Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Başıma o kadar çok şey geldi ki bugüne kadar insan inanamıyor.
Bşy diyimmi kucağına alana kdr insan inanmıyor korkuyor ama varya Doğunca herşeyi unutturuyor sana özellikle konuşsun bi anne desin sana sorular sorsun bşyler anlatsın eriyorsun:)

Çok şükür içim biraz rahatladı yine çok yüksek bi değer deil ama en azından düzgün arttı sinirlerim bozuldu agladım sonucu duyunca bu son 1 haftam zor geçti:KK43:
Arkadaşlar en cok merak ettiğim şey 5 günden sonra vücudunuzda olan değişiklikler paylaşabilr misinz bizimde merakımız gitsin ;)

Arkadaşlar en cok merak ettiğim şey 5 günden sonra vücudunuzda olan değişiklikler paylaşabilr misinz bizimde merakımız gitsin :KK66:
Benim bu ikinci gebeliğim tüp bebekle
İlkinde acayip adet agrım oluyordu uzanınca geçiyordu ateşim yğkselmişti su gibi akıntım vardı kasık batmalarım vardı göğsüm belim hiç ağrımadı

İkincisinde ikinci gün 2-3 saat ciddi kaşık batmasından gece uyandım sonra ara ara kaşık batmaları oldu bunda üşüdüm ateşim yükselmedi göğsüm ve belim busefer çok agrıdı tek benzer yan ikisindede su gibi akıntımın olması ortalama 5-6 günden sonra başlamıştı bu akıntı ikisindede özellikle 9. Günden sonra baya çamaşırım ıslak gezdim desem doğrudur

Ama her bünye bir deil hatta ayni kişinin iki hamileliğibile farklı oluyor kiminle hiç agrı yok kiminle agrı çok

İlkinde acayip adet agrım oluyordu uzanınca geçiyordu ateşim yğkselmişti su gibi akıntım vardı kasık batmalarım vardı göğsüm belim hiç ağrımadı

İkincisinde ikinci gün 2-3 saat ciddi kaşık batmasından gece uyandım sonra ara ara kaşık batmaları oldu bunda üşüdüm ateşim yükselmedi göğsüm ve belim busefer çok agrıdı tek benzer yan ikisindede su gibi akıntımın olması ortalama 5-6 günden sonra başlamıştı bu akıntı ikisindede özellikle 9. Günden sonra baya çamaşırım ıslak gezdim desem doğrudur

Ama her bünye bir deil hatta ayni kişinin iki hamileliğibile farklı oluyor kiminle hiç agrı yok kiminle agrı çok
Benimde 2. Denemem hiç gebelik oluşmadı ama diğerlerinde teat tarıhıne yakın belimin içi oyuluyor gibi agrıyordu. Benimde ayaktayken 2 gündür kokusuz sulu akıntım oluyor. Islaklık hissedioyrm.

Benimde 2. Denemem hiç gebelik oluşmadı ama diğerlerinde teat tarıhıne yakın belimin içi oyuluyor gibi agrıyordu. Benimde ayaktayken 2 gündür kokusuz sulu akıntım oluyor. Islaklık hissedioyrm.
Test yapmakta istemiyorum sonuctan korkuyorum.aslında belirti arıyoruz ve bunu yaparken hata yapıyoruz bu belirtiler adet belirtiside olabilir gebelikte.

Test yapmakta istemiyorum sonuctan korkuyorum.aslında belirti arıyoruz ve bunu yaparken hata yapıyoruz bu belirtiler adet belirtiside olabilir gebelikte.

