Eylül 2015 Anneleri bakabilir mi ?

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Kızlar göbek deliğimde zaman zaman ağrım oluyo. Bugünde karnımın sağ tarafına bi ağrı oldu şiddetli değil hemen geçti. Birde üzüldüğümde sinirlendiğimde kasıklarıma ağrı giriyo sizde de oluyor mu ?

Özellikle üzüldüğümde sinirlendiğimde kasıklarıma fena Ağrı giriyor.nedenini bnde bilmiyorum

Kızlar göbek deliğimde zaman zaman ağrım oluyo. Bugünde karnımın sağ tarafına bi ağrı oldu şiddetli değil hemen geçti. Birde üzüldüğümde sinirlendiğimde kasıklarıma ağrı giriyo sizde de oluyor mu ?

Sabahları rahmim yumuşacık oluyor. Akşama doğru yorgunluk ve gerginlikten dolayı taş gibi olur. Önceki gebeliğimde de böyleydi. Ben de üzüldüğüm ve sinirlendiğimde kasıklarımda batma oluyor.

normal canım. rahim büyüdüğü için göbek deliği ve kasıklar agrıo zaman zaman. bebişlerimiz büyüyooo :)

Benim bebiş beni bıraktı kese küçülmeye geçtiği için bebeğimi aldılar. :(

Bir sıkıntı yok inşallah vesvese yapma canım hepimizde oluyor onlar. Geriliyorsun gün içinde normal. Bende öğretmenim çalışıyorum nasıl kasıldığımı bilemezsin. Biraz dikkat edip dua edicez yapıcak bişi yok :) içini ferah tut.

Günaydin hanımlar. Ben 4 aylik hamileyim çok şükür Allah'ima. Bacaklarimda agri ve kasimalar oluyor geceleri uyuyamiyorum sancidan normelmi bu sıkıntılari yaşayan varmi cevap yazarmisiniz

Günaydin hanımlar. Ben 4 aylik hamileyim çok şükür Allah'ima. Bacaklarimda agri ve kasimalar oluyor geceleri uyuyamiyorum sancidan normelmi bu sıkıntılari yaşayan varmi cevap yazarmisiniz
Canım ben oğluma hamileyken aynı ağrı ve krampları yaşadım 6 ya da 7 aylıktım sanırım; doktorum hemen magnezyum sandoz vermişti; ondan olurmuş; aldığımız kalsiyum magnezyum olmadan kemiğe işlemezmiş ağrının sebebi buymuş tabi sen yine de bi Dr Una durumu danış ona göre bi fikri vardır

Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim cinsiyeti cumartesı günü öğrendim bir oğlum olacak inşaallah:anneadayı: doktor her şey yolunda ama bebek biraz aşagıda dedi şimdilik risk taşımıyor 4.5 cm mesafe ama bu 3.5 cm ye düşerse riskli dedi başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba 18 haftalık hamileyim cinsiyeti cumartesı günü öğrendim bir oğlum olacak inşaallah:anneadayı: doktor her şey yolunda ama bebek biraz aşagıda dedi şimdilik risk taşımıyor 4.5 cm mesafe ama bu 3.5 cm ye düşerse riskli dedi başına böyle birşey gelen bilgisi olan var mı
cnm bizim formda bi anne adayı yazmış onunda aşağıdaymış 19 haftalık gebe dr hep yatış vermiş erken doğum riski taşıyormuş aşağıda olması ama dr rahim ağzın kapalı şimdilik sadece yat demiş rahim ağzı açık olursa dikiş atılıyormuş.. Rabbim sağlık versin inş. bişey olmaz sende içini ferah tut..

cnm bizim formda bi anne adayı yazmış onunda aşağıdaymış 19 haftalık gebe dr hep yatış vermiş erken doğum riski taşıyormuş aşağıda olması ama dr rahim ağzın kapalı şimdilik sadece yat demiş rahim ağzı açık olursa dikiş atılıyormuş.. Rabbim sağlık versin inş. bişey olmaz sende içini ferah tut..
teşekkür ederim ilgin için doktor bana da dedi ama ben calısıyorum hemde günlük 100 km yol ilçe ye gidip geliyorum o yüzden doktor hafta sonları bol dinlen iş yapma dedi insallah sıkıntı olmaz canım

Back
X