Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Aslinda sagliksizsa embriyonun basinda dusmesi iyi.İleriki testlerde sagliksiz oldugu anlasilirsa daha kotu degil mi?Hakkimizda hayirlisi olsun.Ne karnimizda,ne dogdugunda,ne buyurken ne de buyudugunde bizi uzmeyecekse olsun yoksa hic olmasin.İllaha,illaha demenin saglikli bir ruh yapisina ait olmadigini dusunuyorum.
Kesinlikle katılıyorum ve şuan onun için dua ediyorum bi ömür üzüleceksem eğer başındayken bıraksın beni :(
Yada rabbim hayırlıya çevirsin
Evlat duygusunu çok şükür tattım darısı isteyen herkese bide evladım kardeş duygusunu tatsın istiyorum

Kızlar dayanamadım idrar testi yaptım.12. Gün bugün.

Eklentiler

• DSC_0482.webp
    DSC_0482.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 66
Slm kızlar bişi sorcam. Siz de crinone jel kullanıyorsunuzdur. Bu jel çok topaklanma yapıyo dedim doktoruma, o da parmağınla temizle dedi. İstemefen de olsa yapayım dedim. Meğerse içim hep topak doluymuş. Çok şaşırdım. Siz ne durumdasınız?

Benim kizimda da yerlesme kanamasi olmuştu. 5 yaşında şimdi. Kahverengi jelin artiklariyla birlikte çamur gibi dökülür. Doktor kanama artarsa sıkıntı dedi. Belli süre sonra kesilmesi gerekiyor inşallah.Aynısı bende de oluyor şimdi. Beta hcg 'nin katlamasini bekliyoruz.
Hayırlı olsun cnm değerin çok güzel :)

Öncelikle tebrik ederim.Ve merak ettim kahverengi kanamanin yerlesme yuzunden oldugundan emin misin Dr.'una soyledin mi?

Slm kızlar bişi sorcam. Siz de crinone jel kullanıyorsunuzdur. Bu jel çok topaklanma yapıyo dedim doktoruma, o da parmağınla temizle dedi. İstemefen de olsa yapayım dedim. Meğerse içim hep topak doluymuş. Çok şaşırdım. Siz ne durumdasınız?
Gecen gun onu sordum arkadaslara.Bu jel geri gelmiyor bende.Bugun sabah plastik basligina birkac topak takilip geldi.İcimi kirletecekse boyle nasil temizleyebilirimki ben?hamileleligim devam ederse regl kaniyla da atamam.Uc ay kullan derse onca topak icimde enfeksiyon yaratmaz mi yani?Endiseliyim acikcasi.

Gecen gun onu sordum arkadaslara.Bu jel geri gelmiyor bende.Bugun sabah plastik basligina birkac topak takilip geldi.İcimi kirletecekse boyle nasil temizleyebilirimki ben?hamileleligim devam ederse regl kaniyla da atamam.Uc ay kullan derse onca topak icimde enfeksiyon yaratmaz mi yani?Endiseliyim acikcasi.

Jeli kullandıktan sonra hiç yatma demişlerdi bana, öyle yapmama rağmen İçeride baya bi birikmiş benim, gözlerime inanamadım açıkcası. Dediği şekilde parmağımla temizledim ben. Ben de korktum bebişime bişey olur mu diye ama sonuçta bebişimiz rahimde, oraya zarar gelmez herhalde. Ama ben eski bir topicte okudum bu jel nedeniyle çok sık mantar oluyormuş, asıl o tehlikeli bebiş için. Yaptığım o temizlikten sonra jeli de daha rahat kullandım. Belki o topaklar ordayken jelin etkisi olmuyor olabilir. Allah bebişlerimizi korusun.

Jel zamanla atılıyor kızlar normal topaklanması emilip posası kalıyor
Ayrıca turuncu pembe kahve renkte geri gelmeside normalmiş öyle görürseniz korkmayın

Jeli kullandıktan sonra hiç yatma demişlerdi bana, öyle yapmama rağmen İçeride baya bi birikmiş benim, gözlerime inanamadım açıkcası. Dediği şekilde parmağımla temizledim ben. Ben de korktum bebişime bişey olur mu diye ama sonuçta bebişimiz rahimde, oraya zarar gelmez herhalde. Ama ben eski bir topicte okudum bu jel nedeniyle çok sık mantar oluyormuş, asıl o tehlikeli bebiş için. Yaptığım o temizlikten sonra jeli de daha rahat kullandım. Belki o topaklar ordayken jelin etkisi olmuyor olabilir. Allah bebişlerimizi korusun.
Ay o zaman ben progestan fitil e devam ederim.Jel zaten pahali.Sadece su var bu jelden sonra agrilar azaldi.Ya zaten azalacakti bunu kulandigim doneme denk geldi ya da jel yuzunden azaldi bilmiyorum ama mantar vs.olmayi hic cekemem.Ayrica ben bilmedigim icin ne zaman kullansam hep yattim :D Yatmamam gerektigini hic bilmiyordum.Oyyyy topak topak olmustur icim desenize tüh.

Ay o zaman ben progestan fitil e devam ederim.Jel zaten pahali.Sadece su var bu jelden sonra agrilar azaldi.Ya zaten azalacakti bunu kulandigim doneme denk geldi ya da jel yuzunden azaldi bilmiyorum ama mantar vs.olmayi hic cekemem.Ayrica ben bilmedigim icin ne zaman kullansam hep yattim :KK70: Yatmamam gerektigini hic bilmiyordum.Oyyyy topak topak olmustur icim desenize tüh.
Benim ilk tedavide deum kullandktan sonra gez dolan dedi şimdiki tedavimde ise yarım saat 45 dk yat kalkma dedi. İşkinde geliyordu parca parca bu sefer cok az geliyor

Ay o zaman ben progestan fitil e devam ederim.Jel zaten pahali.Sadece su var bu jelden sonra agrilar azaldi.Ya zaten azalacakti bunu kulandigim doneme denk geldi ya da jel yuzunden azaldi bilmiyorum ama mantar vs.olmayi hic cekemem.Ayrica ben bilmedigim icin ne zaman kullansam hep yattim :KK70: Yatmamam gerektigini hic bilmiyordum.Oyyyy topak topak olmustur icim desenize tüh.
hiç yatma canım. doktor bana sık kalk 15 dakika yürü demişti.

Kızlar ilk beta hcg değerim 120 iki gün sonraki degerim 380 lerde Sizce ikiz mi ki çok artmış? Bazı forumlarda çok artması da dış gebelik oluyor diyor ben değer artmazsa dış gebelik diye biliyorum ama?

Kızlar ilk beta hcg değerim 120 iki gün sonraki degerim 380 lerde Sizce ikiz mi ki çok artmış? Bazı forumlarda çok artması da dış gebelik oluyor diyor ben değer artmazsa dış gebelik diye biliyorum ama?
2-3 kat artması normal cnm ama kaçıncı gün değerlerin o önemli eğer 380 değerin 10. Yada 12. Gün değerin ise ikiz olma olasılığın olabilir ..

Canım benim 12. Gün değerim 154, 14. Gün de 357 idi ama tek kese göründü. Belli olmaz pek

Back
X