Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Iyi aksamlar arkadaslar dun ishal sonrasi korkmustum ama bugun 10.gunum ve test yaptm bir gun daha bekliyemedim ve sonucum 189.37 cikti hamileyimm hemde ikiz olabilir bakalm hayirlisi :) dualarim sizinle hayirlisiyla sizlerede bebisler nasip etsin Allahim

Iyi aksamlar arkadaslar dun ishal sonrasi korkmustum ama bugun 10.gunum ve test yaptm bir gun daha bekliyemedim ve sonucum 189.37 cikti hamileyimm hemde ikiz olabilir bakalm hayirlisi :) dualarim sizinle hayirlisiyla sizlerede bebisler nasip etsin Allahim
Çok güzel sonuç cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın:)

tebrikler :halay::anneadayı::KK200: amin canım hepimize inşallah.

Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim :kızgın:

Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim :kızgın:
ben crinone jel kullanıyorum midem acayip ağrıyor demek ondan. doktor 15 dakika yürü demişti ama gece gece 5 dakika anca yürüyorum evin içinde.

ben crinone jel kullanıyorum midem acayip ağrıyor demek ondan. doktor 15 dakika yürü demişti ama gece gece 5 dakika anca yürüyorum evin içinde.
Hem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keske :( Ayyyy insallah bebegimi kaybetmemde bir daha bu ilaclari kullanmak zorunda kalmam.Kalp atisina kadar mi kullanicaz acaba?

canım progesteron rahmi gebeliğe hazırlamaktan tut bebeğin tutunmasına ve rahimdeki istenmeyen kasılmaları önlemeye kadar bi sürü etkisi olan bi hormon. evet düşüğü önlemiyor ama progesteron hormonun düşük seviyede olduğunda düşük gerçekleşebiliyor. yani düşüğü önlemek için değil ama eksikliğinde düşük riski olduğu için kullanılıyor bu ilaç. riskli dönemi atlattığında bıraktıracaklarını düşünüyorum sabretmeye çalış. yan etkiler konusuna gelince tüp bebek tedavisine başlayalı kullandığımız ilaçların hatta basit bir ağrı kesicinin bile yan etkisi var sonuçta.

Hem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keske :KK43: Ayyyy insallah bebegimi kaybetmemde bir daha bu ilaclari kullanmak zorunda kalmam.Kalp atisina kadar mi kullanicaz acaba?
doktorunla konuşup saatleri kaydırabilirsin belki? saat 9-17-01 şekli uyar mı mesela? maksat 8 saatte bir olması doktorunla konuşursan kullanımın için alternatif belirleyecektir

Hem oburunden de pahali bu.Ben kendimi kotu hissedeceksem ne yapayim boyle ilaci da fitilde her yerde kullanilmiyor ki.Gunde uc kez aliyorum ilac.Sabah 08:00 ki okulda veya yolda olucam,ögleden sonra 16:00 ki kaldigim yere dogru serviste olucam,gece 24:00 eee bi bu saat uygun sadece fitile.Hap olarak kullanabilsem keske :KK43: Ayyyy insallah bebegimi kaybetmemde bir daha bu ilaclari kullanmak zorunda kalmam.Kalp atisina kadar mi kullanicaz acaba?
ben sabah akşam kullanıyorum ama ne zamana kadar kullacağım bilmiyorum. bebişlerimin tutunmasını sağlıyorsa razıyım. inşallah tutunmuşlardır.

ben sabah akşam kullanıyorum ama ne zamana kadar kullacağım bilmiyorum. bebişlerimin tutunmasını sağlıyorsa razıyım. inşallah tutunmuşlardır.
Ay ne guzel senin sabah-aksammış.Gece çarpıntıdan öldüm kullandıktan sonra.Olmayan sağlığım iyice bozulacak diye çok korkuyorum :(

doktorunla konuşup saatleri kaydırabilirsin belki? saat 9-17-01 şekli uyar mı mesela? maksat 8 saatte bir olması doktorunla konuşursan kullanımın için alternatif belirleyecektir
Adama da o kadar cok sey sordum ki bu ara.Her soruma cevap verdiğine bin pişman etmek istemiyorum :(

