Ya bos yere umitlendirmek tabiki istemem ama cok yazi okudum burada ve inanki seninki kotu degil onlara gore.Bu yerlesme denklen sey uc ay suruyormus zaten.Bazi bebekler geriden geliyor.Kotuyu dusunmeden ne lazimsa yiyecek,dinlenme yap.Bir de progesteron olarak hap kullaniyorsan fitil ve hap jel al.Jel kullandigimda parcalari cok oluyordu da agrim olmuyordu.Jeli birakip fitile gectim iki gundur agrim var benimde.Ayrica dr corasprin 100mg verdi gece ic diye.Pihtilasmayi engelleyip bebegin beslenmesini sagliyor.Bunlari kullanmadigini dusunerek yaziyorum.Bunlar disinda son muayenemde dr dedi ki embriyo sagliksizsa,ondan saglikli bir bebek olusamayacaksa vucut onu atar.Obur turlu tansiyon,pihtilasma,tsh yuksekligi gibi sebepler varsa anne kaynakli dusebilir dedi.Sagliksiz embriyo da kalitesiz sperm ve yumurta demekmis.ya biri ya ikisi yuzunden embriyo yuklenirken 1.kalite gozukse bile iceride gerekli gucu gosteremeyebiliyormus.Bu arada tansiyonunu mutlaka olc.Eger yuksekse normalden ciddiye alinmaliymis.İleriki aylarda degil basinda baslarmis zaten sorunlar ve pek cok dr onemsemezmis ama onemsenmeliymis.Toksoplazmanin negatif olusu,kizamikcik gecirilip gecirilmemesi,tsh,tansiyon,D vitamini,kansizlik,pihtilasma bunlar en onemli kontrol edilmesi gerekenlermis.Sen biliyorsan bile bilmeyen varsa diye yaziyorum ki bende yeni yeni ogreniyorum su an.Dr.degilim de hcg gidisatin cok da kotu gorunmuyor.İnsallah dusmez.