Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Bu arada banyo işini ne yaptınız?Ben Dr.'a sormayi unuttum.Ilık duşu hiç sevmem.Sıcak da sakıncalı mı acaba?Bugün 5.gün bitiyor.Zararı olmasın diye duşa girmedim.Bir gün daha duş yapmadan durmak istemiyorum.Aslında çok üşüyorum ya küveti doldurup keyif bile yapasım var da embriyozadeler rahatsız olmasınlar diye yapmıyorum.Belki de hoşlarına gider :rolleyes:
Ben 6. Dus yaptim ve cok sicak olmamasina dikkat ettim

Dün dayanamadım yaptım artık.Sıcak olmamasına dikkat ettim.Tüm gün sag ve sol da batmalarım vardı.Gece sancıya donüştüler.İki gecedir böyle oluyor agrilarim.Bir de mide bulantım var her gun biraz daha artan.Öğurme,kusma,tiksinme,koku hassasiyeti gibi degil.Belki ilaclarin yan etkisindendir.Bir de herkes şiştiğinden bahsediyor.Kilo vermek benim icin cok zordur ama yumurta toplama oncesi gobegimden yedigim ignelerle iki,transfer sonrasi bu hafta da bir kilo verdim.Normal mi ki?o_OBuyuk konusmayim ama ilk kez tup bebek denemesi yaptim ama tutunmazsa bebelerim bir daha da bu iskenceyi cekecegimi sanmiyorum:KK64:

Dün dayanamadım yaptım artık.Sıcak olmamasına dikkat ettim.Tüm gün sag ve sol da batmalarım vardı.Gece sancıya donüştüler.İki gecedir böyle oluyor agrilarim.Bir de mide bulantım var her gun biraz daha artan.Öğurme,kusma,tiksinme,koku hassasiyeti gibi degil.Belki ilaclarin yan etkisindendir.Bir de herkes şiştiğinden bahsediyor.Kilo vermek benim icin cok zordur ama yumurta toplama oncesi gobegimden yedigim ignelerle iki,transfer sonrasi bu hafta da bir kilo verdim.Normal mi ki?o_OBuyuk konusmayim ama ilk kez tup bebek denemesi yaptim ama tutunmazsa bebelerim bir daha da bu iskenceyi cekecegimi sanmiyorum:KK64:
Ohh saatler olsun vallah ben korkuyorum banyodan hele bi test ciksin bide ultrasonda gorim snr bol bol yapariz banyoyu. O kasik agrilarin gayet normal hatta iyi bile
Kilo vermeni bilemicem ama sakincasi oldugunu sanmiyorum sen kabak cekirdegiyle badem ye ben oyle yapiyorum tabi oyle abartilcak gibi degilde
Insallah tutunmustur bebislerin canim 8. Gune kadar agri cektim bak bugun turp gibiyim genelde 7 gunden snr bitiyo agriyolar yada baya azaliyo

Bugün transferimin 6.Günüydü.Kızkardeşim meraktan çatlıyordu.Erken daha dememe rağmen gitmiş idrar testi almış.Sonuc negatif tabiki.Yarın 7.gün Pazar'a denk geldiği için nöbetçi eczane arayıp da test almam.8.günü bakarım tekrar.Sizler pek bir sessizsiniz var mı aranızda iyi veya kötü haberler?

Kimse artik yazmadigina gore sonuc bekleyen Eylul yuklemelerinden bir tek ben mi kaldim ?
Benim test gunu 30unda daha 9. Gunum agrilarip hafiflesti baya iyiyim cok sukur bakim belki yarin sabah test yapabilirim haber veririm
7. Gunde baya erken degilmi canim test yapmak icin? Ben yaptim negatif cikti ondan simdi 10. Gun yapcam bakim ne olcak sonuc

