mavimli
nailsofcat
merhabalar, hatırladınız mı beni? 5 ekim de negatif almıştım ve çok üzülmüştüm, artık vazgeçtim istemiyorum demiştim. ki sonraki süreçte gerçekten bıraktım, pilatese başladım haftada 3 gün, 15 gü önce epilasyon yaptırdım, saçlarımı boyattım, her haftasonu saatlerce bisiklet bindim ve haftada minimum 2 kez alkol aldım. sonuç olarak ilk adetimi 10 ekim de gördüm, bir daha da görmedim. tüp bebek sonrası adet düzensizliği oluyor diye doktora da gitmedim. ama sırk menepoza girmekten korktuğum için doktora gitmeye kara verdim. iş çıkışı test aldım, gitmeden bi kontrol edeyim diye. silik belli belirsiz çizgi çıktı, eşim hemen kan verelim dedi, ben yine yok bunlar aldığım hormon ilaçlarının etkisi, gebelik olsaydı silik çıkmazdı dedim ama eşimin ısrarına daha fazla dayanamadım ben de meraklanmaya başlamıştım. sonuç 29030, bebek 6 haftalık

:))) halen inanamıyorum, halen sevinemiyorum, dr'uma gittim kalp atışlarını gördük ama içimdeki korkudan kurtulamıyorum. sizleri de üzmüştüm o gün, o nedenle paylaşmak istedim, desteğiniz için teşekkürler.