Hakkkindan hayirlisi olur INSALLAH canim.kucagina almakta nasip olur INSALLAH
cümlemizin hakkında hayırlıısını versin Rabbim:)bu arada sende hoş geldin aramnıza yolun açık aydınlık olsun inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkkindan hayirlisi olur INSALLAH canim.kucagina almakta nasip olur INSALLAH
canım transferin şimdiden hayırlı olsun..inş son tedavin olur.. bebişlerin 9 ay seni bırakmaz sağlıkla kuağına alrsın...
kızlar hepiniz iyisinidir inş.. çoookk öpüyorum..iyi geceler
inşallah canım üzülmemek elde değil valla bi gelsin istiyorum çarşamba bi olmasın istiyorum sabahlar bu çelişki beni bitiriyor ama güçlü olucam ben umutluyum inanıyorum çok şükür Rabbime emanetiz.
Ayyy aynen bende öyle diyorum yanlizlik en büyük ceza en büyük imtihan.Ben ameliyat oldum esimden baska kimsem yoktu.
Bayramlarda yanlizim.Ailemden birileri hasta olur gdemyiorum.
Yanlizligin avantajlari var tabiki. Sagol canim INSALLAH kavurum hayirlisiyla bebklerime.
Birsey sorucam sakincasi yoksa canin ilk ne cekti?
cümlemizin hakkında hayırlıısını versin Rabbim:)bu arada sende hoş geldin aramnıza yolun açık aydınlık olsun inşallah.
canlarım ya giremiyorum haber de veremiyorum size görümcemde kaldık bi kaç gün şimdi eve geldik.gelişmelerde çok detaya girmiycem hepiniz biliyosunuz zaten geçilen yolları iğneler bitti bu akşam çatlatma iğnemide vurdum umarım doğru yaptım bunun korkusu var biraz ama yaptım yinede göbişten:) çarşamba sabah 8 de eşimin mikrotese ameliyatı var sonra Allahım izin verirde eğer sperm bulunursa 10,30 da beni opu işlemine alıcaklar ne olur dua edin sperm bulunsun arkadaşlar çok korkuyorum çok dua ediyorum.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.havinim de geri sayım başlamış hakkında hayırlısı tatlım:))
Aynı bu saydıklarının hepsini yaşıyorum bende
Canım benim gebeliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti kusma bulantı 8 kg verdim tam
serumlar iğneler derken toparlandım çok şükür
aşermekten bahsediyosun demi:26:
Canım ilk mangal çekti soğukta eşimi pikniğe götürüp yaptrdım amma
sonrada hani pişi varya hamur kızartması onu çekti![]()
iyiym cnm napıyım bekliorum yine en az 45 gün var bebeğime kavuşmama sen neler yapıyosun kızımız nasıllar :)
Hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen hadi bakalım heyecan varmı heyecannn![]()
Ayyyy annem pisi yi cok güzel yapardii.Gözlerim doldu herifim yanimda kendimi zor tutuyorum.
Himm mangal kokusu bile yeter bizde yazin gittik iki kisi azicik tuhaf oluyor. Seneye bebklerimizle gideriz INSALLAH.
Yanlizlik zor yaff 8 kilo cokmus.Benim kardesiminde hamilelikleri cok zor geciyor.
Senin gibi ine yemeden kendine gelemiyor.INSALLAH bundan sonra kolay gecer .
Birde bakmissin hikk diye dogum yapmissinnn.
kızlaaar çok kötü kocamın doğum gününü unutuyodum az daha pazartesi günü ne alıyım ya çok özel bişey olsun istiyorum alıp iş yerine göndericem
Bir eksigi yoksa yemege ciksaniz daha iyi olmazmi
kızlaaar çok kötü kocamın doğum gününü unutuyodum az daha pazartesi günü ne alıyım ya çok özel bişey olsun istiyorum alıp iş yerine göndericem
Ee olsun geç olsun güç olmasın ki 45 gün dediğinde ne var geçer inşallah gülüm
Bizde iyiyiz teyzesi çok şükür sana selamı var minnoşun![]()
Sende yapmayı biliyormusun pekibende canım çekti ama yapanım yoktu
eşim onun yerine sigara böreği yapmıştıama ben iyileştim yaptım kendime çok şükür
Verdiğim kiloları fazlasıyla aldım şuan canım 71 kilo olmuşum
bilmiyorumki biz hamileyiz ama inanki bizede şuan hayal gibi geliyor
BU yaşananlar rüyaymışda uyanınca hepsi bitecekmiş gibi geliyor![]()
yerim ben onu kuzum sen ona deki teyzesine dualar etsin bizimde onun gibi cici bi kızımız olsun yada oğlumuz :)