Ya aslinda dr 1 ekim icin 12.gunu dedigine gore transferden sonraki gunden basliyorlar saymaya.Eger oyleyse bugun 7 degil 6.gunum ve biz 5.gunde test yapmis oluyoruz.Eger ilk gunden sayiyorsak bugun 7 yarin 8 veee test yapmaya baslayabilirim :KK48: Bugun gece cok sancim vardi agriyi asmisti artik.Bicak saplanmasi gibi.Cekme,batma vs.sabah sancidan iki buklum yuruyordum ve midem bulaniyordu.Hala midem bulaniyor.Yatinca agrim geciyor,kalkinca basliyor.Mide bulantimta yatinca az,kalkinca artiyor.Hem sol kasik hem sag kasik hem de tam gobegimin orta altinda oluyor sancim.Üçüzlerim diye espri yapiyorum :rolleyes:

Ya aslinda dr 1 ekim icin 12.gunu dedigine gore transferden sonraki gunden basliyorlar saymaya.Eger oyleyse bugun 7 degil 6.gunum ve biz 5.gunde test yapmis oluyoruz.Eger ilk gunden sayiyorsak bugun 7 yarin 8 veee test yapmaya baslayabilirim :KK48: Bugun gece cok sancim vardi agriyi asmisti artik.Bicak saplanmasi gibi.Cekme,batma vs.sabah sancidan iki buklum yuruyordum ve midem bulaniyordu.Hala midem bulaniyor.Yatinca agrim geciyor,kalkinca basliyor.Mide bulantimta yatinca az,kalkinca artiyor.Hem sol kasik hem sag kasik hem de tam gobegimin orta altinda oluyor sancim.Üçüzlerim diye espri yapiyorum :rolleyes:
Transfer gununu sayma kiz sonraki gun basliyoz test icin erken daha bence bekle yada negatif gorursende hic sasirma ve stres yapma.
Bendede baya agri vardi bunlar hep ilaclardan dolayi oluyo 7.gun zaten geciyo ve ara ara oluyo benim oyleyle bugun hatta baya iyiyim

Transfer gununu sayma kiz sonraki gun basliyoz test icin erken daha bence bekle yada negatif gorursende hic sasirma ve stres yapma.
Bendede baya agri vardi bunlar hep ilaclardan dolayi oluyo 7.gun zaten geciyo ve ara ara oluyo benim oyleyle bugun hatta baya iyiyim
Stres hic yapmadim ,yapmam da.Ben kariyere odakli evliligi,cocuk dogurmayi hayati yasamaya engel goren tiplerim.Daha gecen yil evlendim :KK53: ona da niyetim yoktu da asik olunca evlenesim geldi.Dugunden once 10cm lik bir myom ameliyati oldum.Cocuk yapmaya hiccccc niyetim yoktu doktorum ileride pisman olacagimi iddia edip soz verdirdi bir yil sonra tup bebege.Esim yurt disinda ben buradayim is sebebiyle.Biraraya aylarca gelemedigimizden yumurtlama gunlerime denk gelemedik bir turlu.Kronik hastaliklarim disinda sorunum yok.verdigim sozu tuttum.olursa olur olmazsa olmaz ne esim ne de benim icin sorun degil.hatta o istemiyor bile cocuk.Biz micmic cocuk,bebek sevenlerden degiliz.O yuzden csvremdeki herkes benim dorduz vs doguracagima inaniyor:rolleyes:KK da yukleme sirasinda aglayanlari,negatif cikinca perisan olanlari,transfere stresle girenleri agzim acik okuyorum.Bir insanin bu kadar cok cocuk isteyip hayati kendine zindan etmesi garip geliyor.Asagilamiyorum asla kinamiyorum.Bana yabanci bir duygu oldugu icin garip geliyor sadece.Su hemen hamile kalip dogurup oraya buraya atanlara da iyice sinir oluyorum o zaman.Uzuluyorum bu kadar isteyen varken olmayip da onlarin zirt pirt dogurabilmesi.Allah o kudreti onlardan alsin sizlere versin insallah.Bu kasar stres yasiyorsunuz diger denemelere gerek kalmadan dogal yoldan ucer beser olsun insallah.Bu arada ufak kahve akintim olmus,kasigima giren agridan yuruyemiyorum.Durur durur pazar gununu,gecenin bi vakti olur boyle seyler zaten.

