Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

evet bende havini çok merak ediyorum uğrasa keşke ama ben olsam bnde girmem bebeğiyle vakit geçirsin o 12 gün sonra yine gelir inş bu kez hamiş olarak gelir cnm bnm

Tubişim korkma canım Allah'ın izniyle.Ama çok zor gerçekten
Bazı hamilelere bakıyorumda çavuş gibi geziyorlar
O gezme senin bu gezme benim.Ya ben ise bi bardağımı yıkayamıyorum
Helede şimdi büyüdükçe mideme karaciğerime baskı yapıyor bu pozisyonun adı ne hatırlayamadım şimdi
O pozisyondaymış işte bebek.Çok zorlanıyorum nefesim sıkışıyor çok istememe rağmen
genede bazen hayattan soğuyorum bu ağrılarım yüzünden:5:tövbe tövbe
Sen öyle şeyler düşünme sakın.Olacaksa zaten olur tek ikiz farketmez
Misal benim başıma gelmeyeceği ne malum tekiz hamileyim belli olmaz bu işler:)
Rabbime emanet bebeklerimiz.Ama tabi çoğul gebelik olduğu için biraz daha erken doğuyorlar genede 35. hafataya kadar yolu var
İnşallah çabuk gelmek istemezler.Küvözde onların iyiliği için annesi bence kötü bakma olaya:38:

aynen canım ya hele hafif bi rampa olsun yürümek bana zulümm zulümm dün eşim nasıl dalga geçiyo paytak paytak şu yürüyüşe bak diye:) bazen kusarken idrarımı bile kaçırıyorum artık :17: mide alttan mesaneye üsten mideye basıyo tabii... çok şükür yemeğimi falan ufak ufak yapmaya başladım zor oluyo ama yapabiliyorum
amannn işte insanın aklına herşey geliyo teki de çifti de rabbim sağlıkla sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahhh

Hamile arkadaslar mideniz hasizmsizlik yapiyormus benim ablamda hamileyken sizin gibi oluyordu.

Bir cay tabagi kadar yogurdun icine 1 tatli kasigi kekik katip yiyordu cok iyiy geldigini söylerdi.

Ablamda 4. cocuguna hamleyken bu sorunlari yasadi

ALLAH sifa versin sizlere kucaginiza aalmak nasip olsunnnnn.

çok teşekkürler canımm denemeye değerr inşallah iyi gelirr

HAMILE arkadaslar bir bilgi dahavermek istiyorum cok bilmislik tasliyormus gibi oluyorum ama zorluk cekmeyin diye sölüyorum.

Kardesime doktor demis hamileyken en gec 9 dan önce kahvalti yapmak zorundasin yoksa bebek sabah erken acikyior annenin cigerindeki birikmis pis kandan besleniyor demis.

Kardesim sürekli sirtim agiriyordu meger gec kahvalti yaptigindaymis Büyük cocuk cok yaramazdi onun pesine kosturmaktan kahvalti yapamiyor yemek yiyemiyordu.

Kizi dünyaya geldiginde dis damaklalri gelismemisti zamanla gelisiri demis iyi beslenseydin böyle olmazdi demis doktor

Bir bardak süt icsen bile cok iyi yanindada 2, 3 ceviz yeterli demis

Son düzenleme:
nasılsınız
aaa miragecim hepimizin konuşacak bişeyi olduğundan girmiyoruz ki maksat muhabbet etmek tatlım bak bizde aldık nagetifleri ama okuyup okuyup çıkmıyoruz ki yani canım bende olmuştum geçenlerde doktor değiştirsem mi diye ama vaz geçtim çünkü doktorumu seviyorum tatlım sen neden değiştiriyorsun canım inş senin için hangisi hayırlı olacaksa rabbim ona yöneltsin seni ama borca felan takılma bitanem allahım yardım ediyor inan onlar gelip geçici biraz cık dişimizi sıkıp ödicez artık herkez tatil planı yaparken biz evde durcaz bebek için herşey değer
biz tedaviye başlarken nerdeyse 5 kuruşsuz başlamıştık tabi babam çok yardım ediyor ama biz gel git yol masrafı biliyorsun konyada oturmıyorum merkez konyada hiç sıkışmadık nedense rabbim yardım ediyor
hkere canım valla uslu uslu oturuyorum kızzzz mutfakta elime bıçak bile almaktan korkuyorum

