- 22 Eylül 2016
- 158
- 159
- 103
Hii anladim ok pardon yanlis alarm :))O 17-18 gün kan testinden sonraki kese görme için söylenen zaman canım. Ultrason için yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hii anladim ok pardon yanlis alarm :))O 17-18 gün kan testinden sonraki kese görme için söylenen zaman canım. Ultrason için yani.
canım 3. gün embriyosu için ne zaman sonucunu aldın? bana doktor 16 gün sonra kan tahlili dedi de çok uzun geldi.N
Bana. 17-18 gün sonra dediler çok uzun geldi 3. Gün embriyosuydu .. bekliyorum hala
gözün aydın inşallah hayırlısı olur.kızlar ben de artık transfer olanların kervanına katıldım![]()
herşey gönlünce olsun cnm inşallah iyi mutluluklu sonuç alırsın Allahım tüm isteyenlerimizin bekleyenlerimizin dua larını kabul eylesinn.bugun bnm test gunum nolur dua edin..10.yilimiz ve 2.tup deneyimimiz..cok uzuluyorum tukenmis hissediyorum maddi manevi![]()
Hosgeldiniz :) Heyecanli bekleyis safhinda yerinizi aldiniz yani.Sukur benim sadece iki gun kaldi kan testine.Ona da dayanamazsam yarin yaptiricam bi.19 Eylul transferiyim ben.kızlar ben de artık transfer olanların kervanına katıldım![]()
dualarımız seninle, allahım isteyen herkese nasip eder inşallahbugun bnm test gunum nolur dua edin..10.yilimiz ve 2.tup deneyimimiz..cok uzuluyorum tukenmis hissediyorum maddi manevi![]()
10.gün canım. hayırlı haberlerle gel inşBir de 5.gun embriyosu transfer olanlar kacinci gun test yapiyor?
Hoşgeldinn umarım biz hamişler kervanına da katılırsınkızlar ben de artık transfer olanların kervanına katıldım![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanHosgeldiniz :) Heyecanli bekleyis safhinda yerinizi aldiniz yani.Sukur benim sadece iki gun kaldi kan testine.Ona da dayanamazsam yarin yaptiricam bi.19 Eylul transferiyim ben.
Amin inşallahHoşgeldinn umarım biz hamişler kervanına da katılırsın![]()
Hadi hayırlısı olsun, hayırlı haberlerini alırız inşallahbugun bnm test gunum nolur dua edin..10.yilimiz ve 2.tup deneyimimiz..cok uzuluyorum tukenmis hissediyorum maddi manevi![]()
Hepimiz guzel haberler alalim insallah ve devami da gelsin.Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanbenim transferim 27 Eylül.
Hayırlısı inşallah canım.gözün aydın inşallah hayırlısı olur.![]()
Hadi hayırlısı olsunn umarım herşey gönlünce olurr ve bebişine kavuşursun.kızlar bende dün bebeğimi aldım geldim. 7 ekim test günüm..
Hosgeldiniz :)kızlar bende dün bebeğimi aldım geldim. 7 ekim test günüm..