Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Tesekkurler.Bu kadarini bilmiyordum bu mikropla ilgili.Ne yazik ki her sey risk bebek icin.Biz kucukken su cicegi olmusuz.Annem hamileymis.Dr.garanti veremem icerideki bebek de su cicegi olmus olabilir.Cicek goze atarsa kör dogar deyince annem kürtaj olmuş.Bizim aşılı olduğumuz pek çok hastalığa karnimizdaki bebegin yakalanma riski daima yuksek.Ben hamileyken uzak kalsam bile cocuklugunda,bebekliginde hasir nesir olacak.Eeee peki biz o mikrobu aldiysak tasiyorsak ne olacak?
canım bizim aşılı olduğumuz mikrop bebeciğe ulaşamadan kendi bağışıklık sistemimiz halleder o mikrobu. toksoplazma için de bağışıklık varsa daha rahat davranıyor doktorlar. ama bağışıklık olmadığında toksoplazma virüsü vücuda girince kürtaj tavsiye ediliyor.

canım bizim aşılı olduğumuz mikrop bebeciğe ulaşamadan kendi bağışıklık sistemimiz halleder o mikrobu. toksoplazma için de bağışıklık varsa daha rahat davranıyor doktorlar. ama bağışıklık olmadığında toksoplazma virüsü vücuda girince kürtaj tavsiye ediliyor.
:KK43:Büyük konuşmayım ama yaptırmam:KK61:

Selam kizlar, daha once de yazdim ama kimse cevap yazmadi bana :KK61: test gunume az kaldi, bende hicbir belirti yok, hemsire de belirti olmaz normalde demisti ama siz yasadiklarinizi yazinca bende niye birsey yok diye dusunmeden edemiyorum:süslü:

ben ikili test için bile kararsızım..
Ya Allah insani bu konularda çelişkiye düşürmesin,karar vermek zorunda birakmasin.Sonucta 40.gun kalbi atmaya basliyor.Artik bir canlı oluyor.Öyle olur,böyle olur diye onu öldürmek bilmiyorum,buyuk konusmak istemiyorum ama yapabilecegim birsey degil.

Selam kizlar, daha once de yazdim ama kimse cevap yazmadi bana :KK61: test gunume az kaldi, bende hicbir belirti yok, hemsire de belirti olmaz normalde demisti ama siz yasadiklarinizi yazinca bende niye birsey yok diye dusunmeden edemiyorum:süslü:
5.gun ayaga bile kalkamayacagim agrilar yasadiktan sonraki gunler hepsi kesildi.6.ve7.gun ardarda bocek isirmasi gibi acilar hissettim ama gunde bir veya iki kez.İki uc gundur hic agrim yoktu.Dun 14.gun olacak ve bugun o adet olacakmisim hissi agrisi ile kuyruk sokumuma vuran agri basladi.Ben de dusuk mu yapicam acaba diye korkuyorum su an o_O o agrilar icin dr gebelik belirtisi demedi ilaclardan dedi zaten.Agrin olmayabilir herkesin agrisi olacak diye bir sey yok.

5.gun ayaga bile kalkamayacagim agrilar yasadiktan sonraki gunler hepsi kesildi.6.ve7.gun ardarda bocek isirmasi gibi acilar hissettim ama gunde bir veya iki kez.İki uc gundur hic agrim yoktu.Dun 14.gun olacak ve bugun o adet olacakmisim hissi agrisi ile kuyruk sokumuma vuran agri basladi.Ben de dusuk mu yapicam acaba diye korkuyorum su an o_O o agrilar icin dr gebelik belirtisi demedi ilaclardan dedi zaten.Agrin olmayabilir herkesin agrisi olacak diye bir sey yok.
Allah korusun oyle dusunme, her bunye ayni degil demekki hepimiz farkli seyler yasiyoruz. Bence bebisin sana sikica tutunuyorlar boyle dusunupte uzme onu ;)

Allah korusun oyle dusunme, her bunye ayni degil demekki hepimiz farkli seyler yasiyoruz. Bence bebisin sana sikica tutunuyorlar boyle dusunupte uzme onu :KK66:
İnşallah canım öyledir.İnşallah senin de tutunmustur bebisin de cok uslu olduğu için annesini hiç rahatsız etmiyordur.

ben ikili test için bile kararsızım..
günaydın herkese eejanaika eejanaika dün akşama doğru bel ağrım şiddetlendi sabah erken kalktım sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. kasıklarımda çekilme oluyor ara sıra. sen ne durumdasın? gerginlikten uyuyamadım doğru dürüst.

Kızlar günaydın :KK200:
Progestan iğnelere daha fazla dayanamadım tasdan tasdan dan aldığım cesaretle bugün bende gittim kontrole. 2 kesemizi gördük :skandal: çok şükür :dua:önümüzdeki hafta kalp atışları için kontrole çağırdı doktor ve progestan iğneden kurtuldummm jel verdi :halay::halay:@dreamonn
ah iyi çok sevindim, bende keseleri gördükden sonra iğneyi bıraktım, jele devam ediyorum,kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı

14. güne kadar adet olmadıysan bence hamilesindir normalde adetinin günü geçmiş oldu mu?

çok takma belirtilere falan. hiç belirtisi olmadan hamile kalan çok var bu forumda. çok belirtisi olup da kalmayan da ;)

Back
X