• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Doktorun abartmış resmen:20: sen çoğul gebesin
Ben 10 kilo aldım bi yorum bile yapmadı üstelik benimki tek:31:

Ya açmısın lütfen gidip bişeyler yee yazık valla o bebelere tansiyonun düşer:50:

toplam doğuma kadar öldüm de 15 kilo alacaksın dedi vücut yappın kiloya çok müsait flenlemen lazım diye kızdı ikizlerde kilo erken doğum sebebiymiş boyum 173 kilo 72ydi hamile kaldığımda (her ne kadar tedaviden önce 64 kilo olsam da) yani büyükçe bi ablayım ben yani :)

size yazdım çıktımm vee eşim eve gelmemişti gittim hemen bi dilim yuvarlak ekmekler varya tam buğday ondan yedim ohhh olsunn şimdi de kahvaltı yapıyorum 2 dilim yiyorumm :1:

canım aç kalma ya benim içim bayılıyor, dün akşam erken yemiştim sabah kahvaltıya kadar bayılcak gibi oldum, sen ye aç kalma

açlığa asla dayanamıyorum canım ya bide kusmalarım devam ediyo benim gastrit ve reflüden sanırımm az aç kalsam midem beni perişan ediyo ee bastırmak için de ekmek falan yemek gerekiyo haliyle ama gittim eşimden gizli yedimm zaten dün doktora da çok yiyo çok yiyo dedi hatırladıkça deliriyorum güya şaka yapmışş sinir oldum bi de onunla mücadele ettim orda hayır yalan söyleme diye:43:

çok şaşırdım ve üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. ne kadar itibar edersin bilmiyorum ama senin kesin akupunktura gitmen lazım bence. benim arkadaşım da senin gibiydi, düşük yapıyordu ve sebep bulunamıyordu. akupunktur yapınca ilk ayda hamile kalıp doğurdu lız 4 yılın sonunda. bir dene ne kaybedersin. ben de bu hafta başlayacağım kısmetse akupunktura. akupunkturcuyla telde konuştum diyor ki rahimde operasyon yapılmış olması benim için olumlu birşey. çünkü sen nasıl üzülüyorsan rahim de üzülür ve bu yüzden tüp bebek tedavisinde rahim embriyoyu kabul etmiyor olabilir dedi.

korkma turkcum. kötü hiçbir şey düşünme, çağırma. herşey güzel olacak Allahın da izniyle.

çok harika. Allah iyilik versin böyle canım benim. kredi kartı kadar ekmek de süpermiş :) paragöz müdür nedir :)))

selam canım. iyi dileklerin için teşekkür ederim. iş mevzusu daha sadece teklif aşamasında. görüşme falan bile yapılmadı henüz, kesinliği yok yani. hayırlısı bakalım.

İLKNURUM...ya ben senin durumunun ciddiyetini bugüne kadar anlayamamışım, ya da sen fark ettirmemişsin. Ne dersen de Allahtan ümit kesilmez. Ama olmayacaksa da kendimizi öldürecek değiliz de mi? Hep böyle güçlü ol arkadaşım. zaten elden başka hiçbirşey gelmiyor.

paracı da değildir ama şok oldum kredi kartııı :53:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş

havinnn ayyy çıldırdım okuyuncaaaa kesin ikizzz benim de 632 çıkmıştı Aallahım kucağına almayı nasip etsinnnn :52::52::52::52::52:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş
o kadar mutlu oldum ki anlatatmam yaaa hadi halay zamanı
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:118::118::118::118::118:

Havinim aldığım en güzel hamilelik haberlerinden biri bu. :16::16::16::16:Gerçekten çok sevindim. :24::24::21::21::21::21:Senin hamile haberini duymayı yürekten dilemiştim. Hadi gözün aydın kuzum. :38::38:Rabbim tamamına erdirsin. İkizler geliyor :9:

:118::118::118::118::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::119::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::119::119::119::119:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::71::71::71::71::71::71::71::71::65::65::65::65::62::62::62::62::62::62::62::62::90::90::90::90::90::87::87::87::86::86::86::86::89::89::89::89::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:

bu sevinç havin için canım benimm artık sırada bulantılar kusmalar tekmeler ve kucağına alma...
dualarımız seninle...

nasıl mutlu oldum nasıl umut doldum anlatamam hatta gözlerim doldu kendimin olsa bu kadar sevinirdim heralde.Rabbim tamamını erdirsin inşallah kucağına alacağın günleride göstersin büyük Allahım.bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah.

ay canım benim okuyunca kendimi tutamadım ağlıyorum şimdi sanki kendim almış gibi oldum pozitifi çok sevindim canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım kucağına almayıda nasip etsin inş sonra biz gelelim arkandan