canım progesteron rahmi gebeliğe hazırlamaktan tut bebeğin tutunmasına ve rahimdeki istenmeyen kasılmaları önlemeye kadar bi sürü etkisi olan bi hormon. evet düşüğü önlemiyor ama progesteron hormonun düşük seviyede olduğunda düşük gerçekleşebiliyor. yani düşüğü önlemek için değil ama eksikliğinde düşük riski olduğu için kullanılıyor bu ilaç. riskli dönemi atlattığında bıraktıracaklarını düşünüyorum sabretmeye çalış. yan etkiler konusuna gelince tüp bebek tedavisine başlayalı kullandığımız ilaçların hatta basit bir ağrı kesicinin bile yan etkisi var sonuçta.
İlginc olan progesteron hormonumun duzeyine hic bakilmadan sekiz saatte bir progesteron veriliyor olması.Yapay şeyler bunlar sentetik hepsi.Madem alıyorum vucuduma;ne kadar ihtiyacimin olduguna bakilmasi gerekir diye dusunuyorum.Baktiran Dr.larda var çunku KK'da yok yok :) Bazi testlerin rutin olarak yaptirilmasi gerektigine kanaat getirdim ama biz kimsenin umrunda degiliz.Çunku internette dusuk icin bile ancak iki dusuk sonrasi arastirma yapilir diyor.Kimene benim maddi,manevi,fizyolojik cektiklerimden :( Oysa tek bir düşük bile ömründen ömür alır insanın.

İlginc olan progesteron hormonumun duzeyine hic bakilmadan sekiz saatte bir progesteron veriliyor olması.Yapay şeyler bunlar sentetik hepsi.Madem alıyorum vucuduma;ne kadar ihtiyacimin olduguna bakilmasi gerekir diye dusunuyorum.Baktiran Dr.larda var çunku KK'da yok yok :) Bazi testlerin rutin olarak yaptirilmasi gerektigine kanaat getirdim ama biz kimsenin umrunda degiliz.Çunku internette dusuk icin bile ancak iki dusuk sonrasi arastirma yapilir diyor.Kimene benim maddi,manevi,fizyolojik cektiklerimden :KK43: Oysa tek bir düşük bile ömründen ömür alır insanın.
aynen öyle benim iki kayıptan sonra ortaya çıktı mesela.
bir de doktorların ve hemşirelerin dedikleri bile tutmuyor. hemşire ayın beşinde yaptır bu iğneyi dedi kağıtta başka şey yazılıydı doktora sordum hayır haftada bir yaptıracaksın dedi sormasam yanlış zamanda iğne olacağım resmen.

Çok moralim bozuk kızlar ve benim bi evladım var ona rağmen çok yıkıldım direk negatif olsa daha iyidi diyorum en azından böyle 2 gün sevinip sonradan üzülmezdim diyorum :KK43:
Bundada bi hayır vardır nediyim bi kaç gün geçse kendime gelirim bidaha tüp bebek yapma fikri okdr gözümde büyüyorki 4. Tüp bebek olcak çünkü :KK43:(
canım çok üzüldüm, ben de ilk gün kötüydüm ama şuan iyiyim. allah sabır versin, evladına sarıl şükret. annelik duygusunu tattın bu tattan mahrum kalmadın böyle düşün. bak burda birçoğumuz henüz anne olamadık ve bunun için neler yaşıyoruz.

canım çok üzüldüm, ben de ilk gün kötüydüm ama şuan iyiyim. allah sabır versin, evladına sarıl şükret. annelik duygusunu tattın bu tattan mahrum kalmadın böyle düşün. bak burda birçoğumuz henüz anne olamadık ve bunun için neler yaşıyoruz.
Aynısını düşündüm dedim allahım ben böyle etkilendim bi evladım var ya sürekli deneyip olmayanlar nasıl ruh hali içinde:(
Çok şükür sperm var yumurta var yine deneriz ama o gücü kendimde şuan çok zor buluyorum ama kardeş istiyorum kızıma mecbur yapcam bidaha inş rabbim 4. Denememde nasip eder
Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin keyfi çocuk yapmayanları hiç anlamadım anlayamıyorum biz ne zor zamanlardan geçiyoruz

Kizlar bu jel cogunuzda geri akiyormus ya bende hic akmiyor hatta hamile olanlar akintidan bahsetmisler bende akintida yok.Endiseleneyim mi normal mi sayayim bilemedim.

Kizlar bu jel cogunuzda geri akiyormus ya bende hic akmiyor hatta hamile olanlar akintidan bahsetmisler bende akintida yok.Endiseleneyim mi normal mi sayayim bilemedim.
Bendede hiç yok akıntı bende negatıf olavak benimki diyorum şimdisen:110: birde minşcik bir sivilce cıktı dün!. Dün proluton iğne yaptırdım ondan öı bilmiyorum.

Back
X