Doktorun abartmış resmensen çoğul gebesin
Ben 10 kilo aldım bi yorum bile yapmadı üstelik benimki tek![]()
Ya açmısın lütfen gidip bişeyler yee yazık valla o bebelere tansiyonun düşer![]()
toplam doğuma kadar öldüm de 15 kilo alacaksın dedi vücut yappın kiloya çok müsait flenlemen lazım diye kızdı ikizlerde kilo erken doğum sebebiymiş boyum 173 kilo 72ydi hamile kaldığımda (her ne kadar tedaviden önce 64 kilo olsam da) yani büyükçe bi ablayım ben yani :)
size yazdım çıktımm vee eşim eve gelmemişti gittim hemen bi dilim yuvarlak ekmekler varya tam buğday ondan yedim ohhh olsunn şimdi de kahvaltı yapıyorum 2 dilim yiyorumm

canım aç kalma ya benim içim bayılıyor, dün akşam erken yemiştim sabah kahvaltıya kadar bayılcak gibi oldum, sen ye aç kalma
açlığa asla dayanamıyorum canım ya bide kusmalarım devam ediyo benim gastrit ve reflüden sanırımm az aç kalsam midem beni perişan ediyo ee bastırmak için de ekmek falan yemek gerekiyo haliyle ama gittim eşimden gizli yedimm zaten dün doktora da çok yiyo çok yiyo dedi hatırladıkça deliriyorum güya şaka yapmışş sinir oldum bi de onunla mücadele ettim orda hayır yalan söyleme diye

çok şaşırdım ve üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. ne kadar itibar edersin bilmiyorum ama senin kesin akupunktura gitmen lazım bence. benim arkadaşım da senin gibiydi, düşük yapıyordu ve sebep bulunamıyordu. akupunktur yapınca ilk ayda hamile kalıp doğurdu lız 4 yılın sonunda. bir dene ne kaybedersin. ben de bu hafta başlayacağım kısmetse akupunktura. akupunkturcuyla telde konuştum diyor ki rahimde operasyon yapılmış olması benim için olumlu birşey. çünkü sen nasıl üzülüyorsan rahim de üzülür ve bu yüzden tüp bebek tedavisinde rahim embriyoyu kabul etmiyor olabilir dedi.
korkma turkcum. kötü hiçbir şey düşünme, çağırma. herşey güzel olacak Allahın da izniyle.
çok harika. Allah iyilik versin böyle canım benim. kredi kartı kadar ekmek de süpermiş :) paragöz müdür nedir :)))
selam canım. iyi dileklerin için teşekkür ederim. iş mevzusu daha sadece teklif aşamasında. görüşme falan bile yapılmadı henüz, kesinliği yok yani. hayırlısı bakalım.
İLKNURUM...ya ben senin durumunun ciddiyetini bugüne kadar anlayamamışım, ya da sen fark ettirmemişsin. Ne dersen de Allahtan ümit kesilmez. Ama olmayacaksa da kendimizi öldürecek değiliz de mi? Hep böyle güçlü ol arkadaşım. zaten elden başka hiçbirşey gelmiyor.
paracı da değildir ama şok oldum kredi kartııı

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş
havinnn ayyy çıldırdım okuyuncaaaa kesin ikizzz benim de 632 çıkmıştı Aallahım kucağına almayı nasip etsinnnn