- Emoji Skoru
- 2.014
- Puanlar
- 333
Perşembe veririm bende olmazsa o zaman ya da cuma günüBence sende tekrar kan verebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe veririm bende olmazsa o zaman ya da cuma günüBence sende tekrar kan verebilirsin
Kıyamam ya2 şubatta 2 yaşında olacak ama hala bırakamıyor memeyiakşamları emerek uyuyor dün akşam vermek istemedim kıyameti kopardı mecburen verdim
Cok tesekkur ederimmm burda okuyunca soyle düştü boyle kimyasal diye insan korkuyor insallah saglikla ilerlerGayet güzel çıkmış 2 gün sonra tekrar kan vermelisin
Bende üşüyorum ama benim ayaklarım üşüyor daha çokKızlar ya aranızda üşüyeniniz var mı? Garip şekilde içim üşüyo gibi hissediyorum. Hasta olacakmışım gibi ama hasta olmak içğn fazla iyiyim de. Dün akşam da battaniye altına girdim içim üşüyerek uyudum koltukta. Simdi de ofisteyim klima ile ısınıyor içerisi normalde çok sıcak gelir bu klima bana ama ellerim buz gibi içim üşüyor yine :/
Git belli bir süre takip edilsin. Ve burda her yazılana da takılma lütfen. Herkesin süreci farklı devam ediyor çünkü. Sen bebeğine odaklan ve sağlıkla kucağına al inşaAllahAy insallah canim yaa napcam simdi bilemedim iki gun sonra tekrar mi versem 14 une randevu var onu mu beklesem
Kendiliğinden bırakması çok iyi olmuş inşallah bizimde öyle olurKıyamam yabenim ablamın bebiş de aksamları uykudan önce emiyordu sadece 2 yaşındayken. Sonra kendiliğinden bıraktı tatile gidince unuttu gibi oldu. Umarım sizde de kolay olur bırakma süreci
![]()
Ya bunu hiç sorma. Sabah sıcak su torbasını su doldurup battaniyenin altına koyup bir saat ısınmaya çalıştım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Biçare ısınamıyordum. Öyle de uyumuşum. Nedendir ki acabaKızlar ya aranızda üşüyeniniz var mı? Garip şekilde içim üşüyo gibi hissediyorum. Hasta olacakmışım gibi ama hasta olmak içğn fazla iyiyim de. Dün akşam da battaniye altına girdim içim üşüyerek uyudum koltukta. Simdi de ofisteyim klima ile ısınıyor içerisi normalde çok sıcak gelir bu klima bana ama ellerim buz gibi içim üşüyor yine :/
Umarım hamileliktendir benimki de hasta olmamBende üşüyorum ama benim ayaklarım üşüyor daha çokönceki hamilelikte hep sıcak basmıştı bana
Valla ben de utanmasam gece eşime diyecektim bi kat daha battaniye getir diyeYa bunu hiç sorma. Sabah sıcak su torbasını su doldurup battaniyenin altına koyup bir saat ısınmaya çalıştım ilk defa böyle bir şey yaşadım. Biçare ısınamıyordum. Öyle de uyumuşum. Nedendir ki acaba![]()
Karnına koyma ama. İşe yarıyor. Ben sağıma dönüp cenin pozisyonda dizlerimin arkasında koydum, zaten iki büklüm olmuşum baya sıcak oluyordu ama yine de üşüyordum tam anlamıyla geçmiyordu üşümem. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi? Bu ay tüm yaşadıklarımı geminiye anlattım hamilesin diyorValla ben de utanmasam gece eşime diyecektim bi kat daha battaniye getir diyesıcak su torbası guzel fikir aksam yapayım bari
![]()
O sıkıntılı oluyormuş ya bir çok yerde okudumKızlar karnınıza koymuyorsınuz dimi sıcak su torbasını
Evet ayaklara koyulsa daha iyi olurO sıkıntılı oluyormuş ya bir çok yerde okudum
kız ne karnı. Sırtımı ısıtsın yeterKarnına koyma ama. İşe yarıyor. Ben sağıma dönüp cenin pozisyonda dizlerimin arkasında koydum, zaten iki büklüm olmuşum baya sıcak oluyordu ama yine de üşüyordum tam anlamıyla geçmiyordu üşümem. Acaba bu da hamilelik belirtisi mi? Bu ay tüm yaşadıklarımı geminiye anlattım hamilesin diyor![]()
Sanırım @Editor yardımcı olabilir bu konudaKızlar öbür gruplarda liste var ya bizimkinde ne zaman olacak biliyor musunuz
Hiçbir bilgim yok. Nasıl işliyor burda sohbet vs çok detaylı bilmiyorum ama @aralikeda Yapabiliyor sanki tam da emin değilim amaKızlar öbür gruplarda liste var ya bizimkinde ne zaman olacak biliyor musunuz
Benim de sırtım falan çok üşüyordu. Ay inşAllah gebelik belirtisidirYok
kız ne karnı. Sırtımı ısıtsın yeteryapay zeka beni korkutuyor
![]()