Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

ben 7 yada 8 ekimde idrarda deneyeceğim yoksa çatlayacağım kesin ayın 13üne kadar :confused:
canım idrarda göremezsen moralin bozulur. sen bilirsin ama test gününü bekle. doktorun 16.günü verdiyse vardır bir bildiği. yada ara konuş neden diye? benim test çarşamba ama idrar testi yapmayacağım, belki çıkmaz boşuna üzülmeyeyim diyorum. en kesin sonucu kan testi veriyor. istersen 12.günde kan testi yaptır.

canım idrarda göremezsen moralin bozulur. sen bilirsin ama test gününü bekle. doktorun 16.günü verdiyse vardır bir bildiği. yada ara konuş neden diye? benim test çarşamba ama idrar testi yapmayacağım, belki çıkmaz boşuna üzülmeyeyim diyorum. en kesin sonucu kan testi veriyor. istersen 12.günde kan testi yaptır.
kan testinde olumsuz çıkarsa 12. günde çok moralim bozulur bir de doktoru beklemem gerekir 16. güne kadar söylemek için :( kesin talimatı var da. eşim yurt dışına çıkacak canım ayın dokuzunda o yüzden, idrarda çıksa da çıkmazsa da 16. gün kan testi yapacağım zaten. eşimin gidiyor olmasından dolayı birazda bu telaşım senin anlayacağın.

günaydın herkese eejanaika eejanaika dün akşama doğru bel ağrım şiddetlendi sabah erken kalktım sağa dönüyorum ağrıyor sola dönüyorum ağrıyor. kasıklarımda çekilme oluyor ara sıra. sen ne durumdasın? gerginlikten uyuyamadım doğru dürüst.
dün akşam kasık ağrısı oluyordu bu sabah bel ağrısıyla uyandım canım. çok stresliyim sonuç bi belli olsa..

benimde 11.gün değerim 755 di, iki kese gördük çok şükür, iki tane mi embriyo transfer edildi, belki senin de iki tane kese vardır:KK46::KK46:
Yok benim bir tane embriyo birakildi sanmıyorum ama her şeyin hayirlisi yarın doktora gidecem bakalım artik.senin de hayırlı olsun rabbim devamını getirsin ins

ayy aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.
dün hiçbişeyim yoktu çok korktum birdenbire noldu diye. akşam ve sabah ağrım olunca sevindim. mazoşiste bağlıyorum gitgide. şimdi de hiçbişeyim yok. işin kötüsü ağrım olmayınca hareketlerime dikkat etmeyi unutuyorum. az önce jet hızıyla mutfağı topladım şimdi farkediyorum mesela

dün hiçbişeyim yoktu çok korktum birdenbire noldu diye. akşam ve sabah ağrım olunca sevindim. mazoşiste bağlıyorum gitgide. şimdi de hiçbişeyim yok. işin kötüsü ağrım olmayınca hareketlerime dikkat etmeyi unutuyorum. az önce jet hızıyla mutfağı topladım şimdi farkediyorum mesela
ben de yemek yapmaya giriştim yine ağrı sızı gitti çünkü :)) bakalım akşam nolcak?

Off off deme çok fenaymış :KK43: çok geçmiş olsun ablana çok zor bir durummuş. İyi ki söyledin canım sağol.
Herkeste olacak diye birşey yok bu arada ama olursa sonra çok üzülürsün sadece 9 ay bir şekilde uzak durmak zorundasın gerçekten zor çünkü

Tesekkurler.Bu kadarini bilmiyordum bu mikropla ilgili.Ne yazik ki her sey risk bebek icin.Biz kucukken su cicegi olmusuz.Annem hamileymis.Dr.garanti veremem icerideki bebek de su cicegi olmus olabilir.Cicek goze atarsa kör dogar deyince annem kürtaj olmuş.Bizim aşılı olduğumuz pek çok hastalığa karnimizdaki bebegin yakalanma riski daima yuksek.Ben hamileyken uzak kalsam bile cocuklugunda,bebekliginde hasir nesir olacak.Eeee peki biz o mikrobu aldiysak tasiyorsak ne olacak?
Cevap biraz geç oldu cnm kusura bakma yoğundum yazamadım o mikrobu alıp almadığımıza doktorumuzdan toxo testi yaptırmasını isteyerek bakıcaz varsa tedavi edilebiliyormuş ve 100 de 100 bebeğe geçecek diye bir durum yok.

ben de yemek yapmaya giriştim yine ağrı sızı gitti çünkü :)) bakalım akşam nolcak?
ben bugün iki tane idrar testi aldım. erken gösterenlerdenmiş. onlar bana ben onlara bakıyorum. birini yarın sabah ilk idrarımla yapcam ama tabi eşimin haberi yok çünkü erken yapıp negatif olursa üzülcez diyo. yada erken yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olursa vs türlü endişeleri var. benimde var ama endişeden önce merakım var. çift çizgi çıkarsa koyarım önüne. çıkmazsa görmedim duymadım bilmiyorum :(

ben bugün iki tane idrar testi aldım. erken gösterenlerdenmiş. onlar bana ben onlara bakıyorum. birini yarın sabah ilk idrarımla yapcam ama tabi eşimin haberi yok çünkü erken yapıp negatif olursa üzülcez diyo. yada erken yapıp pozitif görüp sonra kimyasal olursa vs türlü endişeleri var. benimde var ama endişeden önce merakım var. çift çizgi çıkarsa koyarım önüne. çıkmazsa görmedim duymadım bilmiyorum :KK43:
ben de eşime bir tane erken gebelik testi almasını söyledim sabah çıkarken. sabredip sabredip merakıma yenildiğim gün bakacağım. ama cumartesiden önce olmaz herhalde :KK66: cumartesi 11. gün oluyor.

ben de eşime bir tane erken gebelik testi almasını söyledim sabah çıkarken. sabredip sabredip merakıma yenildiğim gün bakacağım. ama cumartesiden önce olmaz herhalde :KK66: cumartesi 11. gün oluyor.
canım işte ben iki tane aldım yarın 7.gün yaparım olmadı 8.günde yaparım yine çıkmazsa 9.gün kan tahlili yaptırırım. yarın çift çizgiyi görürsem söyledikleri gibi 10.fün kan tahlili yaptırırım. duramıyorum artık bana kalsa dün başlayacaktım test yapmaya.
bugün her iki yumurtalıklarımda da hareket var. sanki bişey yürüyor gibi değişik bi his.

canım işte ben iki tane aldım yarın 7.gün yaparım olmadı 8.günde yaparım yine çıkmazsa 9.gün kan tahlili yaptırırım. yarın çift çizgiyi görürsem söyledikleri gibi 10.fün kan tahlili yaptırırım. duramıyorum artık bana kalsa dün başlayacaktım test yapmaya.
bugün her iki yumurtalıklarımda da hareket var. sanki bişey yürüyor gibi değişik bi his.
ay hadi hayırlısı senden alacağız ilk haberi desene. ben de bir hareketlilik olmadı gün boyu sakin geçti.

Back
X