iyiyim canım sen nasılsın, ya bana kiloyu problem yapan yok, bişey söylemiyorlar ama gebelik haftamla uyumlu gidiyorum, ne yapayım kısamam valla zaten yeni yeni başladım yemeğe.. sola yatmayı uygun görüyorlar, ben sağ sol yatıyorum kramplar başladı çünkü, ayrıca sırt üstü yatamıyorum tansiyonum düşüyor sende yatma canım.. kiloya da takılma aman boşver
yukscum canım Allah yar ve yardımcınız olsun, Rabbim bugünleri tez zamanda atlatmanızı nasip etsin. merak etme canım ağlayanın malı gülene yaramaz. Mevlam size daha güzel hayırlı kapılar açsın inşallah. bebeğiniz bereketiyle kısmetiyle gelsin.
maşallah bebişlere

çok sevindim canım hepsinin sağlıklı olmasına Rabbim tamamına erdirsin inşallah, vaktinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..
canım bize en uygun zaman olarak 21. haftayı önerdi doktor. ayrıntılı ikili veya üçlü gibi değil,ayrıntılıda bebeğin kalbine damarlarına, ellerine kemiklerine omurgasına herşeyine bakıyorlar yaptırmanı tavsiye ederim.
hadi canım hayırlı olsun start vermişsin, hayırlı olsun inşallah
canımcım dualarımdasın Allah yardımcın olsun sana güzel güzel bebişler nasip etsin
ayşegulu canım nasıl gidiyor alışverişler, ne zaman taşınıyorsun Allah kolaylık versin hem güzel hem yorucu işler,inşallah gönlüne göre olur herşey.
canımcın sıkıntım yok çok şükür aşımı oldum geldim, biraz fazla kaldık annemde pazarteside şeker yüklemesi yapalım dedi doktor onu bekledik, ama iyi oldu hasret giderdim bidaha da nezaman ne bahanem olurda giderim bilmiyorum, telaşem çok alışveriş vs, cicileri yıkayıp ütülemem lazım..
kuzum dualarımdasın yarın inşallah çok güzel geçer transferin, sana sıkı sıkı yapışsın tomurcuğun inşallah..
canım annene çok geçmiş olsun neyi vardı iyimi şimdi, çok özletme kendini
yeni evin hayırlı olsun canım huzurlu ve mutlu günlerin olsun inşallah bebişlerinle..
mirage canım sen nasılsın, boyacı, feriha,gamze, tubadefekti ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah:18: