Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım inşallah tedavin hayırlı olur, burda bizilmleysen bilgilerini ver mirage arkadaşımız senide listeye kaydetsin, ilk sayfamıza bakabilirsin canım.

ne güzel canım benim tatlı güzel mutluluklar telaşlar bunlar.bizlerde görürüz inşallah bu günleri.kızlar da gelirler elbet yaa bu sıralar gerçekten tesadüf gibi hepimiz ev telaşına girdik ben ancak kendime geldim diyebilirim sürekli gelen giden oluyor bide onlarla uğraşıyorum işte ondan pek giremiyorum akşamlarıda eşim çalışıyor bilgisayarda.ama takipteyim hep.

canım böyle acını tazelemek istemem ama biraz geç gördüm ben.çok üzüldüm ama Rabbim büyük elbet bizim de yüzümüz gülecek biliyorum er yada geç olucak.bişey olucak umutsuz değiliz.Şu durumda aranızda en umutsuz durumda olan benim ama buna rağmen en umutlunuz benim çünkü diyorum ki benim bebeğim olacak ama biraz geç olcak ve kök hücre benim umudum olacak gibi geliyor bana bir an önce herkes elinden geleni yapsada hepimiz bebeklerimize kavuşsak.

burcucum canım kızlar kayıp, nerelerde geziyorlar acaba havalarda güzel. bazı arkadaşımız yeni evleriyle uğraşıyor, bazılarımızda bebek alışverişi telaşında galiba, ben bu aralar öyleyim mesela, koşturup duruyorum akşam oluncada çok yoruluyorum işler çok, bu güzel telaşları Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım inşallah tedavin hayırlı olur, burda bizilmleysen bilgilerini ver mirage arkadaşımız senide listeye kaydetsin, ilk sayfamıza bakabilirsin canım.

teşekkür ederim canımm bakıp gereken bilgilerimi veriyorum hemen:16:

Havin;Kız nerelerdesin gel yaz iki kelimee aaaa bişey olmaz ayollll

Mirage; Canım babanın sonuçları inşallah iyi çıkmıştır:16:

Canım nasılsın iyimisin eşin toparlandı mı biraz daha:31:

Canım çok geçmiş olsun,sana da nasip etti Rabbim aslında ama rızkı yokmuş canım benm.hiç sıkma canını havine nasıl çok sevindiysek sana da öyle sevineceğiz yeniden.Havin sizlere umut olsun inşallh.Zaten senin tutmuştu ,yine tutacak inşallh.Sebeplerinm üzerine gidip iyice araştır öyle yaptır canım.

ben 29yaşındayım eşimde sayı-hareket-morfoloji problemi var istanbul tüp bebekte mayısta ilk denememizi yapacağaız inşallahhh çok bekletmeden Rabbim meleklerimizi yollar hepimize:16:

ben 29yaşındayım eşimde sayı-hareket-morfoloji problemi var istanbul tüp bebekte mayısta ilk denememizi yapacağaız inşallahhh çok bekletmeden Rabbim meleklerimizi yollar hepimize:16:

canım mirage gelsin ekler senide listeye, bu aralar biraz telaşı var babası rahatsız, inşallah Rabbim sizlerede nasip eder

Canım çok geçmiş olsun,sana da nasip etti Rabbim aslında ama rızkı yokmuş canım benm.hiç sıkma canını havine nasıl çok sevindiysek sana da öyle sevineceğiz yeniden.Havin sizlere umut olsun inşallh.Zaten senin tutmuştu ,yine tutacak inşallh.Sebeplerinm üzerine gidip iyice araştır öyle yaptır canım.

canım nasılsın, nasıl bebişlerin başladınmı hazırlıklara, kaç kilo aldın anlat bakimm

Canım nasılsın iyimisin eşin toparlandı mı biraz daha:31:

iyiyim canım çok sağol.eşim iyi Allaha şükür çok çabuk toparlandı.her şey eski haline döndü canım hayat tuhaf dönüm noktaları oluyo hepimiz için iyi yada kötü.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?

iyiyim canım çok sağol.eşim iyi Allaha şükür çok çabuk toparlandı.her şey eski haline döndü canım hayat tuhaf dönüm noktaları oluyo hepimiz için iyi yada kötü.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?

Allah iyilik versin canım.Çok sevindim tekrar eski halinize dönmenize hayat devam ediyor sonuçta
Acılara takılı kalsaydık çekilmez olurdu galiba bu hayat
Çok şükür bizde iyiyiz kızımla :16:

Allah iyilik versin canım.Çok sevindim tekrar eski halinize dönmenize hayat devam ediyor sonuçta
Acılara takılı kalsaydık çekilmez olurdu galiba bu hayat
Çok şükür bizde iyiyiz kızımla :16:

evet canım çok haklısın elbet bizimde yüzümüz gülecek umutsuz yaşanmıyor hiç bi şekilde.hep iyi olun önce kendine iyi bak tatlım eğer sen iyi olursan bebeğine de iyi bakarsın.

slm kizlarr

ooooooooo bayagi sohbet etmissiniz gec kaldimm yaaaaaaaaa

evet burcu kimsecikler yok bu aralar bende yaziyorum beklyorum kimsecikler yok malaesefff

burasi biziim kendimizi en rahat anlettimiz mekàn.

çok teşekkür ederim canım, sen nasılsın ne var ne yok...ay havine okadar sevindim ki Rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah:49::49:

Sagol canim INSALLAH bizde tez zamanda bebklerimize kavusuruzz. ben bugünlerde pek iyi degilimm.
adet baslangicim bugün saniyordum hic bir belirti yok diye cok ümitlendim bu sefer oldu diye. malesef önümzdeki hafta yanlis hesaplamisimm moralim hic iyi degil.dogum hazirligin baslamis hadi kolay gelsin RABBIM saglikla kcagina lmayi nasip etsinn.

günde 1 sayfa ilerliyor nerdeyse hayırdır kızlar üzüntüler sevinçler kısa sürüyor artık.ne kadar güzel bi haber aldık bunca olumsuzluk üstüne aslında benim içim çok dolu kelimeler dilimde akıp gidiyor öyle çok şey söylemek istiyorum ki havinle ilgili.tanımıyorum burda hiç birinizi bir çoğunuz daha yakınsınız birbirinize daha çok şey biliyosunuz birbirinizle ilgili ben sonradan dahil oldum aranıza kısa zamanda çok sevdim sizi ben hepimizin sevinci üzüntüsü ortak kimse bir diğerinden farklı değil aynıyız biz kaderdaşız bu yolda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün aratmadan buldursun inşallah.dert verip derman aratmasın.hepinizi çok seviyorum hep yanınızdayım.

Bizde seni seviyoruz yanindayiz canim. MASALLAH cok sabirlisin INSALLAH cok beklemzsinn .esinle sana güc kuvvet versin RABBIM.

Merhaba arkadaşlarrrr bizde mayıs ayında başlayacağız tedavimize inşallah acaip heyecanlıyım sanırım tamda güzel bir haber üzerine gelmişim ismini hatırlayamadım arkadaşım ama inşallahhhh Rabbim kucağına almayı nasip eder bebişini bebişleriniii:46::46::46::46:

Mayis ayi en cok sevdigim aydir. INSALLAH baharin güzelligi ugur geittirde bebgine kavusursunnnnnnnnn.

slm kizlarr

ooooooooo bayagi sohbet etmissiniz gec kaldimm yaaaaaaaaa

evet burcu kimsecikler yok bu aralar bende yaziyorum beklyorum kimsecikler yok malaesefff

burasi biziim kendimizi en rahat anlettimiz mekàn.

evet eski havası kalmadı pek ama irtibat kopmuyor hiç geç de olsa herkes yazıyor.öyle yada böyle burası iyiki var.

Back
X