Havinim bacım nasıl nasıl mutlu oldum. Ayy telefonu almıştım elime arayacam seni o derece. Kurban olduğum Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çok şükür. Allahım başka ne yazsam heyacanımın mutluluğumun tarifi yok. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin kocamaaaan öpüldün

tatlım allah kucağına aldırsın ne güzel bi haber bu şahane haftasonlarını hep severim sende sevıncıme sevınç kattın...darısı başımıza :54: :54: :54:

halay resimleri nasıl konur bilmiyorum:))))))))))))))))
ama vallahi çok sevindim ve çok dygulandım allahım nazarlardan korusun allahımın hikmeti yapılan dualar ve emekler boşa gitmedi çok şükür allhım tamamına erdrip kucağınada almayı nasip etsin....çok sevindim çok mutlu oldum canım benim:)))))))))))))

canim tebrik edrim rabbim tamamini erdirsinnn cokk sevindimmm rabbim kucagina almayi nasip etsinnn.......aminnnnnnnn

havinnn ayyy çıldırdım okuyuncaaaa kesin ikizzz benim de 632 çıkmıştı Aallahım kucağına almayı nasip etsinnnn :52::52::52::52::52:

o kadar mutlu oldum ki anlatatmam yaaa hadi halay zamanı
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Havinim aldığım en güzel hamilelik haberlerinden biri bu. :16::16::16::16:Gerçekten çok sevindim. :24::24::21::21::21::21:Senin hamile haberini duymayı yürekten dilemiştim. Hadi gözün aydın kuzum. :38::38:Rabbim tamamına erdirsin. İkizler geliyor :9:

:118::118::118::118::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::119::119::119::119:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::62::62::62::62::62::90::90::90::90::90::87::87::87::86::86::86::86::89::89::89::118::118::118::118::118::118::118:

bu sevinç havin için canım benimm artık sırada bulantılar kusmalar tekmeler ve kucağına alma...
dualarımız seninle...

nasıl mutlu oldum nasıl umut doldum anlatamam hatta gözlerim doldu kendimin olsa bu kadar sevinirdim heralde.Rabbim tamamını erdirsin inşallah kucağına alacağın günleride göstersin büyük Allahım.bizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah.

ay canım benim okuyunca kendimi tutamadım ağlıyorum şimdi sanki kendim almış gibi oldum pozitifi çok sevindim canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım kucağına almayıda nasip etsin inş sonra biz gelelim arkandan

Havinim bacım nasıl nasıl mutlu oldum. Ayy telefonu almıştım elime arayacam seni o derece. Kurban olduğum Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çok şükür. Allahım başka ne yazsam heyacanımın mutluluğumun tarifi yok. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin kocamaaaan öpüldün

tatlım allah kucağına aldırsın ne güzel bi haber bu şahane haftasonlarını hep severim sende sevıncıme sevınç kattın...darısı başımıza :54: :54: :54:

halay resimleri nasıl konur bilmiyorum:))))))))))))))))
ama vallahi çok sevindim ve çok dygulandım allahım nazarlardan korusun allahımın hikmeti yapılan dualar ve emekler boşa gitmedi çok şükür allhım tamamına erdrip kucağınada almayı nasip etsin....çok sevindim çok mutlu oldum canım benim:)))))))))))))

canlarım sevgili anne adaylarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim hepinizden razı olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

sizlerden çok uzun bir ara vererek ayrı kaldım ayşegülün dediğini tuttum nete uğrama dedi doktorda 12 gün istirahat diyince ikisi ekleşti annemde lavabo haricinde kaldırmadı aslında test günüm yarındı doktor birgün önce birgün sonra fark etmez dedi ve bugün yaptım testi rabbime şükürler olsun test sonucum pozitif çıktı bundan sonrasıda hep güzel ilerler inş dualarınızı esirgemeyin hep duamdasınız bugün teste giderken akşam ufak lekelenmem olduğundan kesin olmadı diye gittim hatta eşime git sıfırları al gel dedim o kadar umutsuzdumki rabbim umutsuzlukla umut doğurdu ve çok şükürki bebişlerim bana tutundu rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın hepiniz duamdasınız arada kaçamak yaparım imş canlarım annem orda oturma diye bas bas bağırıyo inş arada uğrar görüşürüz hepinizi tüm kalbimle kucakjlıyor kocaban sarılıp öpüyorum iyiki varsınız canlarım

havinnnnn canım benimmm maşallah yaa o kadar çok sevindimki anlatamam Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bencede ikizzzz değerin harika çıkmış maşalllah:nazar::nazar:
benimde 599 çıkmıştı bebişlerin hep seninle olsun canım
:21::21::21::21::21::21::21:
:32::32::32::32::32::32:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

Gözünnn aydinnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAHHHH tamaminaa erdirsinn canimmmm topigi actim arkadas senin hamileyim yazina alinti yapmis yaziyiy okuyunca ayyyyyyyyyyyyyyy diye bir bagirdimm esimde ne oldu diye sorduu.

Masallahhh canim binlerce kez masallahhhh yanis hatirlamiyorsam 14 yillik evliydin dimi ne güzell yaaa.

Annn yanindaydi heralde onlar nasil karsiladi ilk ögrendiginde ne yaptin bizlerle paylasirsan sevinirim canimm.

