Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

negatife yoğunlaşmak istemedim hiç, aklıma geldiğinde de allahın takdiri, ne gelirse kabullenmek zorundayım dedim sadece. bugün şöyle bir silkelenmedim desem yalan olur. hatta tepe taklak oldum, yarın olumsuz bir sonuç alırsam nasıl karşılarım onu bile bilmiyorum, şuan ne desem boş üzülmeyecek değilim çok üzüleceğim ama tabiki vazgeçecek de değilim.
elbette bende üzüleceğim. ama çabuk atlatabilmek adına kendimi hazırlamak istiyorum. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama dilerim allahtan bütün bu konuşmalarımız boşa olsun bebeklerimizi kucaklamaya gün sayalım hep beraber

elbette bende üzüleceğim. ama çabuk atlatabilmek adına kendimi hazırlamak istiyorum. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama dilerim allahtan bütün bu konuşmalarımız boşa olsun bebeklerimizi kucaklamaya gün sayalım hep beraber
amin canım inşallah:dua:

inşallah pozitifi görürüz canım, sonra keseyi sonra kalp atışlarını ve sonunda sağlıcakla kucağımıza alırız. benim bir arkadaşım 4.denemesinde. pozitifi gördü, bu hafta da keseyi gördü şimdi kalp atışlarını bekliyor, ama henüz tam olarak sevinemiyor hep bir şüphe ve korku var diyor. allah hepimizin yardımcısı olsun, ben bu sürecin bu kadar zor olduğunu hiç sanmıyordum, psikolojik olarak çok etkiliyor, ve bütün bunları tek başına yaşıyorsun, yeri geliyo eşin dahi anlamıyor seni ki normaldir ben bile başıma gelmeden anlamıyordum, yumurtanı alacaklar spermle buluşturcaklar döllendikten sonra içine yerleştirecekler ve hamile kalacaksın diye yüzeysel bakıyordum, hiç de öyle değilmiş :KK43:
ah be güzelim zor bir süreç bu. bebeğimi kucağıma alana kadar inanamam ben. hamileliğimin 7. ayında bebeğimi kaybettim iki sene evvel :(

@tasdan kızlar ben de gördüm bugun keseyi çok şükür..benim bir tane ama..bir tane sağlıklı bir kese vardı..bir tane yarım gibi birşey göründü ama ondan pek umutlu konuşmadı doktor.en azında bir taneyi gördük ya.o bana yeter..için rahatladı..10 gün sonra çağırdı kalp atımı için beni.
Ayy çok sevindim canım valla gözün aydınn senindee. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyalım inşallah. Benim cuma kontrolüm var bakalım duyabilecek miyiz kalp atışlarını.

ah be güzelim zor bir süreç bu. bebeğimi kucağıma alana kadar inanamam ben. hamileliğimin 7. ayında bebeğimi kaybettim iki sene evvel :KK43:
çok zor birşey yaşamışsın, büyük bir acı çok geçmiş olsun, çok üzüldüm canım. pozitifi görmek yetmio, kucağına alana kadar risk devam ediyor işte. genelde güçlü bir yapım vardır ama bu bebek konusu beni çok hassaslaştırdı..

eejanaika eejanaika ayisigi74 ayisigi74 sağolun kızlar. ben de kan pıhtılaşması varmış bilemedik sonra ikinci bir hamilelik geçirdim onu da üç aylık kaybettim ondan sonra zahmet edip baktılar doktorlar ve gerçeği öğrendim. tabi yaşım ilerledi ve rezervim çok düştü bu süreçte. bu yüzden tüpe yöneldik zaten. inşallah bu bebişler tutunacak beni hiç bırakmayacaklar.

8 haftalık gebe olup kalp atışı olmayıp sonradan olan varmı kızlar

eejanaika eejanaika ayisigi74 ayisigi74 sağolun kızlar. ben de kan pıhtılaşması varmış bilemedik sonra ikinci bir hamilelik geçirdim onu da üç aylık kaybettim ondan sonra zahmet edip baktılar doktorlar ve gerçeği öğrendim. tabi yaşım ilerledi ve rezervim çok düştü bu süreçte. bu yüzden tüpe yöneldik zaten. inşallah bu bebişler tutunacak beni hiç bırakmayacaklar.
inşallah canım şimdi iğne de kullanıyorsun bu sefer olur allah'ın izniyle

Back
X