Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Bendede hiç yok akıntı bende negatıf olavak benimki diyorum şimdisen:110: birde minşcik bir sivilce cıktı dün!. Dün proluton iğne yaptırdım ondan öı bilmiyorum.
Beynine oyle mesajlar gonderme.Niye negatif olsun.O kadar sey cektin,yuklettin.Seninle oldugunu dusun.

Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim :kızgın:
Ya sen okuma içeriğini boşver:) mutlaka bi işe yarıyordur dikkat et herkes aynı ilaçları kullanıyor :) progestan uyku yapar gece yatarken kullan demişti doktorum .. 3. Tüp bebek olunca artık agrı kesici almak gibi geliyor bu ilaçlar ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın alırız bu ilaçları zevkle:)

Ya sen okuma içeriğini boşver:) mutlaka bi işe yarıyordur dikkat et herkes aynı ilaçları kullanıyor :) progestan uyku yapar gece yatarken kullan demişti doktorum .. 3. Tüp bebek olunca artık agrı kesici almak gibi geliyor bu ilaçlar ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın alırız bu ilaçları zevkle:)
Ben sabah ,ogleden sonra,gece kullaniyorum.Uyusturucu almis gibiyim.

Ben sabah ,ogleden sonra,gece kullaniyorum.Uyusturucu almis gibiyim.
Ondan rahatsız oluyorsun cnm ben gece alınca sabaha uyanamıyorum acayip derin uyuyorum sık dişini bebiş için değer inş hepimiz olumlu sonuç alır kucaklarımıza alırız evlatlarımızı

Kızlar 2 gün önce 35 di bugun kan verdim 60 oldu sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ya dış gebelikse
Canm bence dediğim gibi birini kaybettin o arada digeri devam ediyo iki gün snra heyecanla kan sonucunı beklicez desenee:) inşallah güzelce devam eder artısın tatlm:)

Canm bence dediğim gibi birini kaybettin o arada digeri devam ediyo iki gün snra heyecanla kan sonucunı beklicez desenee:) inşallah güzelce devam eder artısın tatlm:)
İnş öyledir cnm Bnm sağlıksız embriyo olmasından korkuyorum sonrasında düşük yapmaktan :( ama iyi örneklerde var senin dediğin gibi inş bende onlardan olurum

Kızlar merhaba cuma günü kan testinin sonucu 120 çift embriyo transfer edilmişti. Şükürler olsun Rabbim herkes e nasip etsin pazartesi günü değerin katlanması gerekiyor inşallah onu bekliyorum. Tam sevinemiyor insan.üniversite sınav sonucunu beklemekten daha beter. Rabbim sabır versin.Kahverengi lekelenme kanamam oluyor yerlesme kanamasi o da tedirgin ediyor.ÖPÜYORUM SIZLERi

Ondan rahatsız oluyorsun cnm ben gece alınca sabaha uyanamıyorum acayip derin uyuyorum sık dişini bebiş için değer inş hepimiz olumlu sonuç alır kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
ben tam tersi kaç gündür çok erken uyanıyorum bugün beş buçukta kalktım :deli: ben de jelin etkisi diye düşünüyordum!

ben tam tersi kaç gündür çok erken uyanıyorum bugün beş buçukta kalktım :deli: ben de jelin etkisi diye düşünüyordum!
Doktor progestan yan etkisi uyku dedi ama jeldede olabilir çünkü ozaman jeli kullanmıyordum estrofem ile progestan kullanıyordum:)

Kızlar merhaba cuma günü kan testinin sonucu 120 çift embriyo transfer edilmişti. Şükürler olsun Rabbim herkes e nasip etsin pazartesi günü değerin katlanması gerekiyor inşallah onu bekliyorum. Tam sevinemiyor insan.üniversite sınav sonucunu beklemekten daha beter. Rabbim sabır versin.Kahverengi lekelenme kanamam oluyor yerlesme kanamasi o da tedirgin ediyor.ÖPÜYORUM SIZLERi
Hayırlı olsun cnm değerin çok güzel :)

Aslinda sagliksizsa embriyonun basinda dusmesi iyi.İleriki testlerde sagliksiz oldugu anlasilirsa daha kotu degil mi?Hakkimizda hayirlisi olsun.Ne karnimizda,ne dogdugunda,ne buyurken ne de buyudugunde bizi uzmeyecekse olsun yoksa hic olmasin.İllaha,illaha demenin saglikli bir ruh yapisina ait olmadigini dusunuyorum.

Öncelikle tebrik ederim.Ve merak ettim kahverengi kanamanin yerlesme yuzunden oldugundan emin misin Dr.'una soyledin mi?

Back
X