Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Amin insallah hepimiz pozitif sonuç aliriz. Benim de 12. Gün test günum ama 9.da da belli olur diye düşünüyorum bilmiyorum ki
Bir de daha belli olmuyorsa ve degerinde dusuk cikarsa bu yuzden,bosuna uzme kendini..2\3 gun daha mi sabretsen..sen bilirsin tabiki

Allah herseyi gonlumuze göre versin insallah. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosuydu. 22 eylül test tarihim. Günlerdir oturup kendimi dinliyorum. Bu daha ilk denemem. O yüzden belirtilerden birsey anlayamiyorum. Çok tedirginim. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hep birlikte...
Amiin..isallah mujdeli haberleri de yazmaknasip olur hepimize..

Tabi en guzeli o..rahatlamak,pozitif dusunmek..ama gel gor ki forumu okuyoruz,igne oluyoruz..gel de unut:) bu arada bu aksam da 2.ignemi oldum,kaldi 3!!eger kalcam da sizlamazsa unutmam daha kolay olacak:)
Canım ben transferin ilk gününden beri biri göbek diğeri kalça olmak üzere iki iğne yapıyorum bugünle 10 gün oldu :)

Oo sizin daha fazla sizi varmis:) benim 2 gobekten..cok suku bitti cunku o cok acitti:) kalcaan da 5...sonra jele devam

Allah herseyi gonlumuze göre versin insallah. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosuydu. 22 eylül test tarihim. Günlerdir oturup kendimi dinliyorum. Bu daha ilk denemem. O yüzden belirtilerden birsey anlayamiyorum. Çok tedirginim. İnşallah istediğimiz sonuçları alırız hep birlikte...
Canım kendini dinleme.. ortamda olmaya çalış eş dost arkadaş ev ahalisi kim varsa onlarla otur..
iş filan yapma ama insanlarla ol otur muhabbet yap stresten uzak ol kabızlığa dikkat et yeter:)

Yarından itibaren artık işyerinde olucam inşallah biraz daha iyi gecirebilirim vaktimi. Yoksa bu 1 hafta geçmeyecek :))

Slm kızlar, bu topik ne güzelmiş. Benim transferim de 9unda oldu, bir iyi kalite, bir geç döllenen, iki tanecik. 3. Gün embriyosu hepsi. Ben transferin ertesi günü tatile çıktım ve sallantılı yollardan gittik, dr git tatilini yap, düşünme dedi diye, ilk gün haricinde normal hayatımı yaşadım. Tabi denize falan girmedim ve kabız olmamak için dikkat ettim. İnşallah güzel haberler paylaşırız burda hepimiz. Bu 2. Denemem ve inşallah son olcak.

Tatilden dolayı zarar gelir diye çok vicdan azabı duyuyorum şimdiden ama inşallah bebişlerimden biri hala benimledir.

Bugün ara ara hafif adet hassasiyetleri hissettim ve baş dönmesi yaşadım bi kaç kere. Beklemek çok zor, Allah hepimize sabır versin canlar.

Bir de ben geceleri deliksiz uyuyup hiç tuvalate kalkmayan insan, gece 3 kez kesin acayip sıkışıp tuvalete gidiyorum, gün içinde de benzer şekildeyim. İlaçlardan mı acaba? Yoksa bu da belirti olabilir mi?

Bir de ben geceleri deliksiz uyuyup hiç tuvalate kalkmayan insan, gece 3 kez kesin acayip sıkışıp tuvalete gidiyorum, gün içinde de benzer şekildeyim. İlaçlardan mı acaba? Yoksa bu da belirti olabilir mi?
Belirtilerden mi bilmiyorum da canım bende öyle oluyorum çok çabuk sıkışıyorum...adet ağrılarm benimde oluyodu iki gündür sadece kasik ağrım var bide üşüme oluyo bende hayırlısı valla..y atmakla da alakası yok canım iyi yapmışsın kafa dagitmissin

[ Selam kizlar nasilainiz . transferden sonra neler yaptiniz gunler nasil geciyor belirtisi olan var mi ? Bende zerre agri sizi filan yok hayir olsun insallah .

Back
X