömür boyu bırakmayacak allahın izniyle :)

rabbimin izniyle olacak zaten ona teslimiz canım ondan başka kapımızmı var rabbim yoktan var edendir inş bizimde bebişlerimizi göbüşümüze aldığımızda rabbim ol diyecek bebişlerimiz sım sıkı tutunacak rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı elatlar tez vakitte nasip eylesin inş

Back
X