Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Valla benim regl ve yerleştirme günü pek birşey fark etmiyo ikisine göre de bugün 4+3 üm zaten birine göre 4+4 yani 1 gün fark ediyo bakalım. Haber veririm tabikii bende bi yerden bakmıştım dur link buliym yollicam.
benim transferim regli den sonra 19.gün yapıldı, resmi gördüm okudum, bilemedim bende ya

Gokbenn Gokbenn dreamon_luthien dreamon_luthien kızlar günaydın, dün gittim kontrole, iki tane kese gördük çok şükür:KK46::KK46:, iki hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım :KK49:keseleri görünce içim biraz rahatladı, o an sadece dua ettim, isteyen herkese dua ettim, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah,
İki kesene maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar bişey soracaktım. Transfer olduk diyelim adet günümüz yine herzamanki döngüsündeki gün mü oluyor yoksa oynuyor mu? Benim adet günüm saat gibidir ve doktorun istediği tahlilden bir hafta önce. Ordan da anlaşılabilir sanki.

Kizlar kan sonucunu sabah ogrendim pozitifmis :anneadayı: 10.gün degeri 68.25.Dr.10.gun icin iyi bir deger dedi.Tabi insan agiz tadiyla sevinemiyor ya su olursa ya bu olursa diye.Bakalim degerler katlanarak artacak mi?Mudurumu aradim.Hocam ne zaman geleceksin?dersler bos geciyor dedi ve daha bir suru birbir.Saat 10'da sonucu ogrendim.11 olmadan strese soktu benio_O
gözün aydın canım tebrik ederim

Kızlar bişey soracaktım. Transfer olduk diyelim adet günümüz yine herzamanki döngüsündeki gün mü oluyor yoksa oynuyor mu? Benim adet günüm saat gibidir ve doktorun istediği tahlilden bir hafta önce. Ordan da anlaşılabilir sanki.
canım ilaçlardan dolayı oynama olabiliyormuş. bu yüzden zaten adet gecikmesini değil hcg sonucunu dikkate alıyorlar.

Back
X