- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
yakında çatlayacağım zatenDoktorun bir bildigi vardir elbet ama niye taaaa 16.gun.Beklemesi cok zorTanri sabir versin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakında çatlayacağım zatenDoktorun bir bildigi vardir elbet ama niye taaaa 16.gun.Beklemesi cok zorTanri sabir versin.
Beynine oyle mesajlar gonderme.Niye negatif olsun.O kadar sey cektin,yuklettin.Seninle oldugunu dusun.Bendede hiç yok akıntı bende negatıf olavak benimki diyorum şimdisenbirde minşcik bir sivilce cıktı dün!. Dün proluton iğne yaptırdım ondan öı bilmiyorum.
Benim bugun 12. Günüm test vercem bidaha ama yükselmez umudum kalmadı belki mucize olur yükselirsede elim yüreğimde olcakkızlar günaydın bugün 11. günüm. kan tahliline kaldı 5 gün.
Ya sen okuma içeriğini boşver:) mutlaka bi işe yarıyordur dikkat et herkes aynı ilaçları kullanıyor :) progestan uyku yapar gece yatarken kullan demişti doktorum .. 3. Tüp bebek olunca artık agrı kesici almak gibi geliyor bu ilaçlar ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın alırız bu ilaçları zevkle:)Arkadaslar aranizda tup bebek konusunda mecburen deneyim kazanmis olanlar var.Ben progesteron hormonu ilacina niye devam ettigimizi bilmiyorum.İcerigini okudum ve dusugu engellemez yaziyor.Madem onun icin degil ne icin kullaniyoruz.Onu kullanmaktan nefret ediyorum.Cunku butun agrilarimin nedeni.Psikolojik olarak da etkiledi beni.Yan etkilerinde hic guzel seyler yazmiyor.Kan pihtilasmasina bile neden olabilir diyor.Hatta smar testine,rahim kanamalarina kadar varabiliyormus is.Daha once progestan kullaniyordum.Bugun Crinone jel'e gectim.Prospekdusu okumaz olaydim iyice ruhum daraldi.Çok uyku,halsizlik ve agri yapiyor bunlar sinir oluyorum.İlaç kullanmaktan zaten nefret ederim![]()
Haklısın aslında ama ilki negatif olunca bundada kendimi kötüye alştoryrm galiba umut etmek istemiyrm.Beynine oyle mesajlar gonderme.Niye negatif olsun.O kadar sey cektin,yuklettin.Seninle oldugunu dusun.
Ben sabah ,ogleden sonra,gece kullaniyorum.Uyusturucu almis gibiyim.Ya sen okuma içeriğini boşver:) mutlaka bi işe yarıyordur dikkat et herkes aynı ilaçları kullanıyor :) progestan uyku yapar gece yatarken kullan demişti doktorum .. 3. Tüp bebek olunca artık agrı kesici almak gibi geliyor bu ilaçlar ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın alırız bu ilaçları zevkle:)
Ondan rahatsız oluyorsun cnm ben gece alınca sabaha uyanamıyorum acayip derin uyuyorum sık dişini bebiş için değer inş hepimiz olumlu sonuç alır kucaklarımıza alırız evlatlarımızıBen sabah ,ogleden sonra,gece kullaniyorum.Uyusturucu almis gibiyim.
Hicbirimiz umut edemiyoruz zaten.Pozitif olmasi pozitif kalacagi anlamina gelmiyor sonucta.Hep bir korku varHaklısın aslında ama ilki negatif olunca bundada kendimi kötüye alştoryrm galiba umut etmek istemiyrm.
Canm bence dediğim gibi birini kaybettin o arada digeri devam ediyo iki gün snra heyecanla kan sonucunı beklicez desenee:) inşallah güzelce devam eder artısın tatlm:)Kızlar 2 gün önce 35 di bugun kan verdim 60 oldu sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ya dış gebelikse
İnş öyledir cnm Bnm sağlıksız embriyo olmasından korkuyorum sonrasında düşük yapmaktanCanm bence dediğim gibi birini kaybettin o arada digeri devam ediyo iki gün snra heyecanla kan sonucunı beklicez desenee:) inşallah güzelce devam eder artısın tatlm:)
Kesinlikle öyle korkuyrm hayırlısı diyorum.Hicbirimiz umut edemiyoruz zaten.Pozitif olmasi pozitif kalacagi anlamina gelmiyor sonucta.Hep bir korku var![]()
İnşallah katlanarak artar ve sağlıklı bir bebiş olurİnş öyledir cnm Bnm sağlıksız embriyo olmasından korkuyorum sonrasında düşük yapmaktanama iyi örneklerde var senin dediğin gibi inş bende onlardan olurum
ben tam tersi kaç gündür çok erken uyanıyorum bugün beş buçukta kalktımOndan rahatsız oluyorsun cnm ben gece alınca sabaha uyanamıyorum acayip derin uyuyorum sık dişini bebiş için değer inş hepimiz olumlu sonuç alır kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Doktor progestan yan etkisi uyku dedi ama jeldede olabilir çünkü ozaman jeli kullanmıyordum estrofem ile progestan kullanıyordum:)ben tam tersi kaç gündür çok erken uyanıyorum bugün beş buçukta kalktımben de jelin etkisi diye düşünüyordum!
Hayırlı olsun cnm değerin çok güzel :)Kızlar merhaba cuma günü kan testinin sonucu 120 çift embriyo transfer edilmişti. Şükürler olsun Rabbim herkes e nasip etsin pazartesi günü değerin katlanması gerekiyor inşallah onu bekliyorum. Tam sevinemiyor insan.üniversite sınav sonucunu beklemekten daha beter. Rabbim sabır versin.Kahverengi lekelenme kanamam oluyor yerlesme kanamasi o da tedirgin ediyor.ÖPÜYORUM SIZLERi
Öncelikle tebrik ederim.Ve merak ettim kahverengi kanamanin yerlesme yuzunden oldugundan emin misin Dr.'una soyledin mi?Kızlar merhaba cuma günü kan testinin sonucu 120 çift embriyo transfer edilmişti. Şükürler olsun Rabbim herkes e nasip etsin pazartesi günü değerin katlanması gerekiyor inşallah onu bekliyorum. Tam sevinemiyor insan.üniversite sınav sonucunu beklemekten daha beter. Rabbim sabır versin.Kahverengi lekelenme kanamam oluyor yerlesme kanamasi o da tedirgin ediyor.ÖPÜYORUM SIZLERi