Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Ben transfer yapalı 28 gün oldu mide bulantılar im bile başladı 11.gün degerim 869 du dün aradım da dönen yok
heyy masallah :) bacim cok sabirlisin bn olsam simdi kapilarini asindirmistim:KK76: maddi olarak zorlanacaksan baska yere git bnce en yakin zamanda :işsiz:

Çok belli olmaz dedi doktor ama evet oran biraz yüksek normale göre. Gerçi erkek veya iri bebekte değerin yüksek çıkmasına sebep olabiliyormuş
Hayırlısı olsun canım o zaman inşallah hos ben tek olsun istiyorum zaten:))

Kızlar günaydın :KK200:
Progestan iğnelere daha fazla dayanamadım @tasdan dan aldığım cesaretle bugün bende gittim kontrole. 2 kesemizi gördük :skandal: çok şükür :dua:önümüzdeki hafta kalp atışları için kontrole çağırdı doktor ve progestan iğneden kurtuldummm jel verdi :halay::halay:@dreamonn
Harika bir haber cok sevindimdarisi basima isallah sali gunu icin..☺heyecan hic bitmiyor dimi...aman dikkat et kendine..isallah bebislerini saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun;)

10.gün =68
12.gun=151
Ay her sonucu öğrenmek icin laboratuvari aradigimda yuregim agzima geliyor sonuc negatif diyecekler diye:ruh:Şükür gidişat şu an için iyi de tsh'ım vs.yukselmis.Pazartesi dahiliye doktorumla gorüşeceğim bakalım neler neler dönüyor bedenimde?Bir de dahiliyeci bana HRS'ye bakildi mi?Dr.istedi mi?dedi.Hayir dedim.Kanda pıhtılaşmaymış o.Bu hastanede bakmıyorlar.Mutlaka baktırın,hamileliğin gidişatı için çok önemli dedi.Benim dr.um farkli olarak kedi-kopek'ten alinan bir bakteri varmis.Eger o alinmamissa dusuge sebep oldugu icin hayvanlardan uzak durmam gerekecekmis,onu ogrenmek icin bir test istemis.Digerlerini sag olsun dahiliyeci hallediyor.Neye bakilmasi gerekiyorsa ve bakilmamissa hepsini istedi Allah razi olsun :KK52:

Harika bir haber cok sevindimdarisi basima isallah sali gunu icin..☺heyecan hic bitmiyor dimi...aman dikkat et kendine..isallah bebislerini saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun:KK66:
Amin inşallah canım darısı sizinde başınıza sende çok dikkat et kendine, kese gördük kalp atışı onu duyucaz cinsiyet vs heyecan hiç bitmeyecek.

10.gün =68
12.gun=151
Ay her sonucu öğrenmek icin laboratuvari aradigimda yuregim agzima geliyor sonuc negatif diyecekler diye:ruh:Şükür gidişat şu an için iyi de tsh'ım vs.yukselmis.Pazartesi dahiliye doktorumla gorüşeceğim bakalım neler neler dönüyor bedenimde?Bir de dahiliyeci bana HRS'ye bakildi mi?Dr.istedi mi?dedi.Hayir dedim.Kanda pıhtılaşmaymış o.Bu hastanede bakmıyorlar.Mutlaka baktırın,hamileliğin gidişatı için çok önemli dedi.Benim dr.um farkli olarak kedi-kopek'ten alinan bir bakteri varmis.Eger o alinmamissa dusuge sebep oldugu icin hayvanlardan uzak durmam gerekecekmis,onu ogrenmek icin bir test istemis.Digerlerini sag olsun dahiliyeci hallediyor.Neye bakilmasi gerekiyorsa ve bakilmamissa hepsini istedi Allah razi olsun :KK52:
Valla süper doktorun iyi baya, benim evde köpeğim var ama bana kedilerden uzak dur dedi tokso mikrobu almamak için. Kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyor musun sen? Onlar o HRS için. Bana doktorum kalp atışlarını duyana kadar devam et dedi. Maşşallah değer gayet iyi ama artış da güzel Allah tamamına erdirsin kucağımıza da alalım inşallah bebişlerimizi.

Valla süper doktorun iyi baya, benim evde köpeğim var ama bana kedilerden uzak dur dedi tokso mikrobu almamak için. Kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyor musun sen? Onlar o HRS için. Bana doktorum kalp atışlarını duyana kadar devam et dedi. Maşşallah değer gayet iyi ama artış da güzel Allah tamamına erdirsin kucağımıza da alalım inşallah bebişlerimizi.
Hayir bana kan sulandirici hicbir sey vermedi Dr.Endiseliyim vallaha bu acidan.Cocuklugumdan beri hayvanlarla iciceyim.Mikrobun alasini almisimdir diye dusunuyorum.Hayvan mıncıklamazsam çatlarim ben.Bakalim test ne diyecek?

Hayir bana kan sulandirici hicbir sey vermedi Dr.Endiseliyim vallaha bu acidan.Cocuklugumdan beri hayvanlarla iciceyim.Mikrobun alasini almisimdir diye dusunuyorum.Hayvan mıncıklamazsam çatlarim ben.Bakalim test ne diyecek?
Hmm ben hem corasprin hemde karından veya koldan iğne şeklinde kullanıyorum kan sulandırıcıyı kalp atışlarına kadar da devam et dedi doktor. Endişelenme ama sende bir baksınlar gerek görürse verir zaten doktor. O bebek için zararlı olan miktop da kedi dışkısından bulaşırmış daha çok öyle sevmekle falan bulaşmamıştır ki ona da bakıcaklar zaten.

Merhaba canim oncelikle insallah hamilelik belirtisidir. 4 gebelik yasadim 4ünde de ortak tek belirti koltukaltindan baslayip uçları haric tüm göğúse yayılan göğüs acisi ve şişkinliğiydi. Saglikla gelmistir insallah annesine bebişin..
Benimde koltuk altimdan geliyo canım sağol cevap verdiğin için inşallah amin senin sonuç ne şuan peki

10.gün =68
12.gun=151
canım o sadece hayvanlardan bulaşmıyor. eğer bağışıklığın yoksa sıkıntı. çiğ ete bile dokunmamak yada sonrasında ellerini iyi yıkamak gerekiyor. o bakteri mi virüs mü. e doğrudan bebeğin sinir sistemine etki ediyor :( benim bağışıklığım yokmuş o zaman araştırdım da..

Benimde koltuk altimdan geliyo canım sağol cevap verdiğin için inşallah amin senin sonuç ne şuan peki
Insallah pozitifi goreceksin canim. Bende onumuzdeki ay baslayacagim tedaviye insallah. Merkez arastiriyorum Ankaradayim baskent unv karar verdim.

İğneyi vurulsan inan böyle düşünmezsin tam 24 gündür iğne vuruluyorum ve kalçamın üzerine zor oturuyorum ağrıdan. Kan sulandırıcı da kullandığım için kan oturuyor artık iğne yerlerime mosmor ve beze beze heryerim. Jeli gece yatarken ver sabaha kadar vücut alması gerekeni alır zaten illa gün içinde veya sabah verilecek diye bir zorunluluk yok ki.
katılıyorum sana. clexan mı kullanıyorsun? heryerim mosmor şiş şiş. jel ne ki hop diye sıkıp geziyorum biraz.

bende eve iki kedi dışarda bir sürü kedi. toxoplasma yaptırdım, bağışıklığım yok maalesef ama kediler hayatımın bir parçası. nasıl uzak durayım imkansız :KK43:

Back
X