Eylül anneleri de burda toplansın :)

ficoforever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
22
2
86
İstanbul
slm kızlar ..
eylülde doğum yapacak anne adayları burda her türlü paylaşımlarıjızı yaparak birbirimize destek verelim n e dersinizi?
bebklerimizie isim, alınacak malzemeler, mobilyası , aksesuarı, gebelik boyunca yaşadığımız değişiklikler .. hadiş bekliyorum hepinizi vereliniortak

:) ben eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam bni de kabul ediyomusunuz:)

bende eylülün yirmisinde doğum yapıcam inş. bulantılardan başlayalım isterseniz benim çok bulantım vardı azaldı baya siz ne alemdesiniz

bende eylülün yirmisinde doğum yapıcam inş. bulantılardan başlayalım isterseniz benim çok bulantım vardı azaldı baya siz ne alemdesiniz

aa inanmıyorum bende 20 aylülde doğum yapıcam ultrasona göre ...tesadüfün böylesi delikafadulden
bi dahaki kontrolümüzde cinsiyeti belli olacak işte bakalaım :1rolleyes:
bu arad benim ikinci gebeliğim bu
peki yaz sizlerin :CüvCüv:

bende 14 haftalık hamileyim doktor eylülün başı gibi dedi süpriz olmassa tabi benim kızımda 8 yaşında onunda doğum tarihi 20 eylül hepinize hayırlı doğumlar diliyorum a.s.

aa inanmıyorum bende 20 aylülde doğum yapıcam ultrasona göre ...tesadüfün böylesi delikafadulden
bi dahaki kontrolümüzde cinsiyeti belli olacak işte bakalaım :1rolleyes:
bu arad benim ikinci gebeliğim bu
peki yaz sizlerin :CüvCüv:

benimde ultrasona göre 20 sinde ikinci hamileliğim 4.5 yaşında bir oğlum var senin son adet tarihin ne birde doktor sana ne zaman gel dedi bana birşey söylemedi de

canım benim son adet tarihim 12 aralıktı ama yanlışta olabilir öyle olunca haftam daha ilerde çıkıyo ama ultrasonografide şu anda 11+6 yım.yani drcumun söylemesi :)
benim de ikinci hamileleiğim 1,5 yaşında bi oğlum var .
oğluma hamileleiğimde 14. haftamda cinsiyetini öğrenmiştim .
valla canım ben ayın 4 ünden 4 üne gidiyom.
yani ayda bir.
nisanın 4 ünde gidicem bidaha tekrardan .bu sefer cindsiyetini öğreniriz bence.
birde 3 lü tarama (down sendromu testi ) yapılacak..
bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ya :1hug:

kızlar tekrar mrb ya şu an cnm cok sıkkın azönceden beri karnımın alt kısmına bıçak saplanıo gibi oluo eşimde bnde cok telaşlandk sizce normalmidr daha kontrolüme 10 gün war napiyim ya cok kötüyüm ya bebeğime bişi olursa bu bnm ikinci hamileliiğim dierini kaybetmiştim mafoldumben

QUOTE=pre;12061852]kızlar tekrar mrb ya şu an cnm cok sıkkın azönceden beri karnımın alt kısmına bıçak saplanıo gibi oluo eşimde bnde cok telaşlandk sizce normalmidr daha kontrolüme 10 gün war napiyim ya cok kötüyüm ya bebeğime bişi olursa bu bnm ikinci hamileliiğim dierini kaybetmiştim mafoldumben[/QUOTE]

canım bence bekleme önce bi drunu ara hemen sor sonra ona göre davranın
ama olayın hassasiyetini ilk bebeğini kaybettiğini bildir bu detayı es geçme tatlım geçmiş olsun ii hablerini bekliyorum :Saruboceq:[

kızlar tekrar mrb ya şu an cnm cok sıkkın azönceden beri karnımın alt kısmına bıçak saplanıo gibi oluo eşimde bnde cok telaşlandk sizce normalmidr daha kontrolüme 10 gün war napiyim ya cok kötüyüm ya bebeğime bişi olursa bu bnm ikinci hamileliiğim dierini kaybetmiştim mafoldumben

canım geçtimi ağrın bencede bekleme hemen git dotora haberlerini bekliyoruz

canım benim son adet tarihim 12 aralıktı ama yanlışta olabilir öyle olunca haftam daha ilerde çıkıyo ama ultrasonografide şu anda 11+6 yım.yani drcumun söylemesi :)
benim de ikinci hamileleiğim 1,5 yaşında bi oğlum var .
oğluma hamileleiğimde 14. haftamda cinsiyetini öğrenmiştim .
valla canım ben ayın 4 ünden 4 üne gidiyom.
yani ayda bir.
nisanın 4 ünde gidicem bidaha tekrardan .bu sefer cindsiyetini öğreniriz bence.
birde 3 lü tarama (down sendromu testi ) yapılacak..
bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ya :1hug:

amin benim adetimin son günü 14 aralıktı benimki 12+4 haftalık ama nasıl ikimizinkide 20 eylül gerçi bana doktor söylemedi doktoru beğenmedim zaten bir daha ona gitmicem ben ultrasona kağıdına baktım orda yazıyor makinadan makinaya değişirmi acaba yoksa doktorlar makinanın gösterdiğinden daha erkenemi tarih veriyor

cok şükür iiyim şimdi sabahta ağrıyla kalktım yataktan şu an dinleniyoum cok şükür kanama fln yok ama dün akşam cok korktuk kötü kötü rüyalar gördüm ya zaten bu konuda cok hassasım bi de böle olunca tamamen çöküyoum haftada 2 kez iğne yaptırıyoum belki sölemişimdr tehlikem çok olduğu için dün akşamda yaptırdım allahın izniyle şu 3 haftayıda atlatsam bana karada ölüm yok :olmaz: hepinize cok tşk ederim kızlar cici bakın bebişlere...

cok şükür iiyim şimdi sabahta ağrıyla kalktım yataktan şu an dinleniyoum cok şükür kanama fln yok ama dün akşam cok korktuk kötü kötü rüyalar gördüm ya zaten bu konuda cok hassasım bi de böle olunca tamamen çöküyoum haftada 2 kez iğne yaptırıyoum belki sölemişimdr tehlikem çok olduğu için dün akşamda yaptırdım allahın izniyle şu 3 haftayıda atlatsam bana karada ölüm yok :olmaz: hepinize cok tşk ederim kızlar cici bakın bebişlere...

sevindim canım dikkat et kendine bol bol dinlen seninki kaç haftalık şimdi

bnmki 10 haftalık cnm yani 10. haftayı bitirdik 11 in başındayız hayırlısıyla şu 10 gün geçsede gitsem kontrole içim içimi yiyo bebeğim iyimi die eyvahedigeldismile

benimde ilk haftalar çok sancım vardı şimdi 14 haftalık çok şükür geçti çok merak ediyorsan git bence doktora

precim ağrılarının geçmesine çok sevindim tatlım
bende nisan 4 ü bekliyorum sabırsızla bebeğimin cinsiyeti ve sağlık durumu için..

Back
X