- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Insallah ya evet nerden sifanin gelicegibelli olmaz sadece vesile arıyoruzÇaba bizde sifa rabbimden insallah❤
2 gun snra vercen mi tekrar kanInsallah ya evet nerden sifanin gelicegibelli olmaz sadece vesile arıyoruz
Evet insallah yukselir ya cohh heyecanlandim2 gun snra vercen mi tekrar kan
Mutlaka haber ver merak ederiimEvet insallah yukselir ya cohh heyecanlandim
Dusmese iyi insallah haber verirrimMutlaka haber ver merak ederiim
Amn dusmesin amiinn ALLAH IMDusmese iyi insallah haber verirrim
AmiinnnAmn dusmesin amiinn ALLAH IM
Yarin sabah 8.30 da gidicm 1 saate cikar herhalde beklermAmiinnnsende durum ne ne zaman kan verceksin
Hadi insalahhhhh bebisin tutunmustur da yukselir degerYarin sabah 8.30 da gidicm 1 saate cikar herhalde beklerm
Amiinn insallaahHadi insalahhhhh bebisin tutunmustur da yukselir deger
Evet bende sana şaştım vallahi sende benim gibi ümitsizdin sana bir cesaret gelmiş iyi de olmuş iyiki yaptın aşılamaniBenim 1. Sayfami okumadin galiba konununresmen umitsizlk silsilesiydm
Ilki kimyasal sonuclandi canim ondam umitszdim ve degerler dusukti rabbim tamamininerdirsin insallah ❤Evet bende sana şaştım vallahi sende benim gibi ümitsizdin sana bir cesaret gelmiş iyi de olmuş iyiki yaptın aşılamani
canım eşinin değerleri nasıldı ?Ilki kimyasal sonuclandi canim ondam umitszdim ve degerler dusukti rabbim tamamininerdirsin insallah ❤
Dusuktu canim biraz da o yuzde korkuyorm hemsireye de soylemistm onemli olan 1 tanesi demisticanım eşinin değerleri nasıldı ?
morfoloji %1 eşimin ileri hızlı %6 ydı doğalla olmuyor diye aşılama da olmaz dedi doktorlar sayıda düşük direkt tüp bebeğe yönlendirdilerDusuktu canim biraz da o yuzde korkuyorm hemsireye de soylemistm onemli olan 1 tanesi demisti
Bizim o kdr degl yuzde 21 hiz 66 mly normalde yikandiktan sonra dustumorfoloji %1 eşimin ileri hızlı %6 ydı doğalla olmuyor diye aşılama da olmaz dedi doktorlar sayıda düşük direkt tüp bebeğe yönlendirdiler
sizin gene iyiymişBizim o kdr degl yuzde 21 hiz 66 mly normalde yikandiktan sonra dustu
Yaa kuzumm kiyamaamm gonlunce olsunBenim asilamam tutmadi cunki bugun kannamam geldi artik regl oluyotum
Yikamada azaldi ama bilemedm o kdr karmasigim ki su anda kanim 271.8 cikti bugun regl.gunum normalde kalp atisini duymadan sev8nemeyecegmsizin gene iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?