- 2 Temmuz 2025
- 41
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi nupelin123
merhaba 5 gün adet geçikmesi beta 10 yükselir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım o yüzden çok belırtılere bakmamak lazım her ay benım de oldu belırtıler fazlaydı ama sonunda adet oldum o yüzden belırtıye çok takılma hayırlısıyla sağlıkla olsun ınsallahCanım benim çok zor süreç ama allahın dediği oluyor işte. Ben az önce adet oldum elendim bu ay da. Ovulasyonla devam artık gelecek adete ve artık belirti falan takip etmicem ya her ay hayal kırıklığı![]()
Amin canım inşAynen canım o yüzden çok belırtılere bakmamak lazım her ay benım de oldu belırtıler fazlaydı ama sonunda adet oldum o yüzden belırtıye çok takılma hayırlısıyla sağlıkla olsun ınsallah![]()
Ben artık pes ettim gerçekten yıprandım.Canım benim çok zor süreç ama allahın dediği oluyor işte. Ben az önce adet oldum elendim bu ay da. Ovulasyonla devam artık gelecek adete ve artık belirti falan takip etmicem ya her ay hayal kırıklığı![]()
Yukselebilir de dusebilir de cnm gec dollenme olmus olabilirmerhaba 5 gün adet geçikmesi beta 10 yükselir mi ?
Ovulasyonla deneyin en azından yumurtlama zamanınızı tam olarak öğrenirsinizCanım benim çok zor süreç ama allahın dediği oluyor işte. Ben az önce adet oldum elendim bu ay da. Ovulasyonla devam artık gelecek adete ve artık belirti falan takip etmicem ya her ay hayal kırıklığı![]()
Baş dönmesi var mı benim başım çok dönüyorGöğüslerime dokunamıyorum bile ama yumurtlama gününden beri var göğüs ağrım çok günlerde çok arttı dolgunlaştı uçları baya belirginleşti.. akıntımda beyaz beyaz geliyor
Hayır baş dönmem yok yalnızca baş ağrım varBaş dönmesi var mı benim başım çok dönüyor
Akintin var mjHayır baş dönmem yok yalnızca baş ağrım var
Çok canımı sıkıyor herkes yumurtlamaya mı denk getiriyor gelişi güzel oluyor acaba böyle yaparak mı çok düşünmekten böyle oluyor bilemiyorumOvulasyonla deneyin en azından yumurtlama zamanınızı tam olarak öğrenirsiniz
Ben bugün Regl oldum hayırlısı Umarım diğer ayArtık test yapan birkaç gün daha gecikirse kan testi veririm ya Çünkü gerçekten Üçtür test yapıyorum meraktan ikisini erken yaptım birinde Bugün yaptım çok üzücü bir şeymiş negatif sonuç görmek
Ben adetten sonra ilk hafta yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle değilmiş Reglin 10 ve 11. Günleri yumurtlama gördüm. Değerlendirdik. Diğer aylar yanlış zamanı değerlendirdik.Çok canımı sıkıyor herkes yumurtlamaya mı denk getiriyor gelişi güzel oluyor acaba böyle yaparak mı çok düşünmekten böyle oluyor bilemiyorumama evet bu adetten sonra yapıcam saolun
Evet çok fazla beyaz akıntım varAkintin var mj
Aaa çok meraktayım inş olmuştur isteyen herkese nasip etsin bize de haber ver inş hamilesindir mutlu habere ihtiyacımız varBen adetten sonra ilk hafta yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle değilmiş Reglin 10 ve 11. Günleri yumurtlama gördüm. Değerlendirdik. Diğer aylar yanlış zamanı değerlendirdik.
Yarın regl günüm ovulasyonum net çıkıyor. Yarın kan vereceğim inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Yarın yazarım inşallah isteyen herkese en kısa sürede nasip eder.Aaa çok meraktayım inş olmuştur isteyen herkese nasip etsin bize de haber ver inş hamilesindir mutlu habere ihtiyacımız var![]()
Kızlar adetim 11 Eylül sizce test ne durumda var gibiBat’ı 8-9-10-11 Eylül olanlar beraber bu heyecanı paylaşalım![]()
Canım ben goremedimKızlar beni gören var mii 11 Eylül adet testim böyle var mi sizce Eki Görüntüle 3642433 Eki Görüntüle 3642433