- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 2.370
- Puanlar
- 133
Günaydın herkeseGünaydjn kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkeseGünaydjn kızlarrr
Hayırlı olsun canım benim de cuma randevum var 5+2 olacak cuma günü. Ben de vajinal baktıracağım daha garanti oluyor. Beta değerin kaçtı senin en son?Kızlar bu sabah keseyi vajinal ultrason ile gördüm haftaya kalp atışı için çağırdı karından görünmedi niyeyse kesesi 7 mm imiş küçük diye herhalde 5+2 bugün
Ben en son pazartesi sağlık ocağında baktırdım 1000 üstü diyor net sayı yazmıyor o yüzden net kaç bende bilmiyorum ama ondan önceki cumartesi 2 gün öncesi 953 idi muhtemelen 1500 civarı yasa geçiktirHayırlı olsun canım benim de cuma randevum var 5+2 olacak cuma günü. Ben de vajinal baktıracağım daha garanti oluyor. Beta değerin kaçtı senin en son?
Anladım cnm evet sağlık ocaklarında bazen öyle gösteriliyormuş. Sağlıkla büyüsün bebişBen en son pazartesi sağlık ocağında baktırdım 1000 üstü diyor net sayı yazmıyor o yüzden net kaç bende bilmiyorum ama ondan önceki cumartesi 2 gün öncesi 953 idi muhtemelen 1500 civarı yasa geçiktir
Canım geçmiş olsun bir şey yoktur inşallahKızlar günaydın sabah kanamayla uyandım doktorda sıra bekliyorum dua edin bişey olmasın![]()
Allah razı olsun canım çok şükür bişey çıkmadı kanama alanı var ama kötü bişey yok dedi progesteron fitil verdiGerçektenn mi neden böyle oldu dualarım sizinle ebe hanım inşallah hiçbir şey olmaz tesbih çekiyorum sizin için
Çok şükür bişey yokmuş kanama alanı var ama bişey yok dedi progesteron fitil verdiCanım geçmiş olsun bir şey yoktur inşallah
Sat 06.12.2025 güncel beta 6 Ocak 1496Sat 03.12.2025 bugün güncel beta 2222![]()
![]()
Çok şükürÇok şükür bişey yokmuş kanama alanı var ama bişey yok dedi progesteron fitil verdi
Eşim hastanede gece müdürü yani geceleri çalışıyor. Sabah tam test yaptım çift çizgiyi görünce zırıl zırıl ağladım o da o sırada işten geldiKızlar eşinize söylediniz mi hamileyim veya şüphem var diye
Ok şükür canımmmÇok şükür bişey yokmuş kanama alanı var ama bişey yok dedi progesteron fitil verdi
Eşim hastanede gece müdürü yani geceleri çalışıyor. Sabah tam test yaptım çift çizgiyi görünce zırıl zırıl ağladım o da o sırada işten geldimecburen direkt öğrendi. Sonra da daha içeri yeni girmişken tekrar hastaneye gittik hemen kan verdik 747 çıktı
ama eşim hala inanmıyordu hamile olduğuma. Dün doktorla görüşünce ikna oldu. Erkeklerin gereksiz gerçekliği
![]()
Biz de öyleydik kimyasallardan dolayı ama sonra dedim ki bu anların tadını çıkaralım. öyle ya da böyle olacağına varacak her şey. Şuanları gerginlik veya nötr olmakla geçirmek bizi daha çok strese sokacak..Benim eşim de öyle maalesef daha önce kimyasal yaşadığım ve çok üzüldüğümüz için kalp atışını duymadan nötr davranıyor
Evet çok haklısınız umarım sağlıklıdırlar çok istiyorumBiz de öyleydik kimyasallardan dolayı ama sonra dedim ki bu anların tadını çıkaralım. öyle ya da böyle olacağına varacak her şey. Şuanları gerginlik veya nötr olmakla geçirmek bizi daha çok strese sokacak..
Çok şükürr sevindim bir sorun olmamasına. Rabbim hepinize kucağına sağlıkla almayı nasip etsinnÇok şükür bişey yokmuş kanama alanı var ama bişey yok dedi progesteron fitil verdi
İnşallah pozitif çıkacak canım olumsuz düşünmeMerhaba kızlar. Nasılsınızzbenim yarın büyük gün. Negatif görmeye hazır değilim. Pozitif görürüm inşAllah. Bu sabah yapmamak için kendimle cebelleştim
![]()
Adetin gecikmemiş miydi canım senin? İdrar testi falan yapmadın mıMerhaba kızlar. Nasılsınızzbenim yarın büyük gün. Negatif görmeye hazır değilim. Pozitif görürüm inşAllah. Bu sabah yapmamak için kendimle cebelleştim
![]()
İnşAllahh vallahi çok iyi olur pozitifi görürsek de bakalım işteİnşallah pozitif çıkacak canım olumsuz düşünme