canım, doktorumu çok seviyorum, laparoskopi falan gibi operasyonlarda çok başarılı. ben ona çok güvendiğim için tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğimde doktorumu değiştirmemiştim. ama tüp bebek merkezi değil benimki. yani işlemleri amerikan hastanesinde yapıyor, oranın laboratuarı çok iyi ama transfer yapmanın bir el pratikliği durumu varsa o benim doktorumda olmayabilir. hiç tüp bebek referansım yok bu doktorla. o yüzden tüp bebekçi olsun istiyorum bu kez. her gün tüp bebekle uğraşan bir doktor olsun istiyorum yani. hala fikrim değişiyor. dün aret kamarın merkezinden aradılar. bir sürü soru sordular hikayeme dair. o günkü konferansa katıldığım için indirim veriyorlarmış. 3500 tl dio tedavi ücretine. muayene ücreti de 170den 150ye düşüyormuş. bülent urmanın muayene ücreti 300 tl. gerçi muayene ücreti kısmı beni çok ilgilendirmiyor. çünkü büyük ihtimalle hamile kalmayı başarırsam kendi doktoruma geri dönerim ben.

konuşacak birşeyim yok dedim ama çenem düştü bak :))

canım benim adımda esma adaşım olur ne güzel :52:

hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza neden almayalım tatlım canım memorial şişliyi tavsiye ederim sana :16:

mirage tatlım iş yoğunluğundan pek giremiyorum ama sende pek görünmüyorsun:10:

canım ben de bugün çok yoğundum. iyiyim gülüm bir yaramazlık yok çok şükür. senin keyifler nasıl?

olmadı malesef kızlar umutlar başka bahara kaldı malesef vazgeçmiycem ama belki biraz geç olcak ama Rabbim izin verirse inşallah bende anne olucam.takipteyim sizi sürekli.çok öpüyorum hepinizi.

burcucum noldu anlamadım. embriyolar mı bozuldu? gel de bir anlat. üzüldüm burcu yaa, ama hayırlısı diyoruz biliyorsun. vakti gelmedi demek senin de.

nasılsınız iyisinizdir inş beni bugün arkadaşlar çağırdı hiç gitmek istemiyordum zorla gittim ayy herkezin kucağında bebeği artık bebek görmek istemiyorum bebek görünce daha çok üzülüyorum aman gitmicem bida zaten açmıcam telefonlarını neyse orda otururken doktorum aradı napıyon diye bi gelde görüşelim dedi pes etmek yok felan dedi aman anlasa beni tabi pes etmem ama negatif olursa nasıl dayanayım ya 4. tüp dile kolay regl olunca gidecem histereskopiyi konuşayım hemde ya düşünmek istemiyorum artık bebek felan ama olmuyor nedense hayatımın içinde kaldı bu bebek sanki olmicak gibi gelmeye başladı kızlar düşünsenize yaşlandığımda kapımı açacak bi evladım olmazsa hep ters tarafından düşünmeye başladım nedense

feriha :) daha önce bana benzediğini söylemiştim de mi? :)))

canım önümüzdeki hafta 6 ay bitecek inşallah, benim biraz zor geçti bu ay iyiydim öncesinde baya baya yattım mide bulantıları çok uzun sürdü, çok şükür geçti o günler. ya normalde yemek yemeyi severim ben, ama bu aralar öyle değilim çok acıkıyorum ama herşeyi yiyemiyorum hamur işleri favorim, krep börek pişi katmer gbi, pek fayda sağlayan şeyler değil am fayda sağlayacaklarıda canım istemior, haftada bir balık yapıyorum,yoğurt kendim yapmaya başladım,süt içiyorum hergün, ceviz meyve yemeye çalışıyorum,çok sağlıklı beslenemiyorum ama idare ediyorum

hkereeeee diyetteyim kııız unuttun muu ne katmeriiii?????? :))))

Herkese merhaba,

ben de nisan mayıs gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım..3 aşılamamız olumsuz oldu malesef:(

tüp bebek tedavisi için de adetin 2.günü direkt kontrole mi gidiliyor, yoksa aşılamadan önce yapılan testleri tekrar yaptırmak gerekiyor mu,

selam canım. ben öncesinde bir randevu al doktorundan derim. eğer rahim filmi falan yoksa isteyebilir.

