EYLUL Annelerııı gelın dertleselım .. Beraber zaman gwcırelim:)

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Merhaba guzel annelr ... Kac haftalıksınız hazırlıklar tamam mıı :) kurban sekeeleri geliyor ınsAllah

33 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse sezeryanla bayramın 3 ya da 4 günü alacağını söyledi. Biraz zor bir gebelik geçiriyorum. Bunada şükür yine de. Hazırlıklarımız bitti gibi Çanta mı hazırladım ne olur ne olmaz diye :)))) İnşallah sizlerin ki iyi geçiyordu. Bu arada 2 oğluma gebeyim :)

Ne guzel ben 31 haftayim :) galiba siz benden once doguracaksiniz ins . Benim ilk bebegim :) sezeryani spinal mi yapacaksiniz

Ne guzel ben 31 haftayim :) galiba siz benden once doguracaksiniz ins . Benim ilk bebegim :) sezeryani spinal mi yapacaksiniz

Muhtemelen bayramda doğuracağım :) Benim ilk oğlum erken doğdugu için sezeryanla doğum yaptım tamamen uyutuldum. Yine öyle istiyorum çünkü korkarım ben panik yaparım doğum esnasında :)

bizde 34+2 yiz herşeyimiz hazır çok şükür yıkadık ütüledik yerleştirdik doğum çantasınıda hazır ettik haftaya kontrolumuz var bakalım minnosum kac kilo oldu acaba en son 32 haftalıkken 2030 gr dı :) sabrediyorum 36 yada 37.haftamızda rapor alıp izne çıkacağım evde dinleneceğim inşallah doğumlarımız kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…