- Konu Sahibi nupelin123
Yaa çıplak gözle de var gibi aslında bilemedimCanım ben goremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çıplak gözle de var gibi aslında bilemedimCanım ben goremedim
Telefon net çekse belki anlardım buraya yükleyince kalite bozuluyor adete kaç gün varYaa çıplak gözle de var gibi aslında bilemedim
Canım valla ben göremedim bence sabah tekrarla belli olmuyor baktigimdaŞimdi net çekmeye çalıştım burda belli oluyor mu adetim 11 Eylül
Sonuc ne ?Arkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor![]()
Ben yurtdışına çıktım mesajlarınızı yeni görüyorum kusura bakmayınburaya yeni geleni almıyorsunuz anlaşıldı aşkolsun ya( :)
![]()
ben görüyorum ya silik var gibi resim olduğu halde bir iki gün sonra tekrar yapın ya da kan verin yeni yükseliyor benceŞu sekil baksaniz lütfen şu ara çok kafama taktım varmi yokmu diye içim.icimi yiyor görünüyor mu bisey
Canım naptın var mı yeni testŞu sekil baksaniz lütfen şu ara çok kafama taktım varmi yokmu diye içim.icimi yiyor görünüyor mu bisey
her ay aynı şeyi diyoruz inş yapabiliriz.Bende regl oldum piiii
Birdahaki ay hiçbişeyle takip etmicem ovulasyon falan ve kendime sözüm regl geçmeden test yapmıcam
Canım naptın var mı yeni test
Tekrar yapicam bugünnCanım naptın var mı yeni test
Evet bencede var ya çıplak gözle daha çok belli oluyor gerçekten bugün tekrar yapacağımben görüyorum ya silik var gibi resim olduğu halde bir iki gün sonra tekrar yapın ya da kan verin yeni yükseliyor bence
haberlerini bekliyoruz canım hadi inşşşEvet bencede var ya çıplak gözle daha çok belli oluyor gerçekten bugün tekrar yapacağım
Normal test yapıyım dedim buda bana var gibi duruyor diğeri gibi yarın regl olmam lazımhaberlerini bekliyoruz canım hadi inşşş
Kasıklarım alt karnım belim ağrıyor ama regl olcam gibi aynıNormal test yapıyım dedim buda bana var gibi duruyor diğeri gibi yarın regl olmam lazım
Normal test yapıyım dedim buda bana var gibi duruyor diğeri gibi yarın regl olmam lazım
Cnm o marka yalanci pozitiflik veriyor baska markayla deneAdetime 5 gün var ovulasyon günlerini değerlendirdik. İki test yaptım sabah akşam gözle görülür Silik çizgi çıktı. Prodoctor markası sizce var mı bir şeyler