Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bizimki düşüyor bir kilo ama düsse ne fayda evdeki hesap ortada.. evet ya çok şükür işey çıkmadı bide onun için uğraşamazdım.zaten çok acıkıyorum, birde iştahlı iştalı şöyle isteyerek yiyebilsem. pazartesi gidicem doktora bakalım ne dyecek

Eski hastaneye devammı canım?
Bende ne istiyorum ya biliyomusun
şöyle çeşit çeşit yemek yapan olsa evde lezzetli lezzetli
Önüme gtirseler ahh ahh nerde o günlerr

kızlar ne kaynatıyosunuz bakiim? yine tatlılardan bahsetmeyin ama ha bak diyetteyim diorum :))

Hoşgeldin canım ya yokk baksana kepek ekmeği çavdar ekmeğinden bahsediyoruz biz kim tatlı hamur işi kim:17:
Sen ne yaptın diyet işini geçen yazdım görmedin canım kaç kg verdin:26:

Hoşgeldin canım ya yokk baksana kepek ekmeği çavdar ekmeğinden bahsediyoruz biz kim tatlı hamur işi kim:17:
Sen ne yaptın diyet işini geçen yazdım görmedin canım kaç kg verdin:26:

pazartesi 2 hafta olacak, 1,5 kilo verdim.

demek gerçekten doğru bu hamileyken doymama meselesi. benim arkadaşım da hep öyle diodu doyamıyorum diye. :) Allahım bana da gösterse şu hamilelik günlerini. ve de doğumu nasip etse keşke...

Eski hastaneye devammı canım?
Bende ne istiyorum ya biliyomusun
şöyle çeşit çeşit yemek yapan olsa evde lezzetli lezzetli
Önüme gtirseler ahh ahh nerde o günlerr

bu ay yine kendi doktoruma gideyim martta gidicem emseye, bakarsın sana uyarım tanışırız orda..ya doktorum çok iyi çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bakalım ne dicek bu seferde gidip bi görüşeyim..

demek gerçekten doğru bu hamileyken doymama meselesi. benim arkadaşım da hep öyle diodu doyamıyorum diye. :) Allahım bana da gösterse şu hamilelik günlerini. ve de doğumu nasip etse keşke...
İyi vermişsin valla sporsuz felan sanırım:26:
Akşam 7buçukta yedik yemeği şimdi çok açım mesela
Off:43::43: ama kendimi zor tutuyorum yememek için
Doymamak değilde işte 3 saate bir acıkıyorum ben
Ara öğün yaptım kendime meyve çerez gibi oda kesmedi:S
İnşallah canım Rabbim sizede nasip edecek:49:

bu ay yine kendi doktoruma gideyim martta gidicem emseye, bakarsın sana uyarım tanışırız orda..ya doktorum çok iyi çok memnunum bırakmak istemiyorum ama bakalım ne dicek bu seferde gidip bi görüşeyim..

Bir an önce başlasan yeni hastaneye iyi olur bu benim 3. gidişim daha yeni alıştık doktorumla birbirimize
Ama sen bilirsin Martta bidaha gideceksin nasıl olsa
Ya bide iyi bi jinekolog bulunca valla insan bırakmakta istemiyor anlıyorum seni:31:

İyi vermişsin valla sporsuz felan sanırım:26:
Akşam 7buçukta yedik yemeği şimdi çok açım mesela
Off:43::43: ama kendimi zor tutuyorum yememek için
Doymamak değilde işte 3 saate bir acıkıyorum ben
Ara öğün yaptım kendime meyve çerez gibi oda kesmedi:S
İnşallah canım Rabbim sizede nasip edecek:49:

yok hiç sevmem spor. bir kar kayağı severim onu da 12 senedir yapmıyorum. ünivesite 3. sınıftayken yapmıştım en son.

inşalah eder miragecim, doğumdan sonrada buralarda çok olamıcam ama seni takip edicem canım fırsat buldukça,inşallah yanında olacağım manen..doğuma kadar inşallah hamile kalırsında senin nazını nyazını bol bol kusmalarını çekeriz seve seve
Bir an önce başlasan yeni hastaneye iyi olur bu benim 3. gidişim daha yeni alıştık doktorumla birbirimize
Ama sen bilirsin Martta bidaha gideceksin nasıl olsa
Ya bide iyi bi jinekolog bulunca valla insan bırakmakta istemiyor anlıyorum seni:31:

evet canım ya bir görsen bayılırsın bi kere git dedim sana :) ya zaten artık 2 haftada bir muayeneler başlar heralde o bana alışsın ne alışıcam ya... bu arada şükrana gitmeye karar verdim inşallah fikrim değişmezse

yok hiç sevmem spor. bir kar kayağı severim onu da 12 senedir yapmıyorum. ünivesite 3. sınıftayken yapmıştım en son.

bende en çok yüzmeyi seviyorum, ev zaten spor salonu gibi, koşu bandı bisiklet adım twist titreşim kemeri mekik ne ararsan var. dmbılım bile var :) ama kaldıramıyorum :) şimdi ortalıkta onlar çoçuk odası için boşalttım odayı nereye koycam bilmiyorum

