• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Canım benim çok zor süreç ama allahın dediği oluyor işte. Ben az önce adet oldum elendim bu ay da. Ovulasyonla devam artık gelecek adete ve artık belirti falan takip etmicem ya her ay hayal kırıklığı 🙁
Aynen canım o yüzden çok belırtılere bakmamak lazım her ay benım de oldu belırtıler fazlaydı ama sonunda adet oldum o yüzden belırtıye çok takılma hayırlısıyla sağlıkla olsun ınsallah 🌸🥰

Canım benim çok zor süreç ama allahın dediği oluyor işte. Ben az önce adet oldum elendim bu ay da. Ovulasyonla devam artık gelecek adete ve artık belirti falan takip etmicem ya her ay hayal kırıklığı 🙁
Ben artık pes ettim gerçekten yıprandım. 😞Vermiyorsa vardır bir hikmeti. Yapacak birşey yok.

Ovulasyonla deneyin en azından yumurtlama zamanınızı tam olarak öğrenirsiniz

Benim bat yarın çok heyecanlıyım ara ara regle benzer ağrılar oluyor biraz da bel ağrım var. Bazen tamam regl olacağım kesin diyorum bazen de var mı acaba diyorum. Bakacağız artık yarın kan vermeyi düşünüyorum.

Artık test yapan birkaç gün daha gecikirse kan testi veririm ya Çünkü gerçekten Üçtür test yapıyorum meraktan ikisini erken yaptım birinde Bugün yaptım çok üzücü bir şeymiş negatif sonuç görmek
Ben bugün Regl oldum hayırlısı Umarım diğer ay

Çok canımı sıkıyor herkes yumurtlamaya mı denk getiriyor gelişi güzel oluyor acaba böyle yaparak mı çok düşünmekten böyle oluyor bilemiyorum 🥹 ama evet bu adetten sonra yapıcam saolun
Ben adetten sonra ilk hafta yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle değilmiş Reglin 10 ve 11. Günleri yumurtlama gördüm. Değerlendirdik. Diğer aylar yanlış zamanı değerlendirdik.
Yarın regl günüm ovulasyonum net çıkıyor. Yarın kan vereceğim inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.

Ben adetten sonra ilk hafta yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle değilmiş Reglin 10 ve 11. Günleri yumurtlama gördüm. Değerlendirdik. Diğer aylar yanlış zamanı değerlendirdik.
Yarın regl günüm ovulasyonum net çıkıyor. Yarın kan vereceğim inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Aaa çok meraktayım inş olmuştur isteyen herkese nasip etsin bize de haber ver inş hamilesindir mutlu habere ihtiyacımız var 🥰

Kızlar bişey sormak istiyorum adetım hala sokulmedı leke gıbı peçeteye gelıyo ama akşamdan berı aşırı şiddetli bel agrım var bu normalmı hıc bır adetımde bu kadar şiddetlı bel agrısı yaşamadım

Eklentiler

• Screenshot_20250910-003836.webp
    Screenshot_20250910-003836.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 61
Back
X