Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ohh hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle oturun:16:

Teşekkür ederim merveciğim .Allahım olmayan herkese evv ve bebek nasip etsin inşallh.Epey bir borca girdik ama inşallh rahatlarız.
Seninle de görüşemez olduk?sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik şekeriim?

bende yani taşındım ya cnm insan ilk birkaç gün yabancılıyo ama bu gece yorgunlukla uyur kalırsın :)

sağol cnm bnm hamişlerin duası kabul olurmuş :)

senin de hayırlı olsun canım.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallh.İnşallh sen de ikizlere hamile kalırsın burda:))

canım özlettin kendini nasılsın meleklerin nasıl bana bol bol dua et canım yarın rabbiminde izniyle inş transferim olcak bu sefer hayırlısıyla meleklerim sıkı sıkı tutunsun bana inş 9 ay bırakmasınlar beni gününde saatinde sağlıkla kucağıma alayım inş

canım benim değerlerinin katlanarak artmasına sevindim hayırlısıyla inş önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarsın rabbim tamamına erdirsin inş

yok canım transferim yarın zaten transfere giderken hepinizden dua istiyeceğim inş yarın sizin de dualarınızla rabbiminde izniyle bebişlerimi alırım göbüşüme

canım sanada selam nasılsın

canım transferim yarın daha transferim olmadı yani çok dua edin hayırlısıyla yarın bende alayım göbüşüme bebişlerimi ve 9 ay sıkı sıkı tutunsunlar bana rabbim bu sefer inş benide hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak için gün sayan hamileler kervanına katar

aramıza hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun kullandığun ilaç yumoşlarını kalitele hale getirsin inş

kedi canım benim duaların için rabbim razı olsun asıl yarın duanıza ihtiyacım var nasipse transferim yarın hayırlısıyla inş bende bebişlerimi alırım göbüşüme

canım sanada merhaba nasılsın dün gözükmedin

gece geç girdim çıktım cnm yokluğumun farkedilmesi çok güzel :) kimse yok diye yazmadım gece dün misafirim fln vardı oyüzden giremedim cnm :))

Teşekkür ederim merveciğim .Allahım olmayan herkese evv ve bebek nasip etsin inşallh.Epey bir borca girdik ama inşallh rahatlarız.
Seninle de görüşemez olduk?sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik şekeriim?

Kız sorma ayran içtik ayrı düştük:1:
Nasıl olsun cnaım bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklememiz vardı her şey yolunda inş
Senin ne zaman şeker yüklemen

senin de hayırlı olsun canım.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallh.İnşallh sen de ikizlere hamile kalırsın burda:))

allahmı söylettii cnm yaa bende ikiz istiyorum doktorum tek koycaklar diyo embriyoloğumda 1 veya 2 diyo bakalım sonuç ne olacak inş senn dediğin gibi olur :)

iyiyim canım sen nasılsın, ya bana kiloyu problem yapan yok, bişey söylemiyorlar ama gebelik haftamla uyumlu gidiyorum, ne yapayım kısamam valla zaten yeni yeni başladım yemeğe.. sola yatmayı uygun görüyorlar, ben sağ sol yatıyorum kramplar başladı çünkü, ayrıca sırt üstü yatamıyorum tansiyonum düşüyor sende yatma canım.. kiloya da takılma aman boşver :36:

yukscum canım Allah yar ve yardımcınız olsun, Rabbim bugünleri tez zamanda atlatmanızı nasip etsin. merak etme canım ağlayanın malı gülene yaramaz. Mevlam size daha güzel hayırlı kapılar açsın inşallah. bebeğiniz bereketiyle kısmetiyle gelsin.

maşallah bebişlere :nazar::nazar::nazar: çok sevindim canım hepsinin sağlıklı olmasına Rabbim tamamına erdirsin inşallah, vaktinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..

canım bize en uygun zaman olarak 21. haftayı önerdi doktor. ayrıntılı ikili veya üçlü gibi değil,ayrıntılıda bebeğin kalbine damarlarına, ellerine kemiklerine omurgasına herşeyine bakıyorlar yaptırmanı tavsiye ederim.

hadi canım hayırlı olsun start vermişsin, hayırlı olsun inşallah

canımcım dualarımdasın Allah yardımcın olsun sana güzel güzel bebişler nasip etsin

ayşegulu canım nasıl gidiyor alışverişler, ne zaman taşınıyorsun Allah kolaylık versin hem güzel hem yorucu işler,inşallah gönlüne göre olur herşey.

canımcın sıkıntım yok çok şükür aşımı oldum geldim, biraz fazla kaldık annemde pazarteside şeker yüklemesi yapalım dedi doktor onu bekledik, ama iyi oldu hasret giderdim bidaha da nezaman ne bahanem olurda giderim bilmiyorum, telaşem çok alışveriş vs, cicileri yıkayıp ütülemem lazım..
kuzum dualarımdasın yarın inşallah çok güzel geçer transferin, sana sıkı sıkı yapışsın tomurcuğun inşallah..

