Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Kizlar kan sonucunu sabah ogrendim pozitifmis :anneadayı: 10.gün degeri 68.25.Dr.10.gun icin iyi bir deger dedi.Tabi insan agiz tadiyla sevinemiyor ya su olursa ya bu olursa diye.Bakalim degerler katlanarak artacak mi?Mudurumu aradim.Hocam ne zaman geleceksin?dersler bos geciyor dedi ve daha bir suru birbir.Saat 10'da sonucu ogrendim.11 olmadan strese soktu benio_O

Kizlar kan sonucunu sabah ogrendim pozitifmis :anneadayı: 10.gün degeri 68.25.Dr.10.gun icin iyi bir deger dedi.Tabi insan agiz tadiyla sevinemiyor ya su olursa ya bu olursa diye.Bakalim degerler katlanarak artacak mi?Mudurumu aradim.Hocam ne zaman geleceksin?dersler bos geciyor dedi ve daha bir suru birbir.Saat 10'da sonucu ogrendim.11 olmadan strese soktu benio_O
maşallah :nazar:çok sevindim, gözün aydın , değerin kat kat artar inşallah :anneadayı:rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah

gozun aydin cnm,bn işi birakicam sanirim ailem eşim istemiyor.ozeldeyim zaten..

Gözün aydın canım. Değerin çok güzel. 12. gün 125di benim. senin de ona yakın çıkar iki gün sonra. Ben de öğretmenim kendimi yormadan okula gidiyorum. okulda herkes bildiği için dikkat ediyorlar, çok yormuyorlar. idarecinle konuşabilirsin eğer anlayışlıysa okula gidebilirsin. Rabbime emanet evlatlar, öğrenciler de bizim çocuğumuz kanamanız yoksa okula git bence.

kızlar darısı başınıza :dua: dün tam 5 haftalıksın dedi doktorum, vajinal ultrason ile baktı, karnından görünmez dedi,gördük iki keseyi çok şükür, bugün 5+1 im, ben 25 ağustos gecesi regli olmuştum, ama 26 ağustos diye hesaplıyordum, doktorum 25'inden itibaren hesapladı, çok ama çok mutlu oldum, çok şükür, sizlerden de güzel haberler bekliyorum
Canım valla gözün aydın çok sevindim darısı başımıza hakkaten. Tüp bebekte yerleştirme günü 2 haftalık sayılır ona göre hesaplanır diye okumuştum birkaç yerde. Benim yerleştirme günüme göre 4+3 üm bugün haftaya cuma gideceğim bende. Senin yerleştirme ne zaman yapılmıştı canım?

Canım valla gözün aydın çok sevindim darısı başımıza hakkaten. Tüp bebekte yerleştirme günü 2 haftalık sayılır ona göre hesaplanır diye okumuştum birkaç yerde. Benim yerleştirme günüme göre 4+3 üm bugün haftaya cuma gideceğim bende. Senin yerleştirme ne zaman yapılmıştı canım?

Ben de pzrtesi gitcem ilk ultrasona, senin hesaba göre 5+0 oldum bugün. Ama sık tuvalete çıkma ve arada karın ağrıları, gülerken, hareket ederken hassasiyetler ve acıkınca mide bulantım oluyor sadece. En kötüsü de akşamları işten gelince sürekli uyuma modunda oluyorum, deli gibi uyuyorum :) bu süre geçmek bilmedi bana ya, meraktan ölcem, kaç tane, kese oluştu mu? sağlıklı mı?, sadece 2 kere kan verdim, beta hcg ne durumda. Sanırım benzer süreçte olan çok var, anlarlar beni :)

Gözün aydın canım. Değerin çok güzel. 12. gün 125di benim. senin de ona yakın çıkar iki gün sonra. Ben de öğretmenim kendimi yormadan okula gidiyorum. okulda herkes bildiği için dikkat ediyorlar, çok yormuyorlar. idarecinle konuşabilirsin eğer anlayışlıysa okula gidebilirsin. Rabbime emanet evlatlar, öğrenciler de bizim çocuğumuz kanamanız yoksa okula git bence.
Tesekkur ederim :) Ben baska bir sehrin ilcesinde calisiyorum.Esim yurt disinda.Yanina giderim diye evimi kapattim.Oraya servisle gidebiliyoruz ve yollar cok kotu.Kalabilecegim bir ev yok ilcede.Ancak yatili okul yurdunda nobete kalabilirim bir sure gonullu olarak.Ankaraa donerken bile bir gunde 5 vesait degistirmem gerekiyor.Oldugum sehirde olsa sorun degil.Gecen yil bile neler cektigimi biliyorum bu yil hamileligim ciddi riske girer.

