bakıyorum canım bakmazmıyım dua da ediyorum ama nedensizce içten içe kıskanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ya hep bebkler gözümün önüne geldi durdu valla içimde bi sızı oluyor inan eminim anlıyorsundur beni bana belki yaşın küçük diye güleceksin ama ne bilim anne olmanın yaşı yok galiba ben evlenmeden öncede hep ikizlerim olsun isterim derdim bi ikiz bebek gördüm mü durdurur severdim diyorum ki belki rabbim bana ikiz bebek vercek ondan bekletletiyor önceden ettiğim dualarımı kabul etti ve beni ikiz için bekletiyor
evet doktorumdan memnunum ama ne bileyim ya yeni bi doktorlada devam etmek istemiyorum biraz kafam karıştı yaa havinimmm geçen gittiğimde doktorum yoktu işte olsaydı herşeyi sorcaktım ben nisan gibi görüşmeye gitcem bi ön görüşme yapcam ozaman konuşayım diyorum benim doktorum çok tatlı biri aslında ben transferde ağlarken göz yaşımı bile sildi benim acılarımı korkularımı çok iyi anladığını biliyorum ama işte histereskopiye kafam takıldı hadi bide rahimde sorun varsa
canım bende senin kadar heycanlı bir şekilde salı gününü bekliyorum rabbim sana ikiz versin tatlım bu kadar aranın ardından hangi bebeği seveceğini şaşırırsın inşallah evin içinde aynı bebekten iki tane ayyy hayali bile süper ya bide olsa kim bilir naparız çok şımarık olcak bizim bebekler valla ablam olun annem olsun senin sıpa bi gelsin diyor birisi odası benden diyor diğeri bütün bebek kıyafetleri benden diyor anlıcan bebek bizi hiç maddi yönden sıkmıcak