Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inşallah canım üzülmemek elde değil valla bi gelsin istiyorum çarşamba bi olmasın istiyorum sabahlar bu çelişki beni bitiriyor ama güçlü olucam ben umutluyum inanıyorum çok şükür Rabbime emanetiz.

biliyorum cnm üzülmemek elde olmuyo ama napalım kader allahın izniyle olur yaa tek bi sperm bile yetmiyor mu ztn hiç sıkılma mutlaka bulunacaktır

Ayyy aynen bende öyle diyorum yanlizlik en büyük ceza en büyük imtihan.Ben ameliyat oldum esimden baska kimsem yoktu.
Bayramlarda yanlizim.Ailemden birileri hasta olur gdemyiorum.
Yanlizligin avantajlari var tabiki. Sagol canim INSALLAH kavurum hayirlisiyla bebklerime.
Birsey sorucam sakincasi yoksa canin ilk ne cekti?

Aynı bu saydıklarının hepsini yaşıyorum bende:(
Canım benim gebeliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti kusma bulantı 8 kg verdim tam
serumlar iğneler derken toparlandım çok şükür
aşermekten bahsediyosun demi:26:
Canım ilk mangal çekti soğukta eşimi pikniğe götürüp yaptrdım amma:27:
sonrada hani pişi varya hamur kızartması onu çekti:56::1:

canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))

Hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen hadi bakalım heyecan varmı heyecannn:52:

Aynı bu saydıklarının hepsini yaşıyorum bende:(
Canım benim gebeliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti kusma bulantı 8 kg verdim tam
serumlar iğneler derken toparlandım çok şükür
aşermekten bahsediyosun demi:26:
Canım ilk mangal çekti soğukta eşimi pikniğe götürüp yaptrdım amma:27:
sonrada hani pişi varya hamur kızartması onu çekti:56::1:

Ayyyy annem pisi yi cok güzel yapardii.Gözlerim doldu herifim yanimda kendimi zor tutuyorum.

Himm mangal kokusu bile yeter bizde yazin gittik iki kisi azicik tuhaf oluyor. Seneye bebklerimizle gideriz INSALLAH.

Yanlizlik zor yaff 8 kilo cokmus.Benim kardesiminde hamilelikleri cok zor geciyor.

Senin gibi ine yemeden kendine gelemiyor.INSALLAH bundan sonra kolay gecer .

Birde bakmissin hikk diye dogum yapmissinnn.

kızlaaar çok kötü kocamın doğum gününü unutuyodum az daha pazartesi günü ne alıyım ya çok özel bişey olsun istiyorum alıp iş yerine göndericem

iyiym cnm napıyım bekliorum yine en az 45 gün var bebeğime kavuşmama sen neler yapıyosun kızımız nasıllar :)

Ee olsun geç olsun güç olmasın ki 45 gün dediğinde ne var geçer inşallah gülüm:54:
Bizde iyiyiz teyzesi çok şükür sana selamı var minnoşun:29:

Hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen hadi bakalım heyecan varmı heyecannn:52:

tatlışım heyecan değil aslında tam olarak tedirginim sadece ne olacak acaba die bakalım ya Allahtan ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı zor şeyler bunlar Rabbim bizimde emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

kızlar şimdi gidiyorum inşallah perşembeye burda hayırlı haberi paylaşabilirim Allahın izniyle sonrası Allaha emanet inşallah.hepinizi seviyorum ii geceler hepinize öpüldünz :)

Ayyyy annem pisi yi cok güzel yapardii.Gözlerim doldu herifim yanimda kendimi zor tutuyorum.

Himm mangal kokusu bile yeter bizde yazin gittik iki kisi azicik tuhaf oluyor. Seneye bebklerimizle gideriz INSALLAH.

Yanlizlik zor yaff 8 kilo cokmus.Benim kardesiminde hamilelikleri cok zor geciyor.

Senin gibi ine yemeden kendine gelemiyor.INSALLAH bundan sonra kolay gecer .

Birde bakmissin hikk diye dogum yapmissinnn.

Sende yapmayı biliyormusun peki:56::1: bende canım çekti ama yapanım yoktu
eşim onun yerine sigara böreği yapmıştı:9: ama ben iyileştim yaptım kendime çok şükür:56:
Verdiğim kiloları fazlasıyla aldım şuan canım 71 kilo olmuşum:27:
bilmiyorumki biz hamileyiz ama inanki bizede şuan hayal gibi geliyor
BU yaşananlar rüyaymışda uyanınca hepsi bitecekmiş gibi geliyor:5:

kızlaaar çok kötü kocamın doğum gününü unutuyodum az daha pazartesi günü ne alıyım ya çok özel bişey olsun istiyorum alıp iş yerine göndericem

bu aralar eşinin beğendiği ama henüz almadığı bişey varmı ne bileyim bir saat gibi kazak gömlek gibi gözüne çarpan varmı böyle:26:

Sende yapmayı biliyormusun peki:56::1: bende canım çekti ama yapanım yoktu
eşim onun yerine sigara böreği yapmıştı:9: ama ben iyileştim yaptım kendime çok şükür:56:
Verdiğim kiloları fazlasıyla aldım şuan canım 71 kilo olmuşum:27:
bilmiyorumki biz hamileyiz ama inanki bizede şuan hayal gibi geliyor
BU yaşananlar rüyaymışda uyanınca hepsi bitecekmiş gibi geliyor:5:

Yiyeimde senin gibi demisti.Teyze cok tuhaf br duygu ultrasonda görüyorum bile inanamiyorum bebgimin olucagina.
evlendikten 7 ay sonra hamile kalmisti
Yok canim pek bilmiyorum.Annemin yaptigi kadar lezzetli olmadi.Aslinda yagda kizardiktan sonra ben birseye benzetememistim
Esin becerebildimi bar sigara bögregini? 71 kilo hamilelikte normal heralde

$HappyDay.webp

Yada şöyle bişey yaptırıp eşinin iş yerine gönder sürpriz olsun:31:
Bak bonny food diye bi site var onun linki bu tıkla bak:)

BonnyFood Çiçek Çikolata Sepeti Hediye Meyve Buketi Gönder

yerim ben onu kuzum sen ona deki teyzesine dualar etsin bizimde onun gibi cici bi kızımız olsun yada oğlumuz :)

Çok dua ediyor oda zaten diyor anne teyzelerimden arkadaş istiyorum diye:):)
İnşallah rabbim sizlerede nasip eder canım benim az kaldı sabret:16:

Back
X