Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir akşam diliyorum ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın annem bilgisayara yaklaştırmıyo duanıza ihtiyacım var rabbim nasip ederse cumartesi kuzucuklarımı görmeye doktora gideceğim dua edin inş göreyim kuzucuklarımı

Tebrikk ederimmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
canımm çok sevindimmmmmm:46::46::46::46::49::49::49::49::52::52::52:
inşallah görürsün kuzucuklarını sonrada kalpatışlarınııııııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hayırlısyla tamamına erdirsin inş..:26::26::26:
darısı bizlerin başınaaaaa:49::49:

canım nasılsın, nasıl bebişlerin başladınmı hazırlıklara, kaç kilo aldın anlat bakimm

İYİYM şekerim .şeker yüklemem normal çıktı 10 kg aldım:) sen naptın nasıl şeker çıkmadı inşallh.Bn perşembe eminönüne gidcm bişeyler alayım diyorum artık:)) sen yaptın mı?Kilos 2 hafta önce 790 dı şuan ne bilmiyorum .28.haftamda dr.a gideyim diyorum.Sen doğum şekli ile konuştunmu dr. ile?

ah kıyamamm.Ama hemen göremezsin şekeeerr:) keseyi gör şimdilik o da yeter.sonraki gidişindede bebişler seni bekliyor olacak:)) ikiz bunlar ikiz:)) :34:

evet canım istanbul bahçelievlerdeyim.sen nerdesin?

burcucuğum sanada dua ediyorum inşallh sıkma canını arkadaşım tek birtaneyle hamile kaldı 3.de inşallh sen de eşin için o aktardan karışım mı alsan ?bn de zeytinburnundayım.Talatpaşa bulvarında çalıştım 1 yıl:)

burcucuğum sanada dua ediyorum inşallh sıkma canını arkadaşım tek birtaneyle hamile kaldı 3.de inşallh sen de eşin için o aktardan karışım mı alsan ?bn de zeytinburnundayım.Talatpaşa bulvarında çalıştım 1 yıl:)

canım Alllah razı olsun dualarımızı duysun rabbim.canımı sıkmıyorum desem yalan ama karamsar değilim inan hiç girmedim çıkmaza.mucizeyle yada tıpdaki gelişmeler hızlanırsa eğer o şekilde hepimiz kavuşacağız meleklerimize Rabbim bizim evimizi sessiz bırakmasın hayırlısını versin inşallah.

canım benim anneye de hak ver ne yapsın kadıncağız.ama Rabbim büyük korur inşallah meleklerini.meleklerini diyorum bi ikiz annemiz daha oldu çünkü garanti bence.Allah tamamına erdirsin kuzum birlerde erişelim bir an önce inşallah.

Sagol canim INSALLAH bizde tez zamanda bebklerimize kavusuruzz. ben bugünlerde pek iyi degilimm.
adet baslangicim bugün saniyordum hic bir belirti yok diye cok ümitlendim bu sefer oldu diye. malesef önümzdeki hafta yanlis hesaplamisimm moralim hic iyi degil.dogum hazirligin baslamis hadi kolay gelsin RABBIM saglikla kcagina lmayi nasip etsinn.

Bizde seni seviyoruz yanindayiz canim. MASALLAH cok sabirlisin INSALLAH cok beklemzsinn .esinle sana güc kuvvet versin RABBIM.

Mayis ayi en cok sevdigim aydir. INSALLAH baharin güzelligi ugur geittirde bebgine kavusursunnnnnnnnn.
canım takma kafana rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Ay havincim allah tamamina erdirsin senden güzel haberlerini bekliyoruz
İYİYM şekerim .şeker yüklemem normal çıktı 10 kg aldım:) sen naptın nasıl şeker çıkmadı inşallh.Bn perşembe eminönüne gidcm bişeyler alayım diyorum artık:)) sen yaptın mı?Kilos 2 hafta önce 790 dı şuan ne bilmiyorum .28.haftamda dr.a gideyim diyorum.Sen doğum şekli ile konuştunmu dr. ile?
Canım benim doktorum çok iyi daha belli olmaz diyor o yüzden doğum şekliyle ilgili bişey demiyor.bakalım hayırlısi .kilonda normalmis şeker biraz sınır çıktı ama normal ışte.bende eminonune gittim havuzluhana.baya uygun

arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor:(((((((((((((((((.......

