• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

7. Haftaya kadar dayanabilirsem 7. Haftada gideyim diyorum ben. Aynıymışız :KK51:
Bir şikayetin yok bekle hem keseyi hem kalp atışını duyarsın benim perşembe randevum inşallah kalp atışını duyarım

Hamileyken en tırstığım şeylerden biri. Allah yardımcın olsun canım. Her güzelliğin bir acı yanı oluyor işte. Yeter ki bebeğin iyi olsunnn. Bu günler de geçiyor bir şekilde. En azından onları yiyebiliyorsun. Ne zaman başladı senin bulantılar?
Sağol canım benim valla 5+3 galiba ne zaman keseyi gördük basladı

5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Oha o ne demek yaa bu ülkede herkes doktor olmamalı gerçekten. Hiç üşenme cimere şikayet yaz canım asıl onlar bizim pskolojimizi bozuluyorlar

Oha o ne demek yaa bu ülkede herkes doktor olmamalı gerçekten. Hiç üşenme cimere şikayet yaz canım asıl onlar bizim pskolojimizi bozuluyorlar
Yüz yüze olsak şikayet ederdim ama mesaj olduğu için şikayet etmiyorum hiç normal bir insan değil

5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Özelde mi bunu yazan 😆 hiç takma boşver hemen doktorunu değiştir

Sağol canım benim valla 5+3 galiba ne zaman keseyi gördük basladı
Ne kadar sürüyor mesela, mutfağa girememe durumu oluyor mu?🙄😊 ben bir ara kadının kocasından midesinin bulandığını okudum. Tiksinmiş baya bildiğin aylarca kocasından. Ama tabii gerçeklik payı ne bilinmez. Gebe olmak, hormonlar insana neler neler yaşatıyor hissettiriyor ya 😂

Özelde mi bunu yazan 😆 hiç takma boşver hemen doktorunu değiştir
Yok canım hangi hastanede olduğunu bilmiyorum internetten sordum doktorsitesi diye bir yerden yüz yüze tanımıyorum yani

Back
X