Eylül 2021 anneleri

Aminnn canım inş. Benim bir kaç gün öncesine kadar kasık ağrım falan vardı şimdide hiç yok olmayınca tuhaf geliyor
Her hamilelik farkli benim kızlarımda çok oluyordu bunda hiç olmadı ama 1 haftadır yürüyüş yapınca hem kasıklarim hemde belim ağrıyor dinlenince geçiyor

Selamun aleyküm kızlar hamilelik nasıl gidiyor iyidir insallah cinsiyet öğrenen oldu mu ben 12 nisanda gidecem öğrenmeye
Valla doktora gitmesem hamilemiyim anlamıyorum bazen korkuyorum bir şey mi oldu diye. Cinsiyetine 15.hafta kız dedi ama tabi 20e doğru daha net olur.siz hissediyormusunuz peki beybiyi

Valla doktora gitmesem hamilemiyim anlamıyorum bazen korkuyorum bir şey mi oldu diye. Cinsiyetine 15.hafta kız dedi ama tabi 20e doğru daha net olur.siz hissediyormusunuz peki beybiyi
Benimde 2 3 haftadır mide bulantısı geçmiş mide bulantısı geçtiğinden beri hamile olduğumu bilmiyorum sanki daha tekme atmıyor ama geceleri özelikle karnımda sertleşiyor yani kasılmak gibi bisey 17+6 oldum 3. Gebelik olmasına rağmen tekme yok

Benimde 2 3 haftadır mide bulantısı geçmiş mide bulantısı geçtiğinden beri hamile olduğumu bilmiyorum sanki daha tekme atmıyor ama geceleri özelikle karnımda sertleşiyor yani kasılmak gibi bisey 17+6 oldum 3. Gebelik olmasına rağmen tekme yok
Aaayyy sevindim yaaa ben de hissetmeyince korkuyorum. Ters giden bir şeyler mi var diye.

Back
X