canım annene çok geçmiş olsun neyi vardı iyimi şimdi, çok özletme kendini

yeni evin hayırlı olsun canım huzurlu ve mutlu günlerin olsun inşallah bebişlerinle..

mirage canım sen nasılsın, boyacı, feriha,gamze, tubadefekti ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah:18:

csnım inş sağol sağ salim startı verdik transferimde olsun inş bende bebekğimi büyüteyim hayırlısıyla inşş :)

Kız sorma ayran içtik ayrı düştük:1:
Nasıl olsun cnaım bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklememiz vardı her şey yolunda inş
Senin ne zaman şeker yüklemen

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,herşey güzel olcak inşllh.Bn 22.haftada yaptırdım:)50 mg.doktorum erken yaptırmışsın dedi.'6.haftan bitince yaptıracaksın dedi.Sağğlık ocağı beleş diye,bir de bana şubatta gel yükleme yapalım dediler hafta söylemediler :) bn de gidip yaptırmıştım.bakalım bu sefer 26.hafta sonunda yaptırcm

allahmı söylettii cnm yaa bende ikiz istiyorum doktorum tek koycaklar diyo embriyoloğumda 1 veya 2 diyo bakalım sonuç ne olacak inş senn dediğin gibi olur :)

2.yi de aynı dr.un yapıyorsa 2 tanede ısrar et .kalırsa sağlam 2 tane eşin konuşsun yada sen konuş 2 tane koydurt canım.Yaşın kaç buarada?

merhaba canım yeni evin hayırlı olsun evet canım içiyoruz inş faydası olur gerçi sabah kahvaltıdan sonra yemek için balla karışık bişey vermiş tadı berbat onu yerken zorlanıyor biraz senin adını verdik aktara evet hamile o hanımda dedi nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik

bebeğimolsun canım aynı yaştayız demek bendede olmuştu ohss ama hemen atlatmıştım transferim olmuştu ama nasip işte
birdahakine olur diye umut ediyorum inş bebeğine kavuşursun hemen tatlım

dilakız canım bizde sorun sperm azlığı aslında olmicak bir durum yok diyorlar ama olmadı işte sizdeki sorun neydi tatlım

hkere canım iyi olmaya çalışıyorum işte acaba bende senin gibi bebek kıyafeti alabilcem mi yaaaaa bir umut işte yaşayıp duruyorum ya sen nasılsın tatlım artık sen odasıydı kıyafetiydi günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın

havin su tatlım sanki kendim transfere gitcekmiş gibi heycanlıyım kız ay okadar istiyorum ki hamile olmanı

mirage boyacı veeee diğer kızlar nasılsınız

inş cnm sende yeni tedavinde pozitifi gör inş sana tek embriyo mu çift embriyomu transfer edildi cnm

bu kaçıncı deneme ilk mi yoksa?ilkse koymayabilir canım,tüp bebek denemen

ilk denemem cnm 21 yaşındayım ben bide bu yüzden doktorum tek embriyo diyo ama ben doktorumun özeline gidiyorum prof. ama üniversite hastahanesinde yapılıyo uygulamalar bu yüzden doktorum bulunmuyor maalesef bakalım artık hayırlısı

ilk denemem cnm 21 yaşındayım ben bide bu yüzden doktorum tek embriyo diyo ama ben doktorumun özeline gidiyorum prof. ama üniversite hastahanesinde yapılıyo uygulamalar bu yüzden doktorum bulunmuyor maalesef bakalım artık hayırlısı

ilk denem deve bu yaşında koymazlar :( maalesef ama senin tutma ihtimali yüksek canım nasipse inşallh.Bizim 33 te tuttu senin yaşında üniv.okuyordum :) hiççç sıkma canını olur inşallh.Olmazsa bile Allahın bildiği ve senin için daha hayırlı bir zaman vardır unutma.Bnim 3.de bile 2 kalmaz diyorduk ama bak 4.gn embriyosu ve 3.de tuttu mucize gibiydi yani.Rabbim dualrımı kabul etti ikisi de tuttu ve onların kısmetine ev aldık.Sizler için de Rabbim en kısa ve hayırlı zamnda nasip etsin inşallh

ilk denem deve bu yaşında koymazlar :( maalesef ama senin tutma ihtimali yüksek canım nasipse inşallh.Bizim 33 te tuttu senin yaşında üniv.okuyordum :) hiççç sıkma canını olur inşallh.Olmazsa bile Allahın bildiği ve senin için daha hayırlı bir zaman vardır unutma.Bnim 3.de bile 2 kalmaz diyorduk ama bak 4.gn embriyosu ve 3.de tuttu mucize gibiydi yani.Rabbim dualrımı kabul etti ikisi de tuttu ve onların kısmetine ev aldık.Sizler için de Rabbim en kısa ve hayırlı zamnda nasip etsin inşallh