HAMILE arkadaslar bir bilgi dahavermek istiyorum cok bilmislik tasliyormus gibi oluyorum ama zorluk cekmeyin diye sölüyorum.

Kardesime doktor demis hamileyken en gec 9 dan önce kahvalti yapmak zorundasin yoksa bebek sabah erken acikyior annenin cigerindeki birikmis pis kandan besleniyor demis.

Kardesim sürekli sirtim agiriyordu meger gec kahvalti yaptigindaymis Büyük cocuk cok yaramazdi onun pesine kosturmaktan kahvalti yapamiyor yemek yiyemiyordu.

Kizi dünyaya geldiginde dis damaklalri gelismemisti zamanla gelisiri demis iyi beslenseydin böyle olmazdi demis doktor

aa canım ilk defa duydum, geç kalkıyorum ya hep malesef, teşekkür ederiz canım bildiklerini söyleyeceksn tabi, birbirimize faydamız olsun diye burdayız

mirage cnım içine hangisi siniyorsa ona git canım, zaten masraflar almış gidiyor.. kaç kilo verdin canım nasıl gidiyor diyet

mirage cnım içine hangisi siniyorsa ona git canım, zaten masraflar almış gidiyor.. kaç kilo verdin canım nasıl gidiyor diyet

evet aslında para hesabı yapmıyordum hiç ama bir yandan da bu serüvenin ne kadar süreceğini bilmiyorum. neye göre karar vereceğim bir de? ikisine de iyi diyorlar. pazartesi günü diyete başlayalı 2 hafta olacak 1,buçuk kilo verdim canım.

evet aslında para hesabı yapmıyordum hiç ama bir yandan da bu serüvenin ne kadar süreceğini bilmiyorum. neye göre karar vereceğim bir de? ikisine de iyi diyorlar. pazartesi günü diyete başlayalı 2 hafta olacak 1,buçuk kilo verdim canım.

oo maşallah sana canm aynen böyle devam yolla gitsin yağları :) canım aslında herşey kısmet doktorlar aracı diyoruz ya o yüzden hangisinin başarı oranı yüksekse ve hangisi daha ilgiliyse onu tercih et, ikisiyle de bi ön görüşme yapsan netleşirsin..ön görüşmeler ücretsiz zaten dimi

oo maşallah sana canm aynen böyle devam yolla gitsin yağları :) canım aslında herşey kısmet doktorlar aracı diyoruz ya o yüzden hangisinin başarı oranı yüksekse ve hangisi daha ilgiliyse onu tercih et, ikisiyle de bi ön görüşme yapsan netleşirsin..ön görüşmeler ücretsiz zaten dimi

bülent urmanınki ücretli 11 marta randevu almıştım zaten bekliyorum. özel sigortam var 60 falan vermem gerekecek herhalde. ötekini bilmiyorum canım. sen nasılsın iyi misin? bebik napıyo minik bebik :)) ?

bülent urmanınki ücretli 11 marta randevu almıştım zaten bekliyorum. özel sigortam var 60 falan vermem gerekecek herhalde. ötekini bilmiyorum canım. sen nasılsın iyi misin? bebik napıyo minik bebik :)) ?

iyiyim canım, bebikte iyi benimde pazartesi günü randevum var, ya bugün bi tartıldım 10 kilo almışım ya şok oldum bakalım doktor ne diyecek, nasıl birden aldım onada şaşırdım üstelik gece yemeklerini bıraktım