gozun aydin cnm,bn işi birakicam sanirim ailem eşim istemiyor.ozeldeyim zaten..
Cok tesekkur ederim :) yaaa bana kalsa bir gun daha devam etmem de devlet isi diye ucretsiz izin alirsin hamilelik sonrasi sık disini 7 ay diyorlar da kolay tabi demesi.Ya zaten ben esimin yanina gidicem.Artik orada yasicam ucretsiz izin alsam da istifa da etsem ayni kapiya cikiyor bence.

Tesekkur ederim :) Ben baska bir sehrin ilcesinde calisiyorum.Esim yurt disinda.Yanina giderim diye evimi kapattim.Oraya servisle gidebiliyoruz ve yollar cok kotu.Kalabilecegim bir ev yok ilcede.Ancak yatili okul yurdunda nobete kalabilirim bir sure gonullu olarak.Ankaraa donerken bile bir gunde 5 vesait degistirmem gerekiyor.Oldugum sehirde olsa sorun degil.Gecen yil bile neler cektigimi biliyorum bu yil hamileligim ciddi riske girer.
Anladım canım. Zormuş durumun gerçekten. Rapor durumu çok zor ohalden dolayı. Ya heyet raporu almaya çalış ya da ücretsiz izin al. Herkesin bebeği kıymetli bizimkiler ultra kıymetli:anneadayı: Şimdilik sen mutluluğunu yaşa. Bebeğini de düşünmek zorundasın artık annecik :KK200::KK9:

Anladım canım. Zormuş durumun gerçekten. Rapor durumu çok zor ohalden dolayı. Ya heyet raporu almaya çalış ya da ücretsiz izin al. Herkesin bebeği kıymetli bizimkiler ultra kıymetli:anneadayı: Şimdilik sen mutluluğunu yaşa. Bebeğini de düşünmek zorundasın artık annecik :KK200::KK9:
Dorduncu yilim bitti bese girdim.Ucretsiz izin icin 5 yili doldurma sarti var ne yazik ki.Ah diyorum bir torpilli ciksa da bir anda 4 yila indirseler hemen alsam iznimi.Heyet raporuna da yanasmiyorlar ortalik karisik diye.Allah yardimcim olsun.

benim yerleştirme 13 eylülde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam aynı gündü transferimiz, tüp bebek doktorum regli gününe göre hesapladı, gittikten sonra haber verir misin, güzel haberleriniz bekliyoruz, bakalım senin doktorun nasıl hesaplayacak

nsl yani anlamadim bno_O bnm 18inde birakildi mesela..kacim yani suan? 2haftalik degil mi?

hayırlı olsun, çok sevindim..esas stre
tebrikler..işallah sağlıkla sonuçlanır:)

benim yerleştirme 13 eylülde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam aynı gündü transferimiz, tüp bebek doktorum regli gününe göre hesapladı, gittikten sonra haber verir misin, güzel haberleriniz bekliyoruz, bakalım senin doktorun nasıl hesaplayacak
Valla benim regl ve yerleştirme günü pek birşey fark etmiyo ikisine göre de bugün 4+3 üm zaten birine göre 4+4 yani 1 gün fark ediyo bakalım. Haber veririm tabikii bende bi yerden bakmıştım dur link buliym yollicam.

Ekran resmini çektim
image.webp

tekrardan merhaba. salı günü transferim olmuştu hatırlarsınız belki. bugün hafif hafif ama çok sık baş dönmesi yaşıyorum. belirti saydığımdan değil bunu yaşayan var mı? tansiyon düşüklüğü değil sanırım ..
Bende de feci bel ağrısı var. Aynı gün olmuştuk değil mi?

Back
X