cnm bende evime taşınalı 3 hafta oluyor opudan sonra taşındım iyiki transfer olmamış diyorum yoksa taşınma esnasında bebeğimi kaybedebilirdim ama onlar biraz üşüsede beni bekliyorlar :) bu ayda hergün misafirim var daha şimdiden diyodum ki çok sıkılıcam misafirleri yalanlarla atlatıcam kendimi kötü hissedicem diyodum sıkıntı biliyosun bebeğimin tutunmasına engel bu ayda yumurtalarımın aktifliği dolaysıyla baskılayıcı ilaca başladım bugün böyle böyle hep kaldı bnm tedavim transferim 6-7 aydır sürükleniyo yani daha öncede anlatmıştım bayram girdi 2 ay testleri tamamlayamadık fln derken diyorumki allahım hep bi kapı açtı bize şuna inanıyorum sanki tereddütlerim korkularım olsada bebeğim demekki ilk seferde bana tutunacak ki allahın izniyle hep ertelendi birşeyler oldu 7 aydır böyle düşünmem ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bu düşüncemden vazgeçemiyorum

Ferihacığımm moral bozmak yok inşallah parmağın nasıl oldu dikişleri alınmıştı sanırım

evet canım alındı ama ginede doğru düzgün bi iş yapamıyorum ya üst üste gelince çok sarsıldım galiba tam bu vakitlerde rahatlayım bu sitresten çıkmam gerekirken parmağımın peşine düştüm sürekli birilerine ihtiyaç duyuyorum ama şükür iyleşme oluyor allahım büyük inş bu günlerde biter

ne bilim canım ya olcak ama neden 3 dede olmadı diye korkuyorum tedaviye başlıcam ama korkuyorum bazende kaldıramıyorum ya yok canım sakinleşme felan yok bande etki tepki yaptı galiba bana bazenleri geceleri felan uyuyamıyorum kalbim daralıyor resmen hep bebek düşünüyorum olmicak olsa rabbim bu yolu göstermezdi bize ama ne bileyim işte bunalıma giriyorum bu aralar

canım bol bol La havle çek, sabır dile, böyle yapma tatlım, sen böyle yaptıkça herşey daha da büyüyor gözünde, rahatla lütfen bak tedaviye başlarken kafanın rahat olması lazım.

canım bana 3. deneme olunca çift tranfer oldu valla 4. de yalvaracam gerekirse 3 koysunlar elimden geleni yapcam yasak diyorlar ama bizimde ömrümüzden ömür gidiyor

annaam kuzum sen pek erken başladın o zmn tedavilere kaç yaşında evlendin bak bide bana erken derler ;))
şaka bi yana cnmda inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini sizin nedendi sordum mu daha önce :/
hep opunun ardından oldu dimi transferin dondurulmuşla oldu mu hiç ?

çok soru sordum ama araştıyorum ilk tedavim olduğu için :'(

Teşekkür ederim ev işi 1 ay oyalayacak bni ev karman çorman L gömme dolap yapılmasını bekliyorum canım.Ağırlaşömadan hallederim inşallh.hehe aktar biliyormuymuş, demek abim söyledi:)) adamı arayıp bi teşekkür edeyim.Bn iyiyim bebişler de iyi hareketleri hissttikçe salavat getirmek gerekiyormuş bn de öyle yapıyorum inşallh .Dr. kilomu beğenmedi :)) yaw sadece karnım çıktı dedim yok dedi fazla 7 kilo aldım.Bu aydan sonra uçuşa geçmesem iyidir:)) o karışımı eşimde zor içiyordu ama olsun millet zehir içiyo keçiboynuzu yerine ballamı karıştırdın?bnm eşimi o karışım acaip enerjik ve tok tutyordu senin eşinde nasııl durum?bu arada

canım bende evime taşınalı 5 ay felan oldu ayy bitmiyor ev eksiği tedavi derken istediğimi alamamıştım yarın mutfakla salonuma halı alcam inş içime sineni bulurum
canım sende bir an önce ağırlaşmadan bitirirsin işlerini dublex di demi hayalimdeki evdi benim bebişlerinle bir ömür boyu çok güzel vakitler geçirirsin inş
valla tatlım bildi herhalde kendi dedi o bayan hamile diye oo ne güzel hareklenmişler rabbim bizede yaşatsın o duyguyu ee ikiz bebeklerin var aman boş ver al kız kilo neymiş
canım biz bal ve tahinle karıştırdık yeşil bişey kahvalyıdan sonra 1 kaşık yiyor valla benim eşimin hiç tok olduğunu görmedim daha yeni olunca herhalde bi değişiklik yok

Back
X