Aşılama Eylül 2016 da aşılama yaptiracaklar beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 555
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugun adet oldum icim cok aciyo dayanamuyorum bn hic anne olamiycam gubi geliyor aglamaktan cok kotu oldum napcam bilmiyorum tup cook pahali para yok esimle tartisiyoz napcam ben yaa cook umutlu idim ama olmadiii olmadiiii olmadiiii

Kizlar bugun adet oldum icim cok aciyo dayanamuyorum bn hic anne olamiycam gubi geliyor aglamaktan cok kotu oldum napcam bilmiyorum tup cook pahali para yok esimle tartisiyoz napcam ben yaa cook umutlu idim ama olmadiii olmadiiii olmadiiii
Canım tüp çok pahalı değil ki artık. Üniversite hastanelerinde 1500-3000 arası diye biliyorum

Canım sen kendini neden bu kadar sıkıyorsun Allahım vereceği zamanı biliyordur, Lütfen böyle isyan etme ve eşinle bu yüzden tartışma herkes istiyor ama bu da bizim sınavımız şükür ve dua ile yeneceğiz olursun teknoloji çağındayız ya artık her şey var denedikten sonra olmazsa da kader kısmet Lütfen kendini üzüp strese girme bu şekilde kendini de hasta edersin hayatını da zindan İnşallah bizimde bir gün çocuklarımız olacak.

İki kez aşılama olmadan devlet katkısı olmuyor. Aşılama tamamen ücretsiz
Anladım Can'ım ben devletin produru çok ağır diye özelde yapıyorum şu an bu tutmazsa devlete gideceğim ancak 3 yılım dolmadı yaşım 34 rapor olur mu bilmiyorum bikaç kez gittim çok yoruldum

Anladım Can'ım ben devletin produru çok ağır diye özelde yapıyorum şu an bu tutmazsa devlete gideceğim ancak 3 yılım dolmadı yaşım 34 rapor olur mu bilmiyorum bikaç kez gittim çok yoruldum
Canım telefonda şartları sorabilirsin.Ben Samsun fakültede yaptırıyorum, çok rahat. Regl olunca arıyorum, yarın gel diyorlar, gittiğim gün mesai bitimine kadar raporum çıkıyor, ilacı alıp başlıyorum

Canım telefonda şartları sorabilirsin.Ben Samsun fakültede yaptırıyorum, çok rahat. Regl olunca arıyorum, yarın gel diyorlar, gittiğim gün mesai bitimine kadar raporum çıkıyor, ilacı alıp başlıyorum
Anladım tatlım İstanbul çok kalabalık bakalım bu olmazsa başlayacağım bende biraz deneyimde

Biraz önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı :(

Uzulme desek de insan uzuluyo biliyorum ama umitsiz olma canim. Buna da sukur. Asilamaya bile baslayamayan arkadaslar var.:/ Olacak insallah. Hayirla saglikla.
Benimde tedavim boşa gitti bugün ilişki olmadı

Canım sakın üzülme hepimiz bu yollardan bir şekilde geçiyoruz, o melek bir gün se
ogün bugün değilmiş.Gönlünü ferah tut. Ben hep şöyle düşünürüm 'Belki bugün bunu yaşamasaydım ileride daha kötüsü olabilirdi yani Allah seni belkide kötüsünden korumuştur.vücudumuz öyle mükemmel bir organki sağlıksız olacak hiçbir hücreyı içinde barındırmıyor.Sende böyle düşün canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ama bu konular içinde evliliğine zarar verme Allah ın izniyle olur sende bu günlerine güler geçersin canım

Kızlar merhaba, bende bugün doktor kontrolüne gittimm Klomen verdi adetimin 5. günü başlayacağım, 10. günüde kontrole gideceğim sonrasında eğer uygun boyutta ise aşılama yapılacak ilk aşılamam olacak herkes için hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba, bende bugün doktor kontrolüne gittimm Klomen verdi adetimin 5. günü başlayacağım, 10. günüde kontrole gideceğim sonrasında eğer uygun boyutta ise aşılama yapılacak ilk aşılamam olacak herkes için hayırlısı olsun.
Canım şimdiden hayırlısı olsun, şansın bol olsun, inşallah güzel haberler alırsın.Benimde bugün 4. günüm aşılamadan sonra 15. günde dr. kontrolüm var tabi o zmana kadar dayanamam en azından idrarda bakarım Hepimiz için Allah tan hayırlısı

Canım şimdiden hayırlısı olsun, şansın bol olsun, inşallah güzel haberler alırsın.Benimde bugün 4. günüm aşılamadan sonra 15. günde dr. kontrolüm var tabi o zmana kadar dayanamam en azından idrarda bakarım Hepimiz için Allah tan hayırlısı
Canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli tutar :)
insan çok heyecanlanıyor bende bir an önce aşılama yaptırayım istiyorum bakalım, sende pko mu vardı neden yaptırıyorsun?

Back
X