Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Supersin..ama ben dayanamayip idrar testi deniyecegim sanirim:)keske bizi 12 gun uyutsalar sonra hooop hamilesiniz hadi kalkin deseler:))
Benim de aksam adet sancisi gibi agrim oldu..normaldir dimi diye sorucam,kizican sende dinlemeyin kndinizi diye:)
Dinleme kiz kendini ;) bendede ara ara adet sancisisi gibi sancilar oluyor canim ama hayir mi sermi bilemiyorum. Hayra yoruyorum. Hep pozitifim hep :halay:gecmeyen zaman yapmislar :işsiz: bekle bekle bi hal olduk anaaammm afakanlr basti bide ben hep evdeyim hic disari cikmadim esimde her gun calisiyor bi basin a oyuruyprum oyle saf saf. Gerci bi basina degilim iki minnos bebegim var gobusum de deyip avunuyorum ya neyse :KK14: en iyisi beklemek guzel rakamlar icin hayitkisi olsun canlar:KK46::KK46:

O kadar bunaldim ki evde bi basima :KK46::110::anne::110::anneadayı::KK49::bicak::dondurma::dua::işsiz: sirf bu emojileri kullanmak icin yorum yapasim var o derece kafam bi milyon:rolleyes::confused::KK53:

Dinleme kiz kendini :KK66: bendede ara ara adet sancisisi gibi sancilar oluyor canim ama hayir mi sermi bilemiyorum. Hayra yoruyorum. Hep pozitifim hep :halay:gecmeyen zaman yapmislar :işsiz: bekle bekle bi hal olduk anaaammm afakanlr basti bide ben hep evdeyim hic disari cikmadim esimde her gun calisiyor bi basin a oyuruyprum oyle saf saf. Gerci bi basina degilim iki minnos bebegim var gobusum de deyip avunuyorum ya neyse :KK14: en iyisi beklemek guzel rakamlar icin hayitkisi olsun canlar:KK46::KK46:
Aynen yanliz degilsin hem bizde variz;) ben de guya bgun ise basladim da..ise konsentre olamiyorum ki :)

Aynen yanliz degilsin hem bizde variz:KK66: ben de guya bgun ise basladim da..ise konsentre olamiyorum ki :)
En Büyük KK burada sizlerde olmasin temelli ben siyirmistm. Kendini iyi hissediyorsum dehil mi cok yorulmamaya bak . ise git gel zaman dâha cabuk gecer iyisini yapmissin . bi kac gune bi bakmissin ki annesin ;)

En Büyük KK burada sizlerde olmasin temelli ben siyirmistm. Kendini iyi hissediyorsum dehil mi cok yorulmamaya bak . ise git gel zaman dâha cabuk gecer iyisini yapmissin . bi kac gune bi bakmissin ki annesin :KK66:
Aslinda iyi oldu 1 haftadi evde bunalmistim..isim de eve 5 dakika..genelde masa basinda isim..agir bir is olsa da birsey uydurup yapmam derim..sabahlarineskiden nescafe icerdim hep..cayci arkadasa biraktim artik nescafeyi midemi bozuyor dmistim tedaviye baslayinca..oglenleri de turk kahvesi getirirdi hep..bgun de getirdigi kahveyi gizlice lavaboya doktum:)normalde turk kahvesi icmistim aslinda genelde ama bgun zararli falan yazanlar olmus..korktum bende..yanmda badem,kayisi,findikta var..ikizlerden mi onlardan mi gobek cikacak hayirlisi artik:))

kızlar değerim artar mı bilmiyorum ama . benim ilk 1 hafta hep bi adet sancım gibi ağrılarım oldu . dördüncü gün dışarı çıktım biraz havam değişsin diye bi o gün yarım saat arayla iki ya da üç kez bıçak saplaması gibi sancı girmişti hatta çok canım sıkılmıştı olmadı sanırım diye düşünmüştüm bakalım inşallah değerim yükselir . hepimiz istediğimiz sonuçları alırız hayırlısıyla ..:KK46::anneadayı::KK200:

Dandik idrar testlerinden yaptım bugün silikte olsa ikinci çizgiyi gördümmm yarın kan testi yaptıracağım büyük ihtimalle :KK53:
ay canım ya , çok heyecanlandım acaba bende mi yaptırsam, aynı gündü transferimiz, benimde 5 .gün embriyosu, allhım ne olur kucaklarımızı doldurdur,hayırlısıyla

ay canım ya , çok heyecanlandım acaba bende mi yaptırsam, aynı gündü transferimiz, benimde 5 .gün embriyosu, allhım ne olur kucaklarımızı doldurdur,hayırlısıyla
Amin inşallahh canım. Ben yarın yaptırınca yazarım sonucu sende ona göre yaptırırsın istersen:anneadayı:

kızlar değerim artar mı bilmiyorum ama . benim ilk 1 hafta hep bi adet sancım gibi ağrılarım oldu . dördüncü gün dışarı çıktım biraz havam değişsin diye bi o gün yarım saat arayla iki ya da üç kez bıçak saplaması gibi sancı girmişti hatta çok canım sıkılmıştı olmadı sanırım diye düşünmüştüm bakalım inşallah değerim yükselir . hepimiz istediğimiz sonuçları alırız hayırlısıyla ..:KK46::anneadayı::KK200:
Canim hayirli olsun cok sevindim. Seninle ayni gün transfer olmuştuk sanırım sizin haberlerinizi aldıkça heyecan basıyor beni de :)

Merhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu 12. Gün sonucum 40,06 bugün (14.gün) 83,2 katlandı ama çok az değerim moralim yerlerde

Merhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu 12. Gün sonucum 40,06 bugün (14.gün) 83,2 katlandı ama çok az değerim moralim yerlerde
Moralin yerlerde olmasın yaa neden yerlerde ne güzel işte 2 günde iki katına çıkmış önemli olan giderek katlanarak gelişmeye devam etmesi. Geç tutunmuştur belki bebişin ama tutunmuş değerin giderek artması bunu gösterir, giderek düşüyor olsa o zaman yerlerde olsun moralin. Hadi hayırlı olsunn

Ayy tesadüf girdim bu topige, bayıldım hepimizin enerjisine.
Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin, bend e 6 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile anne olmaya hazırlanıyorum. Rabbim sizlerede enn hayırlısını nasip etsin, benim gibi doğuma gün sayarsıniz inşallah

Amin inşallahh canım. Ben yarın yaptırınca yazarım sonucu sende ona göre yaptırırsın istersen:anneadayı:
canım inş, güzel sonuçlarını bekliyorum, olmazsa bende yaptırırım, hatta akşam giderken test alıp sabah yapsam mı diyorum :super:

Ayy tesadüf girdim bu topige, bayıldım hepimizin enerjisine.
Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin, bend e 6 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile anne olmaya hazırlanıyorum. Rabbim sizlerede enn hayırlısını nasip etsin, benim gibi doğuma gün sayarsıniz inşallah
Ne guzel..isallah hepimizin test gununu degil de dogum gununu bekleriz sizin gibi..alllah saglikla kucaginza almayi nasip etsin isalllah!..

Canim hayirli olsun cok sevindim. Seninle ayni gün transfer olmuştuk sanırım sizin haberlerinizi aldıkça heyecan basıyor beni de :)
10 eylülde olmuştu transferim ama sabırlı olup bekleyemedim bu perşembeyi .. İnşallah sende güzel haberler alırsın .. şimdi gene bekliyicem perşembeyi katlandı mı diye :(

Back
X