• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Merhaba kızlar 🌸
Bat günümde beta değerim 695 cıktı 2 gün sonra 2404 , 3 gün sonra da 10.050 çıktı. Değerin Bu kadar hızlı çıkması normal mi. Doktora 17 sinde gidicem. Bugün son adet tarihime göre 4+6 . Daha beta baktırmayı düşünmüyorum
MaşAllahh. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. Bu kadar artmasının sebebi ikizlik olabilirmiş var öyle okuduğum 🫠

Genelde ilk haftalarda numara vermiyorlar şuan nasıl oldun devam ediyor mu
Çok hafif var ama kesinlikle kırmızı ve yoğun değil beklemiş bi kan gibi yani. Yarını beklemeyi düşünüyorum doktorumla görüşmek için. Eğer artarsa tabi acile gideceğim hemen 🙂

6 ocak 74 mu cikti sizinde benim hic bi tedavi olmadi daha bu ayda olmasaydi baslicaktik yarin tekrar vericem bakalim 600 lerde cikmasi gerekiyo herhalde yarin saglikliysa insallah
Benim 110 çıktı 9 ocakta, yarın 300 üstü çıkması gerekiyor benim de

Selam benim de 5.35 çıktı çarşamba günü gideceğim. Doktor çok telaş yapma şu an erken 10 gün içinde ilaca başlarsın dedi. Çok karşılaştığımız bir şey dedi
İçimi rahatlattın canım çok sağol

Ben de ban yedim sandım ama kimseyle de dalaşmadım anlamıyorum :D
Bende öyle sandım 2 gündür düzelmedi gerçi bugün düne göre biraz daha iyi

Çok şükür biraz daha iyiyim kanamam yok artık
Harika, çok sevindim senin adına. Sağlıklı bir şekilde gelsin minik bebeğin inşAllah. Sen bir ebesin bir şey sorcam, neden daha çok kesiye başvuruluyor doğumda? Aslında doğru ıkınmalarla ve doktor kontrolünde kesisiz doğumlar mümkün olmuyor mu? Kesisiz yabancı doktorların doğumlarını izledim bir kaç tane yandan görünen sadece. Doktorun kol hareketi var eliyle muhtemelen gevşetme esnetme mi ne yapıyor doğumda anneye, tam bilmiyorum görmediğim için. Bu yapılıyor mu mesela doğumda? Neden direkt kesiliyor. Daha kolay oluyor bunun için mi? Mesela ben doktoruma ille de kesisiz diye diretsem ne dicek bana? Yırtılma olmaması gerektiği için zorundayız mı dicek mesela? Ve bir şeyler kullanıyorlar doğuma yakın anneler vajinal kısıma kaslar için mi yoksa başka bir şey için mi bunu da bilmiyorum ama faydası oluyor diyorlar. Yağ benzeri bir şey miydi ne unuttum.

• Beğen
Reactions: SED
Kızlar biz bugün 6+2 olduk midem o kadar çok bulanıyor ki:( hayattan hiç zevk almıyorum afedersiniz ölü gibi yatıyorum bir haftadır yemek yiyesim yok ama midem boş olunca sanki daha çok midem bulanıyp bide başım dönüp tansiyonum 9lara düşüyor. Tost cubuk kraker meyve falan geçiniyorum öyle 1 kilo vermisim

Harika, çok sevindim senin adına. Sağlıklı bir şekilde gelsin minik bebeğin inşAllah. Sen bir ebesin bir şey sorcam, neden daha çok kesiye başvuruluyor doğumda? Aslında doğru ıkınmalarla ve doktor kontrolünde kesisiz doğumlar mümkün olmuyor mu? Kesisiz yabancı doktorların doğumlarını izledim bir kaç tane yandan görünen sadece. Doktorun kol hareketi var eliyle muhtemelen gevşetme esnetme mi ne yapıyor doğumda anneye, tam bilmiyorum görmediğim için. Bu yapılıyor mu mesela doğumda? Neden direkt kesiliyor. Daha kolay oluyor bunun için mi? Mesela ben doktoruma ille de kesisiz diye diretsem ne dicek bana? Yırtılma olmaması gerektiği için zorundayız mı dicek mesela? Ve bir şeyler kullanıyorlar doğuma yakın anneler vajinal kısıma kaslar için mi yoksa başka bir şey için mi bunu da bilmiyorum ama faydası oluyor diyorlar. Yağ benzeri bir şey miydi ne unuttum.
İnşallah canım genelde bebeğin kalp atışı düşünce kesi atılıyor yada anne yeterince ıkınamıyor mecburen kesip çıkarmak zorunda kalınıyor bazen telaş yapılıyor o yüzden ıkınmaması gereken yerler ıkınıyorlar yırtık oluyor perine masajı yapılıyor genelde ama gevşeme için de doğuma doğru masaj yapıyoruz genelde devlette evet kolay olması için yapılıyor çünkü o kadar çok insan var ki hele bizim burda 20-25 gebenin geldiğini biliyorum çok zor oluyor

Kızlar biz bugün 6+2 olduk midem o kadar çok bulanıyor ki:( hayattan hiç zevk almıyorum afedersiniz ölü gibi yatıyorum bir haftadır yemek yiyesim yok ama midem boş olunca sanki daha çok midem bulanıyp bide başım dönüp tansiyonum 9lara düşüyor. Tost cubuk kraker meyve falan geçiniyorum öyle 1 kilo vermisim
Hamileyken en tırstığım şeylerden biri. Allah yardımcın olsun canım. Her güzelliğin bir acı yanı oluyor işte. Yeter ki bebeğin iyi olsunnn. Bu günler de geçiyor bir şekilde. En azından onları yiyebiliyorsun. Ne zaman başladı senin bulantılar?

İlk haftalar biraz zorluyor ama zamanla geçiyor doktora gittiğinde söyle ilaç yazar

İnşallah canım genelde bebeğin kalp atışı düşünce kesi atılıyor yada anne yeterince ıkınamıyor mecburen kesip çıkarmak zorunda kalınıyor bazen telaş yapılıyor o yüzden ıkınmaması gereken yerler ıkınıyorlar yırtık oluyor perine masajı yapılıyor genelde ama gevşeme için de doğuma doğru masaj yapıyoruz genelde devlette evet kolay olması için yapılıyor çünkü o kadar çok insan var ki hele bizim burda 20-25 gebenin geldiğini biliyorum çok zor oluyor
Anladım kuzum. İşte bu düşünce sadece beni özele itiyor en büyük sebebi de bu. Gebe okuluna vs gitmeyi de düşünüyorum nasipse. Orda veriyorlar değil i ıkınmaya dair bilgiler?

Anladım kuzum. İşte bu düşünce sadece beni özele itiyor en büyük sebebi de bu. Gebe okuluna vs gitmeyi de düşünüyorum nasipse. Orda veriyorlar değil i ıkınmaya dair bilgiler?
Evet doğum öncesi yapılacak egzersizler
Nefes alma teknikleri sancı geldiğinde ne yapman gerektiğini anlatıyorlar ben birkaç kere eğitim verdim doğum yaklaşınca da anlatırım sizlerede

Back
X