Selam canim.. Sanirim ben senden sonra transfer oldum.. Benim bugün 5 günüm..
:KK9:yasasin yakin tarih arkadasi :KK9:Agrilar,sizilar nasil?Transferden bir gun sonra saymaya basliyorsak dun 5.gundu.Transferden beri adet olacakmisim gibiydi hep agri.Ara sira batma seklinde.Dun gece sancili batmaya donustu.Bugun de hic kalkamadim agridan ki bir de ise donenler nasil donmus anlayamiyorum.Raporlu olmasaydim mahvolurdum ben.

:KK9:yasasin yakin tarih arkadasi :KK9:Agrilar,sizilar nasil?Transferden bir gun sonra saymaya basliyorsak dun 5.gundu.Transferden beri adet olacakmisim gibiydi hep agri.Ara sira batma seklinde.Dun gece sancili batmaya donustu.Bugun de hic kalkamadim agridan ki bir de ise donenler nasil donmus anlayamiyorum.Raporlu olmasaydim mahvolurdum ben.
:KK64:Hymmm... Bendeki belirtiler yok denilcek kadar.. Ben transferin ertesi günü ucak yolculugu yaptim, insallah etkilememistir.. Icimden geldigi gibi davraniyorum.. Baya bi uyuyorum.. Ama disariya da ciktim.. Yürüyüs de yaptim.. Yavas yavas tabiiki.. Bende sadece hafif kasik agrilari var ara sira.. Birde cok slk tuvalete gidiyordum.. Fakat ilaclarin yan etkisinden Karin agrisi, Batman vs olabilir denmisti.. Insallah bebislerimiz bize tutunurlar :dua:

:KK64:Hymmm... Bendeki belirtiler yok denilcek kadar.. Ben transferin ertesi günü ucak yolculugu yaptim, insallah etkilememistir.. Icimden geldigi gibi davraniyorum.. Baya bi uyuyorum.. Ama disariya da ciktim.. Yürüyüs de yaptim.. Yavas yavas tabiiki.. Bende sadece hafif kasik agrilari var ara sira.. Birde cok slk tuvalete gidiyordum.. Fakat ilaclarin yan etkisinden Karin agrisi, Batman vs olabilir denmisti.. Insallah bebislerimiz bize tutunurlar :dua:
İnsallah o kadar seyden sonra bir iyilik yapsinlar yani.Doktorumla konustum bu yakinmalar bekledigimiz yakinmalar ama buyuk yumurtaliklarla ilgili de olabilirler isterseniz muayene edeyim dedi.Ayni siddette devam ederse gelirim dedim.Amannnnn her seyin yapayi iste mahvediyor vucudu.Yumurtaliklari o kadar uyaran ilactan sonra napsin yumurtaliklar zaten hassas organlar.Hamilelik belirtisi degilmis yani.Bu agrilar ilaclar yuzunden yumurtaliklarda olusan kucuk ya da buyuk sorunlari isaret ediyor demek ki.Zaten az yumurtluyorum bir de onlardan da olmasam bari.Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak diye de bir sey var sanirim:KK53: Risk cok buyuk riskler bunlar.Östrojen aliyoruz mesela gogus kanserini tetikliyormus.Bunlarin hepsini niye cekiyoruz?Yarin bir gun:Beni dogurmasaydi,benim hayatim vs.deyip cekip gidecek bir bebe icin peh :sinirli:

Transferden sonraki gunden itibaren sayiyorsak eger bugun 7.gunum.Kardesim yine test almis.Yarin sabah yapmamiz mantikli dediysem de dinletemedim.Sonuc ise negatif.Onemli olanin kan testi oldugunu bildigimden idrar testlerini onemsemiyorum.Butun bunlari da yeni transfer yaptirip ayni seyleri merak edenlere bir parca fayda olur diye yaziyorum.

Back
X