- Emoji Skoru
- 2.370
- Puanlar
- 333
Kesinlikle öyle vallaAaa deli mi acaba kendi bence bir psikoloğa görünsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle vallaAaa deli mi acaba kendi bence bir psikoloğa görünsün
İyiim bende canım şükür test yaptın mıMerhabaa. İyi çok şükürrr sen nasılsın?
7. Haftaya kadar dayanabilirsem 7. Haftada gideyim diyorum ben. AynıymışızAa ne zaman gideceksin doktora bende 5+3üm şuan
Negatiflerdi ve bugün adet. Yeni döngüye merhaba dicez artıkİyiim bende canım şükür test yaptın mı
Beni de ara ara yokluyor ama çok kötü değil şuandaMerhaba canım ben biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın maalesef başladı bulantılar![]()
Aaa hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlarNegatiflerdi ve bugün adet. Yeni döngüye merhaba dicez artık
Bir şikayetin yok bekle hem keseyi hem kalp atışını duyarsın benim perşembe randevum inşallah kalp atışını duyarım7. Haftaya kadar dayanabilirsem 7. Haftada gideyim diyorum ben. Aynıymışız![]()
Adet oldun mu canımNegatiflerdi ve bugün adet. Yeni döngüye merhaba dicez artık
Belli olmaz onu Allah bilir ooyy amin canımBugün canım yeni bir döngüye merhaba dicez napalım. Rabbim her isteyene nasip etsin. Ve bence sen hamilesin.![]()
Sağol canım benim valla 5+3 galiba ne zaman keseyi gördük basladıHamileyken en tırstığım şeylerden biri. Allah yardımcın olsun canım. Her güzelliğin bir acı yanı oluyor işte. Yeter ki bebeğin iyi olsunnn. Bu günler de geçiyor bir şekilde. En azından onları yiyebiliyorsun. Ne zaman başladı senin bulantılar?
Söylicem mutlakaİlk haftalar biraz zorluyor ama zamanla geçiyor doktora gittiğinde söyle ilaç yazar
Oha o ne demek yaa bu ülkede herkes doktor olmamalı gerçekten. Hiç üşenme cimere şikayet yaz canım asıl onlar bizim pskolojimizi bozuluyorlar5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Canım benide yazar mısın 6+2 son beta 3.000 kese göründüSiz bana yazmış mıydınız bilgileri
Yüz yüze olsak şikayet ederdim ama mesaj olduğu için şikayet etmiyorum hiç normal bir insan değilOha o ne demek yaa bu ülkede herkes doktor olmamalı gerçekten. Hiç üşenme cimere şikayet yaz canım asıl onlar bizim pskolojimizi bozuluyorlar
Kesinlikle. Her şeyin zamanı var sadeceAaa hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umutlar
Özelde mi bunu yazan5 haftalık hamielyim düşük tehdidim var iğne kullanıyorum kasıklarımda yoğun ağrı var yazdım bana psikolojik tedavi al bunların açıklaması yok yazdı sinirlerim bozuldu
Ne kadar sürüyor mesela, mutfağa girememe durumu oluyor mu?Sağol canım benim valla 5+3 galiba ne zaman keseyi gördük basladı
Hayırlısı olsun canımDenemelere devam![]()
Yok canım hangi hastanede olduğunu bilmiyorum internetten sordum doktorsitesi diye bir yerden yüz yüze tanımıyorum yaniÖzelde mi bunu yazanhiç takma boşver hemen doktorunu değiştir