Üniyi nerede okudun uludağda felan mı?
Bende Kayseride okumuştum sadece bir kere çıkabilmiştik erciyese kaymıştık
Ahh özledimm...

inşalah eder miragecim, doğumdan sonrada buralarda çok olamıcam ama seni takip edicem canım fırsat buldukça,inşallah yanında olacağım manen..doğuma kadar inşallah hamile kalırsında senin nazını nyazını bol bol kusmalarını çekeriz seve seve

evet canım ya bir görsen bayılırsın bi kere git dedim sana :) ya zaten artık 2 haftada bir muayeneler başlar heralde o bana alışsın ne alışıcam ya... bu arada şükrana gitmeye karar verdim inşallah fikrim değişmezse

Keşke gitseydm bi defalığına:9:
evet 30. haftadan sonra 2 haftada bir muayeneye başlanır
Şükran bana bi anormal geldi ya
ne bileyim çok bakımsızdı saçı başı dağılmıştı düzensizdi
içime sinmedi benim :S
sanki zorla çalıştırıyormuşsun gibi hsatenede karın tokluğuna
Emine daha disiplinli daha düzenli temiz ben sevdim o karıyı:9:
Ama varya doğum katını gene gezdik eşimle en son gidişimizde
Çok çok temiz 1. sınıfti fiyatlarınıda sorduk:31:

Son düzenleme:
bende en çok yüzmeyi seviyorum, ev zaten spor salonu gibi, koşu bandı bisiklet adım twist titreşim kemeri mekik ne ararsan var. dmbılım bile var :) ama kaldıramıyorum :) şimdi ortalıkta onlar çoçuk odası için boşalttım odayı nereye koycam bilmiyorum

hey maşallah :)) peki koşu bandında koşunca komşular isyan etmiyor muydu?

Üniyi nerede okudun uludağda felan mı?
Bende Kayseride okumuştum sadece bir kere çıkabilmiştik erciyese kaymıştık
Ahh özledimm...

yoo istanbulda okudum da gidioduk o zamanlar uludağa kayak için. gençtik o zamanlar :)))

mirage canım diğer evde alt katım boştu ama burda daha kullanmak nasip olmadı, kullansamda bişey olmaz diye düşünüyorum, çok ses yapmıyor ya.. hem zaten yukardan bi süpürge sesi geliyor her sabah neyse alıştım şimdi. canım sıkılırsada wcden komşuları dinliyorum dermişim şimdi acaip bağırıyor aşağıdaki çoçuklarına yani gürültü normal burda :)
Keşke gitseydm bi defalığına:9:
evet 30. haftadan sonra 2 haftada bir muayeneye başlanır
Şükran bana bi anormal geldi ya
ne bileyim çok bakımsızdı saçı başı dağılmıştı düzensizdi
içime sinmedi benim :S
sanki zorla çalıştırıyormuşsun gibi hsatenede karın tokluğuna
Emine daha disiplinli daha düzenli temiz ben sevdim o karıyı:9:
Ama varya doğum katını gene gezdik eşimle en son gidişimizde
Çok çok temiz 1. sınıfti fiyatlarınıda sorduk:31:
ya canım bi arkadaş emineye gidiyordu önce tavsiye etti sonra sakın dedi aceleye getiriyor filan dedi ilgilenmiyor dedi. ya sen benim doktoru bi görsen hasta olursun hem çok güzel hem çok tatlı dilli,bir ilgili anlatamam yaa... ee fiyatlar ne kadar

benim kociş yattı ben hala burdayım

bende gidiyorum epey geç oldu ve rahat edemiyorum artık hadi öptüm sizi allaha emanet olun canlarım:54::16:

slm benim de ilk negatifim daha doğrusu kimyasal gebelik yaşadım sanırım değerlerim hala sıfırlanmadı çünkü kırmızılar da hala gelmedi.... benim allaha şükür ki; bir tane normal yoldan olan bir oğlum var... 6 yaşında yine de onu yalnız bırakmak hiç içime sinmiyor...değerlerimin düştüğünü görünce çok üzüldüm 2 gün ağladım hala aklıma gelince içim burkuluyor.... ama olmayınca olmuyor.. haziran da inşallah 2. tedaviye başlayacağız.. inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder...

kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.

kızlar nasılsınız valla bugün çok yoruldum ben akşama kadar annemle ablamla halılara baktık beğendim ama eve gelince pek içime sinmedi aman olsun ya yavaş yavaş evimin eksiğini bitireyim tedaviye kadar geçmişi okumadım umarım herkez iyidir

kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.

canım ne diceğimi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim güç sabır versin eşinde inş en kısa sürede iyileşir çok zor umutla başlayıp hüsranla bitmesi bizim transfer olup 12 gün bebek heycanıyla bekliyoruz negatifi aldık sende böyle belki bundada vardır bi hayır belki transfer olsa tutmicakti inş en kısa sürede rabbim hepimizin kucağını doldurur

Back
X