Bende sana ailenle ve bebeklerinle ömürrrrrrrrrrrr boyu huzur diliyorum canimmm

havinnnnn canım benimmm maşallah yaa o kadar çok sevindimki anlatamam Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bencede ikizzzz değerin harika çıkmış maşalllah:nazar::nazar:
benimde 599 çıkmıştı bebişlerin hep seninle olsun canım
:21::21::21::21::21::21::21:
:32::32::32::32::32::32:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

INSALLAH bebkleri havini hic birakmazlar. Sen nasilsinn canim hamileligin bayagi ilerledii zor oluyordur heralde.

INSALLAH sende saglikla kucagina alirsinn. RABBIM emeklerinizi bosa cikarmasinn bütün hamile arkadaslara LLAH kolaylik versin.

Bebeklerinin koklamak nasip olsun INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Diger arkadaslar INSALLAH sizlerde iiyisiniz. Beni soracak olursaniz bu aralar biraz tlf yogunlugum vardi.Biraz üzüntüü günler gecirdik ALLAHA cok sükür atlattiikk.

Ailesinde hasta olan arkadaslar vardi gecmis olsun. hkere sende hasta olmussun cokk gecmis olyun.Tedavi gören yada baslayan arkadaslarada RABBIMM tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnn.

Gecmisi okudum ama aklimda pek bise kalmadi. cümleten iyisinizdir INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

çoook sevindim havincim
tüylerim diken diken oldu
rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş.
bizlerede nasip olsun ;)

çok şaşırdım ve üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. ne kadar itibar edersin bilmiyorum ama senin kesin akupunktura gitmen lazım bence. benim arkadaşım da senin gibiydi, düşük yapıyordu ve sebep bulunamıyordu. akupunktur yapınca ilk ayda hamile kalıp doğurdu lız 4 yılın sonunda. bir dene ne kaybedersin. ben de bu hafta başlayacağım kısmetse akupunktura. akupunkturcuyla telde konuştum diyor ki rahimde operasyon yapılmış olması benim için olumlu birşey. çünkü sen nasıl üzülüyorsan rahim de üzülür ve bu yüzden tüp bebek tedavisinde rahim embriyoyu kabul etmiyor olabilir dedi.

rahimde operasyon derken tüp bebeği mi kastetti yoksa kürtajı mı?
benim düşüğüm kürtajla değil kendi kendine düşüyor kürtaja gerek yok dedi doktorum.
açıkçası akupunkturu zaten düşünüyordum.
bu arada geriye dönük okuma yapınca babacığının rahatsızlığını okudum rabbim tez zamanda şifasını versin inş. miragecım.
her şey çok güzel olcak inş. :)

çoook sevindim havincim
tüylerim diken diken oldu
rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş.
bizlerede nasip olsun ;)

rahimde operasyon derken tüp bebeği mi kastetti yoksa kürtajı mı?
benim düşüğüm kürtajla değil kendi kendine düşüyor kürtaja gerek yok dedi doktorum.
açıkçası akupunkturu zaten düşünüyordum.
bu arada geriye dönük okuma yapınca babacığının rahatsızlığını okudum rabbim tez zamanda şifasını versin inş. miragecım.
her şey çok güzel olcak inş. :)

Cooooookkk gecmi olsunnn RABBIMM bebegini kucagina alicagin hamilelik nasip etsinnn sabir etmek zor ama bizim kaderimizde böyleymiss.

Cooooookkk gecmi olsunnn RABBIMM bebegini kucagina alicagin hamilelik nasip etsinnn sabir etmek zor ama bizim kaderimizde böyleymiss.

cok saol canım
amiiiin inş. hepimize sonunda bebeğimizi kucağımıza alacağımız hamilelikler yaşatsın Rabbim.

bizim bebişlerimizde imtihanlarımız ne kadar zorluysa o kadar kıymetli ve sevimli olacak inş. ;)

INSALLAH bebkleri havini hic birakmazlar. Sen nasilsinn canim hamileligin bayagi ilerledii zor oluyordur heralde.

INSALLAH sende saglikla kucagina alirsinn. RABBIM emeklerinizi bosa cikarmasinn bütün hamile arkadaslara LLAH kolaylik versin.

Bebeklerinin koklamak nasip olsun INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

inşallah canım
ben çok şükür iyiym evet ilerledikçe sıkıntılarım ağrılarım oluyor ama buna şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize
saol canım aminnn
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah sanada tabiki

cok saol canım
amiiiin inş. hepimize sonunda bebeğimizi kucağımıza alacağımız hamilelikler yaşatsın Rabbim.

bizim bebişlerimizde imtihanlarımız ne kadar zorluysa o kadar kıymetli ve sevimli olacak inş. ;)

canım çok geçmiş olsun üzüldüm...
Rabbim sağlıklı hayırlı hamilellik nasip etsin bir dahakine yavruna kavuşursun inşallah

Back
X