Lütfen herkes birbirine dua etain hayırlısı ile pozitifleri görelim. Cok sevindm senin adına minik gelin allahım sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın

Ananasa cnm erken test yapma ben çok üzüldüm pozitif olduğuna sevinemedim dış gebelikten kimyasal gebeliğe olan tüm yazıları okudum ezberledim kendime zindan ettim sabret 12. Gün ver kanını çok dayanamazsan en erken 10. Gün ver daha erken verme :(
Benim 3 . Tüp bebeğim en belirgin su gibi akıntı olmasıydı ilki hiç tutmadı onda olmamıştı mesela .. kaşık batmasına ikinci özellik ama öyle sık sık olan kasık batması deil ara ara oluyor
Su gibi akıntın varsa bence olumlu ;)

:KK46::KK46::KK46::KK46::KK49::KK49:
Ananasa cnm erken test yapma ben çok üzüldüm pozitif olduğuna sevinemedim dış gebelikten kimyasal gebeliğe olan tüm yazıları okudum ezberledim kendime zindan ettim sabret 12. Gün ver kanını çok dayanamazsan en erken 10. Gün ver daha erken verme :KK43:
Benim 3 . Tüp bebeğim en belirgin su gibi akıntı olmasıydı ilki hiç tutmadı onda olmamıştı mesela .. kaşık batmasına ikinci özellik ama öyle sık sık olan kasık batması deil ara ara oluyor
Su gibi akıntın varsa bence olumlu :KK66:
Bende 10. Günden önce yapmasam daha iyi haklısın canım. Erkende ğzülmeyim şimdilik tadını cıkarıyorum valla evde işte hamile gibi muamele görüyorum:KK49:zaten ağrılarm azldı gibi yatarken felan böyle bir sağda bir solda nokta şeklinde bişeyler oluyr okadar hayırlısı canım ya:dua: valla allah büyük allah isteyen herkese en kısa zamnda nasıp etsn

Merhaba kızlar bende gün sayıyorum bugün 4. Gün daha çok var anlayacaginiz. Bu benim 3. Denemem dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Transferin ikinci gününden beri sağda solda batmalar agrilar oluyor. Hepimiz için hayırlısı

Merhaba kızlar bende gün sayıyorum bugün 4. Gün daha çok var anlayacaginiz. Bu benim 3. Denemem dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Transferin ikinci gününden beri sağda solda batmalar agrilar oluyor. Hepimiz için hayırlısı
hayırlısı olsun canım, kaçıncı gün embriyosuydu? kalite durumları nasıl? benim ilk deneme geçen hafta nehatifle sonuçlandı. 3 tane orta kalite 3.gün embriyom var. bunların transferini teklif edebilirler. bu durumda şansım ne bilmiyorum

Bu adet olacakmış gibi karın ağrısı daha önceki denemelerimde olmamıştı. Ama göğüslerim o zamanda aciyordu. Ol de olsun Allahım. Allah isteyen herkesle birlikte banada bi evlat daha versin. Amin

Kizlar bu progesteron iceren ilaclari fitil olarak kullananlarda da vajinada beyaz beyaz artiklar oluyor mu?Yarin keseye bakicak dr.Agdaciya gidemiyorum kotu goruntuden dolayi.

Kizlar bu progesteron iceren ilaclari fitil olarak kullananlarda da vajinada beyaz beyaz artiklar oluyor mu?Yarin keseye bakicak dr.Agdaciya gidemiyorum kotu goruntuden dolayi.

Canım kullandığım jelden dolayı aynı sıkıntılar bende de olmuştu. Doktora gitmeden önce epey temizlemeye uğraşmıştım ama sonra zaten doktor karnımdan ultrasonla baktı kese için, hatta kalp atışı için de aynı şekilde üstten baktı. Belki senin de öyle yapar doktorun.

Slm kızlar benim kan değerleri çok Yüksel deildi
8. Gün 30
10gün 35
12. Gün 60
14. Gün 137
Bugun yani 18. Gün 740 çıktı
Ama geceden beri kanamam oluyor ara ara doktor iğne verdi sancımda oluyor
Doktor olumsuz konuşmadı olabilir böyle kanamalar haftaya keseyi görmeye gel dedi ..
Ben mutsuzum agrım var ayni adet olunacaktı agrı ve silince peçeteye gelen kan :(
Umarım sonu iyi olur

Back
X