Son düzenleme:
arkadaşlarım yüzlerini görmediğim seslerini duymadığım dertdaşlarım...hayatımda bişeyler düzene girdi bu defa hayat bana dönük yaşıyor derken...dün ansızın annem akşam namazında fenalaştı ve kalbi durdu kollarımda gitti komşum dr..ilk müdaheleyi yaptı kalbi yeniden çalıştırdı şimdi annem dayanamadığım kıyamadığım nur yüzlüm meleğim kritik yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak komada...sizlerden dualar şifa duaları bekliyorum bu gün yatmadan evvel annemin ismini (yıldız) niyete alarak dua bekliyorum allah hepinizden razı olsun.....içim yanıyor çok acı çok şu anki durumuna dr..lar bekliyoruz teyzenin durumu krıtik her şeye hazır olun dedi...ani yüksek tansiyon yaşamış ve beyin kanaması devam ediyor:(((((((((((((((((.......

canım çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah güçlü ol lütfen atlatır Rabbimin izniyle Allah yardımcınız olsun canım dularımız sizinle iyi haberlerini bekliyor olucaz tatlım benim.çok öptüm...

Aysegulu canım rabbim anneni başından eksik etmesin bir an önce şifa versin. Bu akşam okuyabilen kızlar birer yasin okuyalım aysgulunun annesi için.

inanmıyorumm! şoke oldum ayşegülüm ,okurken kafamdan aşağı kaynar su döküldü sanki:(
Ahhh allahım yardımcısı olsun tabiiki dua ederiz Yıldız teyzemize.Allahım acil şifa versin inşallh.Büyük sabır ve metanet diliyorum.Az önceki yazdığımı kale alma ev için.Bn şimdi okudum yazını özür dilerim

nasılsınız fazla giremiyorum ben tedavi sürecinde eve kapatmışım kendimi şimdi boll bolllll geziyorum doktora gitmem lazım ama cesaretimi toplayıp gidemedim her gün atlatıyorum umutla girdiğim merkeze şimdi bomboş gircem kesin ağlarım diye gidemedim kızlar benim sürekli kahverengi siyah çok şekilde akıntı geliyor sizinde öyle birşey oldumu cevap verirseniz mutlu olurum

ayşegülcüm canım benim çok üzüldüm rabbim şifa versin tamda tedavi öncesi şok oldum resmen işte en büyük acı bu dualarım seninle tatlım inş en kısa zamanda ayağa kalkar

canım yaa Rabbim acil şifalar versin inş. annene onu sizlere bağışlasın inş.

Beni de ekleyin güzel anne adayları....:)

41 yaşında ilk ve sanırım son tüp bebek denemem olacak. 27şubat'da başladım tedaviye.Yazılanları okuyorum. Bahçeci Fulya Güvenç bey'in hastasıyım. Allahım inşallah isteyen herkesin kucağına o melekleri versin.

ALLAH tamamina erdirsinn canimm desene annen güvenligi ele almis kuralara uymaktan baska caren yok canimmm haaaaa

Ne zaman artik hersey yolunda gidiyor desen arkasindan üzüntü yasiyicagin seyler oluyor. ALLAH sifa versinnn yapicak tek sey dua etmek.

RABBIM basinizdan eksik etmesin anacigimizii.

Beni de ekleyin güzel anne adayları....:)

41 yaşında ilk ve sanırım son tüp bebek denemem olacak. 27şubat'da başladım tedaviye.Yazılanları okuyorum. Bahçeci Fulya Güvenç bey'in hastasıyım. Allahım inşallah isteyen herkesin kucağına o melekleri versin.

Hos geldin canimm INSALLAH hersey yolunda gider havinn kardesimiz gibi sende müjdeli haberi alirsin canim.

Özel olmazsa neden bu kadar gec kaldin merak ettim. benim yasimda 38. 4 asilama. 3 tüp bebk yaptirdim maleseff olmadii.

Hos geldin canimm INSALLAH hersey yolunda gider havinn kardesimiz gibi sende müjdeli haberi alirsin canim.

Özel olmazsa neden bu kadar gec kaldin merak ettim. benim yasimda 38. 4 asilama. 3 tüp bebk yaptirdim maleseff olmadii.

Benim bir oğlum var 9 yaşında.Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin. 2. bebek için uğrasıyorum :)

Back
X