Ya ciddimisin :S ben geç kalkıyorum hep 12 gibi felan
erken kalksamda yapamam kahvaltı bulantım hala devam ediyor sabahları
Çok üzüldüm şimdi:'(
Söyle canım bildiklerini olurmu öyle şey:34:

iyiyim canım, bebikte iyi benimde pazartesi günü randevum var, ya bugün bi tartıldım 10 kilo almışım ya şok oldum bakalım doktor ne diyecek, nasıl birden aldım onada şaşırdım üstelik gece yemeklerini bıraktım

bende beyaz ekmeği bıraktım:)
Vee 11 kilo almışım ama bizde şöyle bir durum vardı
Biz başta verdik kiloları verdiklerimizi aldık üstünede almaya devam ediyoruz:56:

bende beyaz ekmeği bıraktım:)
Vee 11 kilo almışım ama bizde şöyle bir durum vardı
Biz başta verdik kiloları verdiklerimizi aldık üstünede almaya devam ediyoruz:56:

canım bende 5 kilo vermiştim üstüne aldım işte, iyiki vermişim dedim şok oldum resmen bugün ne var ne yok sende

canım bende 5 kilo vermiştim üstüne aldım işte, iyiki vermişim dedim şok oldum resmen bugün ne var ne yok sende

Bende 7-8 kg vermiştim onları aldım 71 kg oldum şuan
Acıktım gene kepek ekmeği yiyorum:50: oda kokuyor burnuma ama mecburen sağlık için
Nerede tartıldın bugün sen?
İyilik güzellik valla ne olsun uğraşıyoruz işte :D

Bende 7-8 kg vermiştim onları aldım 71 kg oldum şuan
Acıktım gene kepek ekmeği yiyorum:50: oda kokuyor burnuma ama mecburen sağlık için
Nerede tartıldın bugün sen?
İyilik güzellik valla ne olsun uğraşıyoruz işte :D

canım diyetle haşır neşir olduğum için evde baya detaylı tartım var yağ su ölçüyor ama şuanda o bilgilere kanmamak lazım sadece kiloma bakıyorum.nerdeyse 2 haftaya yakında tartılmamıştım.. ah ben akşamları ekmek bile yemezdim doyamayınca ona başladım, ekmeğin üstünü yiyordum yeni yeni ayırmadan yemeye başladım baen biraz yanık gibi oluyor ya.. keek değilde çavdar mı denesem..

canım diyetle haşır neşir olduğum için evde baya detaylı tartım var yağ su ölçüyor ama şuanda o bilgilere kanmamak lazım sadece kiloma bakıyorum.nerdeyse 2 haftaya yakında tartılmamıştım.. ah ben akşamları ekmek bile yemezdim doyamayınca ona başladım, ekmeğin üstünü yiyordum yeni yeni ayırmadan yemeye başladım baen biraz yanık gibi oluyor ya.. keek değilde çavdar mı denesem..

Amaan kepek demişim ya tam buğday ekmeği yiyorum işte :S
Bz-izim evdede tartı var ama korkuyorum tartılmaya daha doğrusu moralim bozuluyo
Kız zaten doktordaki tartı fazla tartıyo bide kıyafetler ayakkabı bir sürü oluyo
Tartan kıza söylüyorum 1 kg düşelim diye yok diyo:19:
Neyse önemli değil çok şükür şeker yüklemesindende sıyırdık ya:)
Doktorun ne diyecek bakalım sana
Bana bişey demedii:21:

Amaan kepek demişim ya tam buğday ekmeği yiyorum işte :S
Bz-izim evdede tartı var ama korkuyorum tartılmaya daha doğrusu moralim bozuluyo
Kız zaten doktordaki tartı fazla tartıyo bide kıyafetler ayakkabı bir sürü oluyo
Tartan kıza söylüyorum 1 kg düşelim diye yok diyo:19:
Neyse önemli değil çok şükür şeker yüklemesindende sıyırdık ya:)
Doktorun ne diyecek bakalım sana
Bana bişey demedii:21:

bizimki düşüyor bir kilo ama düsse ne fayda evdeki hesap ortada.. evet ya çok şükür işey çıkmadı bide onun için uğraşamazdım.zaten çok acıkıyorum, birde iştahlı iştalı şöyle isteyerek yiyebilsem. pazartesi gidicem doktora bakalım ne dyecek

Back
X