• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Ebenin örekesi var çok rahat gerçekten ama hiçbir yerde yok 1-2 kez ınstagramda görmüştüm ama ben hiç karşılaşmadım çatal başlı başına ilkel bir şey 🫠
Aynen öyle hala sinirim bozuluyor hatırladıkça 🥶 kendime öreke yaptıracağım gebeysem 😅😂

Psikolojik olarak hazır olduğunda anlıyorsun gerçekten bende evlenmeden önce çocuk istemiyorum diyordum bıktım artık bebeklerden diyordum kendi çocuğun olunca öyle olmuyormuş 🤭
Haklısın. Darısı bana da olsun inşAllah. Bebişlerinizi size bağışlasın Rabbim ❤️🫠

Bayanlar ben Eltime erken gebelik testi almak istiyorum da hangisi daha iyi

Bazı Şehir hastahanelerinde de var bir bak istersen canım ama suda doğumun bazı sıkıntıları olabiliyor çok iyi araştırıp karar vermeni isterim..
Doğuma eşim gireceği ve refakatçi o kalacağı için devlet hastanelerini eledim. Çok iyi araştırdım kararımdan eminim, sadece bu konuyu iyi bilen bir doktor bulmak önemli benim için. Vajinal doğumda doktor çok önemli.

Suda doğumun artısı ve eksisi nedir detaylı biliyor musunuz
En önemli artısı suyun rahatlatıcı etkisi ama tabii her isteyen yapamıyor, doğum anında belirli şartları da sağlamak gerekiyor.
E tabii doktorun tecrübesi, hijyen koşulları vs eksi oluşturabilecek şeyler. O yüzden gerçekten tecrübeli doktor ve ebelerle ilerlemek lazım.

Ya medyada çok kabartılan bi şey ama enfeksiyon riski olabiliyor bebekte su yutma ciğere kaçma annede kontrolsüz kanama olabiliyor yırtık dikiş
eşin doğması vs hepsi sıkıntı olabilecek şeyler
Ama ben çatalda doğuma da karşıyım hiç konforlu değil fizik kurallarına aykırı bi kere insan yere çömelmek istiyor öreke miydi o alet ne güzel bi şeymiş kadınlara zulüm bu çatal denen şey 🥵
Çatalda doğumu aklım hiç almıyor, çocuğu doğurmak çok zor bence 😂

Çatalda doğumu aklım hiç almıyor, çocuğu doğurmak çok zor bence 😂
Çok saçma ya afedersin insan tuvaletini bile yapamaz o şekil yatarak fizik anatomi bilmezler ya 😒 ay bi de ebeleri çıkarıyorlar karnına anne yeterince ıkınamadı diye mal mısınız o şekil nasıl ıkınılır tamamen doktor rahat etsin oturduğu iskemlesinde kontrolü kolay yapsın diye yapılmış bi şey 😏

Çok saçma ya afedersin insan tuvaletini bile yapamaz o şekil yatarak fizik anatomi bilmezler ya 😒 ay bi de ebeleri çıkarıyorlar karnına anne yeterince ıkınamadı diye mal mısınız o şekil nasıl ıkınılır tamamen doktor rahat etsin oturduğu iskemlesinde kontrolü kolay yapsın diye yapılmış bi şey 😏
İşte bu yüzden doktor konusunda çok uğraşacağım. Talep listem çok uzun 😂
Bana anca tuvaletimizi yaparız ama o çocuk doğmaz gibi geliyor 😁 ebenin karna çıkması fln korku filmi zaten.

Bana anca tuvaletimizi yaparız ama o çocuk doğmaz gibi geliyor 😁 ebenin karna çıkması fln korku filmi zaten.
karına bastırma gerçekten çok zor ama son anda sezaryene dönmemek bebek için yapılıyor bebek çıkmayınca telaşa kapılıyor kalp atışları yavaşlıyor genelde maalesef gerçekten çok can yakıcı bir şey ☹️

Gerçekten uğraşa değer doktor suratsız despotsa tüm süreç öyle gidiyor ama şahsen bana canım aşkım diyen doktorla da doğum yapamazdım 😂 biraz tatlı sert iyidir 🫠

Gerçekten uğraşa değer doktor suratsız despotsa tüm süreç öyle gidiyor ama şahsen bana canım aşkım diyen doktorla da doğum yapamazdım 😂 biraz tatlı sert iyidir 🫠
karına bastırma gerçekten çok zor ama son anda sezaryene dönmemek bebek için yapılıyor bebek çıkmayınca telaşa kapılıyor kalp atışları yavaşlıyor genelde maalesef gerçekten çok can yakıcı bir şey ☹️
Of ben çok korkuyorum Vajinal de ondan canım sen nasıl yaptınJhfhkl kolay mıydı yani sence tabii ki zordur ama bir daha olsa olsa bir daha tercih eder misin

Benim hikayemde tamamen olayı hızlandırmak için yapıldığını düşünüyorum nabız takılı değildi ki düşüşü ne bilecek dr. Neyse öreke isterim diye bağıracağım inşallah nasip olsun da 😂😂😂

Yeni nesil ebeler eminim daha farklıdır ama annemin doğum hikayesi korkunç 😑 gerekli müdahaleler farklı tabii, o konuda çatal da olsa yatakta ya da zeminde de olsa yapılacak. Bebek döndürme hareketleri de rahatsız edici gözüküyor ama mecbur yapılıyor.

Of ben çok korkuyorum Vajinal de ondan canım sen nasıl yaptınJhfhkl kolay mıydı yani sence tabii ki zordur ama bir daha olsa olsa bir daha tercih eder misin
Ben tüm sancıyı evde çektim 10-11 saat sürdü ebe arkadaşım geldi evde hareketler yaptık en sonunda 8 cm olunca suyum patladı hemen hastaneye gittik 15 dkda doğurdum kolay değil tabi ama bebek çıkınca kuş gibi oluyor insan 😂 2.yi de inşallah vajinal yaparım

Back
X