EYLUL Annelerııı gelın dertleselım .. Beraber zaman gwcırelim:)

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Merhaba guzel annelr ... Kac haftalıksınız hazırlıklar tamam mıı :) kurban sekeeleri geliyor ınsAllah

33 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse sezeryanla bayramın 3 ya da 4 günü alacağını söyledi. Biraz zor bir gebelik geçiriyorum. Bunada şükür yine de. Hazırlıklarımız bitti gibi Çanta mı hazırladım ne olur ne olmaz diye :)))) İnşallah sizlerin ki iyi geçiyordu. Bu arada 2 oğluma gebeyim :)

Ne guzel ben 31 haftayim :) galiba siz benden once doguracaksiniz ins . Benim ilk bebegim :) sezeryani spinal mi yapacaksiniz

Ne guzel ben 31 haftayim :) galiba siz benden once doguracaksiniz ins . Benim ilk bebegim :) sezeryani spinal mi yapacaksiniz

Muhtemelen bayramda doğuracağım :) Benim ilk oğlum erken doğdugu için sezeryanla doğum yaptım tamamen uyutuldum. Yine öyle istiyorum çünkü korkarım ben panik yaparım doğum esnasında :)

bizde 34+2 yiz herşeyimiz hazır çok şükür yıkadık ütüledik yerleştirdik :21:doğum çantasınıda hazır ettik haftaya kontrolumuz var bakalım minnosum kac kilo oldu acaba:anneadayı: en son 32 haftalıkken 2030 gr dı :) sabrediyorum 36 yada 37.haftamızda rapor alıp izne çıkacağım evde dinleneceğim inşallah doğumlarımız kolay olur :anne:

33 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse sezeryanla bayramın 3 ya da 4 günü alacağını söyledi. Biraz zor bir gebelik geçiriyorum. Bunada şükür yine de. Hazırlıklarımız bitti gibi Çanta mı hazırladım ne olur ne olmaz diye :)))) İnşallah sizlerin ki iyi geçiyordu. Bu arada 2 oğluma gebeyim :)

Back
X